Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις όμως βάλαμε να παίξουμε "κανονικό" multiplayer, έχασε την μπάλα γιατί είχε μάθει με τη λογική του CoD (το οποίο είχε λιώσει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, συνήθως έβγαινε στην πρώτη τετράδα είτε σε DM είτε σε TDM). Και ξαφνικά βρίσκεται σε ένα χαωτικό χάρτη, με ελικόπτερα και αεροπλάνα να τον κυνηγάνε, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει την τεράστια σημασία του team play κλπ κλπ. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγες μέρες να το παρατήσει και να μην ασχοληθεί ξανά...

Γι' αυτό υπομονή.

+1

Και γω ετσι την επαθα επαιζα πολυ καλα CoD WaW MP (4αδα σχεδον παντα πχ με σκορ 70-50) αρχιζω να παιζω BF3 (ηθελα και Caspian Border Conquest :P [επειδη το ειχα δει σε τρειλερ]) και τωρα δεν μπορω να παιξω ουτε το ενα καλα ουτε το αλλο στο CoD παλευω για θετικο K/D Ratio και στο BF για οσο το δυνατον λιγοτερο αρνητικο K/D Ratio, αν και πιστευω οτι αν φρεσκαρω λιγο το CoD θα ξανα παιζω σοβαρα...

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας, συμφορουμιτές. Αγόρασα σήμερα το battlefield 3 premium edition αλλά έχω ένα μικρό θεματάκι. Το battlelog μου δεν μου αναγνωρίζει τα expansions ή μάλλον δεν ξέρω καν αν τα έχει περάσει το install του game. Mπορείτε να βοηθήσετε?

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος (και διορθώστε με αν κάνω) ο client του παιχνιδιού είναι ένας και εμπεριέχει όλα τα expansions. Δεν τα εγκαθιστάς ξεχωριστά.

Όταν ανοίγεις το battlelog (και αφού εννοείται έχεις αναβαθμίσει το browser plugin στην τελευταία έκδοση), δεν σε αφήνει να επιλέξεις τα expansions πάνω αριστερά στο server browser; Εδώ αφήνει εμένα που δεν τα έχω αγοράσει κιόλας. Tις "κανονικές" πίστες μπορείς να τις παίξεις;

Δημοσ.

Τα expansions δεν με αφήνει να τα επιλέξχ μόνο τις κανονικές πίστες μπορώ να παίξω. Αλλά τώρα που κοίτα ξα λίγο στο internet για το τι περιέχει μέσα το cd είδα ότι στο δικό μου λείπει το premium code ενώ έχω αγοράσει το premium edition. Τι να κάνω δεν ξέρω?

Δημοσ.

Τα expansions δεν με αφήνει να τα επιλέξχ μόνο τις κανονικές πίστες μπορώ να παίξω. Αλλά τώρα που κοίτα ξα λίγο στο internet για το τι περιέχει μέσα το cd είδα ότι στο δικό μου λείπει το premium code ενώ έχω αγοράσει το premium edition. Τι να κάνω δεν ξέρω?

είναι το bf3 premium edition ή το premium του bf3..;

Δημοσ.

Το πρόβλημα που έχω τελικά είναι ότι όταν πάω να βάλω τον κωδικό το premium μου βγάζει ένα μήνυμα ότι η συνεδρίασας έληξε και κάτι τέτοια τι να κάνω?

Δημοσ.

Ρε παιδια στο bf3 ειμαι ασχετος και με τα οπλα των Ρωσσων ακομα πιο πολυ με αποτελεσμα να πηγαινω με τους Αμερικανους αλλα πολλες φορες δεν με αφηνει να αλλαξω ομαδα. Τι να κανω? Μπορω να φτιαξω καπως τα οπλα των Ρωσσων να με βολευουν? Πχ στο sniper τους μου τη σπαει που ειναι ετσι ο στοχος ενω με βολευει καλυτερα ο σταυρος που εχει το αμερικανικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Απλα δεν παιζω πολυ' date=' σκοτωνω λιγους και ετσι αργει να μου ξεκλειδωσει πραγματα.[/quote']

Δυο λύσεις. 'Η παίζεις μέχρι να ανέβεις level και να μπορείς να πάρεις οποίο όπλο θέλεις, ανεξάρτητα με την εθνικότητα. 'Η αγοράζεις από το Origin τα unlocks.

Επεξ/σία από Alejandro
Δημοσ.

Τελικά ρε μάγκες ψιλο-χαλια γραφικα έχει το παιχνίδι!! Τα πάντα ή θα είναι μπλέ ή γκρί ή θα υπάρχει μια τεράστια αντανάκλαση! Ξεθαψα το battlefield 2 και έκανα κάποιες συγκρισεις, τελικά το 2 έχει κλασης καλύτερα γραφικα,λεπτομέρεια και χρώματα!

Θα ανεβάσω κ βιντεακι στο YouTube δείχνοντας τις διάφορες.

★Δεν αναφερομαι σε εφε εκρυξεων κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ παιδια. Λεω να παιξω κανα 2-3 χρονια ακομα και ελπιζω να εχω ξεκλειδωσει κατι τοτε.. :)

Πηγα και πηρα σημερα και ενα mouse πιο καλο απο το απλο που ειχα και ενα mousepad turbo x (για gamers ελεγε δεν το εχει στο site ωστε να το βαλω), διοτι της στραβης απ'αυτης......οι τριχες τις φταινε.. :-D

Edit:

Το βρηκα και το mousepad.

Ωπ και βιντεο!!!

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Εχει κανα θεματακι ρε παιδια ο browser των server? Μου εμφανιζει 5-10 servers με κοσμο οτι και αναζητηση να κανω με διαφορετικα φιλτρα και expansions αλλα οταν παω στο history που μου δειχνει servers που εχω παιξει ειναι πανω απο 30 servers με κοσμο. Τι γινεται? (εννοειται πως παταω by players, by ping κλπ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...