konstantinos77 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 τι να πεις....και μετά κάτι τέτοιες εταιρίες αναρωτιούνται για πειρατεία κτλ. δε πειράζει,καιρός να σταματήσω να δίνω τα λεφτά μου σε τέτοιες εταιρίες. εννοείτε πως θα λάβουν και ένα υπέροχο email με διάφορα κοσμητικά επίθετα... Καταρχην το να κανεις πειρατεια στο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν εχει και κανενα νοημα λογω του multiplayer,εκτος αν το λες γενικα . Επειτα επειδη οταν εγω ειχα βαλει το παιχνιδι μου το εκανε εγκατασταση απο το dvd και κατοπιν εκανε οποτε βγαινανε τα updates downloading δεν ξερω μηπως εσενα στο κανει download απο την αρχη .Δοκιμασε ή ρωτα αν γινεται να στο κανει εγκατασταση πρωτα με τα περιεχομενα του dvd χωρις να κατεβασει απευθειας το νεο origin .Σε μενα εγινε... Παντως σε γενικες γραμμες οντως ειναι σπασιμο να πληρωνεις και να ταλαιπωρεισαι με μαλακιες .
shadowmann Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 γενικά μιλούσα. προσπάθησα με καμια 10aria τρόπους που βρήκα σε διαφορα forum,αλλα από ότι έλεγαν με το τελευταίο origin το έχουν "διορθώσει" οποτε δεν μπορούσα με τίποτα να τρέξω το origin που έχει μέσα στο dvd χωρίς να κάνει update... μόλις τελειωσε το download αλλα με αυτά κι μ αυτά ξέχασα να αλλάξω την τοποθεσία για το που θα κάνει install τα games και το έβαλε στον SSD. υπάρχει τρόπος να το μεταφέρω σε άλλο δίσκο?
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω γίνεται. Απλώς πάρε όλο το φάκελο του παιχνιδιού (πχ. Origin Games\Battlefield3) και μετακίνησέ τον εκεί που θέλεις. Στις συνέχεια πήγαινε στις ρυθμίσεις του Origin (Ρυθμίσεις->Γενικά->Ληφθέντα Παιχνίδια) και δήλωσε τη διαδρομή που χρησιμοποίησες. Παρ' ολ' αυτά αν έχεις χώρο στον SSD, σκέψου την περίπτωση να αφήσεις εκεί το παιχνίδι. Θα κάνει μεγάλη διαφορά στους χρόνους φορτώματος. 1
shadowmann Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 δεν είναι τόσο για τον χώρο,απλά ακούγονταν διαφορα για τους SSD και για την αντοχή τους στο χρόνο με writes κτλ... edit: πήγα να μπω τώρα και δεν μπαίνει.... μπαίνω στο battlelog βρίσκω ένα server και κάνω join μου βγάζει το παραθυράκι του origin ότι γίνετε εκκίνηση του battlefield 3 και μένει εκεί...δεν κάνει τίποτα. τι έγινε?
Bizniz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 πήγα να μπω τώρα και δεν μπαίνει.... μπαίνω στο battlelog βρίσκω ένα server και κάνω join μου βγάζει το παραθυράκι του origin ότι γίνετε εκκίνηση του battlefield 3 και μένει εκεί...δεν κάνει τίποτα. τι έγινε? Και σε μενα το κανει καποιες φορες. Κανοντας sign out και sign in ξανα στο battlelog, φτιαχνει Sent from iPhone 4
shadowmann Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 θυμήθηκα επί εποχές COD 4 που είχα παρόμοιο πρόβλημα και τελικά ήταν το PB. μετά από αυτό δούλεψε. ξαφνιάστηκα πάντως...περίμενα το game στα ultra και όλα on να μου βγάζει μπλε οθόνες τίποτα μούτζες κτλ αλλα παίζει...κάτι είναι και αυτό.
shadowmann Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 δεν παίζει κανείς battlefield 3 ρε παιδιά?
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Τέτοια ώρα έχει μπάλα, μπάσκετ, XCOM κλπ, δεν είμαστε για BF3 τώρα
konstantinos77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Προσεξτε τον τυπο με το ονομα SPOJANOJIK που πεσανε ολοι πανω του γι ανα τον πεταξουν εξω αλλα προλαβε να βγει . Ενας αλλος σημερα στον server που παιζω ανατιναξε τανκ με χειροβομβιδα μολις το ειχα παρει και φυσικα εφαγε report... Πλεον εχουν αυξηθει επικινδυνα οι κλεφτες και απο οτι παρατηρω κυριως τις βραδινες ωρες κανουν την εμφανιση τους....
explorer21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αυτό με το τανκ και την χειροβομβίδα το έχω κάνει και εγώ καταλάθος και μπορεί να γίνει αν το τανκ κάθεται πάνω σε νάρκες συμπαίκτη του ή εκείνη την ώρα κάποιος άλλος το φορτώνει με c4 και προλάβει και σκάσει η χειροβομβίδα πριν σκάσει τα c4...
venumis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Βρήκα προχτές server απο Βουλγαρία και έπαιζα καρφωμενος στα 18 msec Ping !!! Φυσικά μπήκε στους αγαπημένους, εχτές μπήκα πάλι και είχα 19 ping !!! Το περίεργο είναι οτι ήμουν ο μόνος με τέτοιο ping, τι εγινε οι βουλγαροι δεν παίζουν σε αυτον ?? Η εμπειρία οταν εχεις τέτοια διαφορά ping είναι σαν να εχεις στο fifa την Γερμανία και ο αντίπαλος την βολιβία !! Με λίγα άτομα φυσικά γιατι με πολλά γίνεται πανιγύρι !
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ε πες το όνομα ντε να τον δοκιμάσουμε κι εμείς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα