stratigos24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ναι, ναι. Πες ονομα.....(παρτακια.. ) Εχει κοσμο γενικα εκει ή ειναι αναλογα την ωρα?
outlaw star Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 παίδες καλησπέρα, να ρωτήσω και sry αν έχει ξανά αναφερθεί, γιατί έχω καιρό να μπω....το παιχνίδι αν θυμάστε είχε εξ'αρχής θέμα με το Hyper Threading των πρώτων core I7 (socket 1366)..έπρεπε να το έχουμε κλειστό, αλλιώς το παιχνίδι είχε απίστευτο stuttering...ξέρουμε αν έχει λυθεί αυτό το θέμα ή μπααα??
stratigos24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Eγω δεν εχω κλισει τιποτα με i7 920 ειμαι και δεν εχω stuttering.
konstantinos77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αυτα τα report βοηθανε πουθενα Κωστα? Ελπιζω πως ναι ...Τουλαχιστον να καθεται καποιος στην Dice μια στο τοσο να ριχνει μια ματια σε μερικα .Δεν ειμαι υπερ του permanent ban αλλα τουλαχιστον να μην χαλανε μερικοι το παιχνιδι σε εμας που εχουμε σκοπο να ασχολουμαστε καιρο ακομα ... Ισως βοηθησει να βελτιωθει η κατασταση στο bf4 γιατι οχι ....Ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο .. 1
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάλι είμαι υπέρ του παραδειγματικού permaban, όχι μόνο για το παιχνίδι αλλά για ολόκληρο το account. Δυστυχώς όμως πάρα πολύ αμφιβάλλω ότι η Dice κάθεται και ασχολείται με τις αναφορές.
venumis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ναι, ναι. Πες ονομα.....(παρτακια.. ) Εχει κοσμο γενικα εκει ή ειναι αναλογα την ωρα? Κόσμο έχει ανάλογα την ώρα,αργα το βράδυ λίγα πράγματα,δεν είναι για ξενύχτηδες !!! =BG=Company BULGARIA TDM http://battlelog.bat...y-BULGARIA-TDM/ Άντε σας έφτιαξα πάλι !! 1
kostacurtas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Battlefield 3: Aftermath release dates and trailer make an appearance PS3 Premium subscribers will be the first to experience Battlefield 3′s Aftermath expansion. The DLC will debut on Sony’s console from November 27, then will make its way to PC and Xbox 360 Premium Subscribers on December 4. Non-Elite subscribers can get the extra content from December 11 on PS3, and December 18 on PC and Xbox 360. Aftermath deploys four new maps, vehicles, Scavenger game mode, and even a crossbow. If this trailer is anything to go by, battles are going to be rather tight. http://www.youtube.com/watch?v=PcO5ajxGenc 1
kostacurtas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YtJkfcp8G8s 2
fever25 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η μοναδική σχετική εμπειρία που έχω είναι το cs. Αξίζει η αγορά του; Οι servers έχουν κόσμο; Και τέλος ποιο πακέτο να αγοράσω;
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ότι αξίζει η αγορά είναι το μόνο σίγουρο. Ό,τι άλλο κουσούρι και να έχει, είναι βέβαιο ότι άλλο τέτοιο παιχνίδι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Εννοείται πως οι servers έχουν άπειρο κόσμο. Τώρα για το ποιό πακέτο να αγοράσεις, εξαρτάται και από το πόσο πολύ έχεις σκοπό να παίξεις. Αν δηλαδή θέλεις να πάρεις το BF3 για να παίζεις στο χαλαρό καναδυο παιχνιδάκια την ημέρα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τα "σκάσεις" για τα expansions. Με 13-15 ευρώ έχεις καθαρίσει. Αν όμως έχεις σκοπό να λιώσεις, τότε θα σου πρότεινα να αγοράσεις την premium έκδοση για να έχεις μία και καλή όλα τα extra DLC του παιχνιδιού (ακόμα κι αυτά που δεν έχουν βγει ακόμα). Σαν προσφορά η premium edition σαφώς και συμφέρει.
fever25 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δεν πρέπει να πάρω πρώτα το αρχικό παιχνίδι και μετά την premium edition?
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχουν 2 είδη premium. Το "Premium Service (Code in a Box)" και το "Premium Edition". Το πρώτο όντως χρειάζεται και το κανονικό BF3 ενώ το δεύτερο είναι αυτόνομο (δηλαδή συμπεριλαμβάνει το BF3). Εσύ προφανώς θα πρέπει να κοιτάξεις την Premium Edition. Περισσότερα εδώ: https://help.ea.com/article/what-is-the-difference-between-battlefield-3-premium-and-battlefield-3-premium-edition
fever25 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή αυτό http://www.mmoga.com/EA-Games/Battlefield-3-Premium-Edition.html?ref=615¤cy=EUR ?
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αυτό ακριβώς. Θα έχεις πρόσβαση στο κανονικό παιχνίδι, στα 3 DLC που έχουν ήδη κυκλοφορήσει (Back to Karkand, Close Quarters, Armored Kill, αξίας 15 ευρώ το καθένα) αλλά και στα 2 DLC που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μελλοντικά. Συν κάποια ακόμα καλούδια. Δηλαδή με το που θα εγκαταστήσεις το παιχνίδι, θα έχεις 21 διαθέσιμες πίστες (που μέχρι την άνοιξη του '13 θα φτάσουν τις 29). Νομίζω αξίζει τα λεφτά του.
fever25 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Κάτι τελευταίο ρε φίλε... Έχω 24αρα σύνδεση ίντερνετ που φτάνει τα 12-13. Θα έχω πρόβλημα με τις ταχύτητες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα