nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Περισσότερο παίζει ρόλο αν η σύνδεσή σου είναι fast path ή interleaved. Στην πρώτη περίπτωση θα έχεις σαφώς καλύτερη απόκριση αλλά και με interleaved μπορείς να παίξεις μια χαρά.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 1χρόνος +1μέρα bf3 Μπορεί να λέμε ένα σωρό,αλλά το παίζω ακόμα και δεν το σταματάω. 1
warriorgr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Καθώς παίζω στο παιχνίδι ξαφνικά κλείνει και μου εμφανίζει αυτό το μόνιμα Game disconnected: your connection to the server timed out. Το punkbaster το κατέβασα από το site του έβαλα το Battlefield 3 και έκανα update αλλά τίποτα. Τι να κάνω;
rhomio Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασε στο origin δεξι κλικ στο παιχνιδι και επιδιορθωση ή κατι τετοιο.
nzeppos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε επίσης να απενεργοποιήσεις το UPnP στο router σου.
Orion2001 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Η κοινότητά μας διοργανώνει ένα fun event την Κυριακή 18 Νοεμβρίου (18:00-20:00), στο οποίο μπορείνα συμμετάσχει ο καθέναςγια να γνωρίσει άλλους Έλληνες παίχτες και να παίξει σε χαλαρό κλίμα Battlefield 3 online. ------>Δηλώστε συμμετοχή εδώ<------ (απλά γράφοντας το nickname σας) Πληροφορίες: Παιχνίδι: Battlefield 3 Πλατφόρμα: PC Ημέρα: Κυριακή 18 Νοεμβρίου Ώρα: 18:00-20:00 Mode: Rush Κανόνες: όχι m320/IRNV/Flashlight/MAV Χάρτης: Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας ρωτήσετε στο φόρουμ.
konstantinos77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Nα ρωτησω κατι που μου γεννηθηκε η απορια ,στο firewall στo allow program στο bf3 εχει τσεκαρισμενο την επιλογη Home/work και οχι το public .Το public σε ποιες περιπτωσεις τσεκαρεται ?Βλεπω οτι και στα υπολοιπα παιχνιδια ειναι οπως και στο bf3 μονο τσεκαρισμενο το home/work .Moνο στο utorrent ειναι το public επιλεγμενο ...
nzeppos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αυτό έχει να κάνει με τη δήλωση που έκανες όταν πρωτορύθμισες τη σύνδεσή σου. Αν δηλαδή την δήλωσες για Home ή για Public. Για περισσότερα δες αυτό: http://www.dummies.c...-windows-7.html Το πιθανότερο είναι πως την έχεις σετάρει στο "home", άρα ό,τι ρύθμιση και να έχει το firewall για το public δεν σε επηρεάζει.
fever25 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν, πήρα το battlefield 3 premium edition. Συνδέθηκα για λίγο στο νετ και με έβγαλε σε μία τεράστια πίστα με αρκετούς ακόμα gamers. Το θέμα είναι ότι λίγο τα ... έχασα. Με λίγα λόγια δεν ήξερα ποιον είναι με ποιόν και τί ακριβώς πρέπει να κάνω... Μπορεί κάποιος να μου δώσει καμία συμβουλή;
nzeppos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μόλις ανακάλυψες ότι το BF3 δεν είναι CoD/MoH, άντε να μπούμε στην πίστα και σφάζουμε ό,τι κινείται. Καλύτερα να ξεκινήσεις με μικρότερους χάρτες, όπου είναι πιο συμμαζεμένα τα πράγματα. Για αρχή δες μερικά tutorial video από εδώ: http://www.battlefield.gr/community-videos
konstantinos77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν, πήρα το battlefield 3 premium edition. Συνδέθηκα για λίγο στο νετ και με έβγαλε σε μία τεράστια πίστα με αρκετούς ακόμα gamers. Το θέμα είναι ότι λίγο τα ... έχασα. Με λίγα λόγια δεν ήξερα ποιον είναι με ποιόν και τί ακριβώς πρέπει να κάνω... Μπορεί κάποιος να μου δώσει καμία συμβουλή; Μην ανησυχεις ,μπες σε οποια πιστα βρεις και θα μαθεις σιγα σιγα. Αν δεν παιξεις και δεν χασεις στην αρχη δεν μαθαινεις .Διαβασε και κανενα οδηγο ,εχει πολλους στο google ,για αρχαριους και θα εισαι μια χαρα .Ισχυει αυτο που ειπε ο nzeppos παντως δεν ειναι COD και μαλιστα ειναι δυσκολο παιχνιδι εχεις να αντιμετωπισεις πολλους και καλους παιχτες συν του οτι θελει τακτικη και συνεργασια.
fever25 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μόλις ανακάλυψες ότι το BF3 δεν είναι CoD/MoH, άντε να μπούμε στην πίστα και σφάζουμε ό,τι κινείται. Καλύτερα να ξεκινήσεις με μικρότερους χάρτες, όπου είναι πιο συμμαζεμένα τα πράγματα. Για αρχή δες μερικά tutorial video από εδώ: http://www.battlefie...ommunity-videos Και ποιός σου είπε εσένα ότι έχω δοκιμάσει ποτέ Cod ή ΜoH ; Μόνο σε single έχω δει τα συγκεκριμένα...
nzeppos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ε, τότε ακόμα καλύτερα! Θα είναι ευκολότερη η μετάβαση Όπως είπα και πριν, σου συνιστώ να δεις μερικά tutorial βιντεάκια για να καταλάβεις 2-3 πράγματα που δεν είναι εμφανή με την πρώτη ματιά (πχ. το spotting με το Q, το ρόλο του Medic που μέσω του απινιδωτή μπορεί να μαζέψει ΠΑΡΑ πολλούς πόντους, χωρίς καν να σκοτώσει εχθρούς κλπ). Στη συνέχεια δοκίμασε μικρούς χάρτες, χωρίς οχήματα και αεροπλάνα. Έτσι θα μπεις ευκολότερα στο κλίμα του παιχνιδιού, θα καταλάβεις ότι χρειάζεται οπωσδήποτε συνεργασία, ότι θα πρέπει πάντα να κινείσαι μαζί με την ομάδα σου ή με περισσότερους κλπ. Θέλει λίγο καιρό μέχρι να πάρεις το κολλάι και να ξεκλειδώσεις μερικά καλά όπλα και αντικείμενα. Αν βάλεις από την αρχή τις τεράστιες πίστες με τα 64 άτομα, είναι βέβαιο πως θα χάσεις την μπάλα. Το λέω γιατί ξέρω αρκετούς που την πάτησαν έτσι. Έχω προσωπικό παράδειγμα με φίλο που του είχα πρήξει τα ούμπαλα για να αγοράσει το παιχνίδι (15 ευρώ η ρώσικη έκδοση) και ξεκινήσαμε να παίζουμε μαζί τις αποστολές Co-op (με μικρόφωνα κι απ' όλα). Στην αρχή γούσταρε τρελά. Μόλις όμως βάλαμε να παίξουμε "κανονικό" multiplayer, έχασε την μπάλα γιατί είχε μάθει με τη λογική του CoD (το οποίο είχε λιώσει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, συνήθως έβγαινε στην πρώτη τετράδα είτε σε DM είτε σε TDM). Και ξαφνικά βρίσκεται σε ένα χαωτικό χάρτη, με ελικόπτερα και αεροπλάνα να τον κυνηγάνε, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει την τεράστια σημασία του team play κλπ κλπ. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγες μέρες να το παρατήσει και να μην ασχοληθεί ξανά... Γι' αυτό υπομονή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα