Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνεις τίποτα από τα video.

Δεν πιστεύω να περιμένεις πως όλα τα cheat έχουνε εικονίδια και φαίνονται σε video κλπ.

Ειδικά το πιο εύκολο και μη εντοπίσημο cheat που αλλάζει το πόσο ζημιά κάνει στον αντίπαλο σου μια σφαίρα σου χρησιμοποιείται από πάρα πολύ κόσμο, και αν είναι πονηρός ο άλλος δεν το ανεβάζει τέρμα (ώστε να μην σε τρώει για πλάκα με μια σφαίρα όπου να 'ναι) δεν μπορείς να τον πάρεις χαμπάρι ούτε να τον κατηγορίσεις ανοιχτά.

Αν π.χ. πάρει το G3A3 και το start damage από 25 το πάει 35, και το end damage από 18.7 το πάει π.χ. 25.7, αυτός θα μπαγλαρώνει πανεύκολα παραπάνω kills από ότι θα έκανε κανονικά, και θα είναι και δύσκολο να τον καταλάβεις ότι κλέβει.

Το συγκεκριμένο cheat δεν ήξερα καν ότι υπάρχει και έχει τύχει κάποιες φορές να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα με μία σφαίρα και να λέω δεν μπορεί κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχει και cheat που αλλάζει το damage που δέχεσαι; Γιατι δεν είναι δυνατόν να βλέπω ότι 2-3 σφαίρες βρίσκουν στόχο (στήθος) σε μέση προς μακρινή απόσταση, και 2 δευτερόλεπτα μετά να είμαι ξάπλα και να βλέπω το health του στο 100%.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από cheat έχουμε άφθονα, για κάθε γούστο. Αυτό που δεν έχουμε δει είναι μαζικά permabans για να τελειώνει η υπόθεση.

• Like 1
Δημοσ.

Kαλησπέρα έχω αγοράσει γνήσιο το battlefield 3 την πρώτη φόρα το εγκατέστησα το παιχνίδι και όλα καλά.

Το είχα κάνει uninstall και μετά από κάτι μήνες είπα να κάνω μια εγκατάσταση να παίξω πάλι.....

Και δεν μου παιρνει το serial key, δεν μπορώ να το κανω εγκατάσταση. Γιατί?

Τι να κάνω?

Δημοσ.

Φίλε μου, μετά από 3format, τέτοιο πρόβλημα δεν είχα ποτέ.

Βέβαια, αντί να το περάσω πάλι απο το δίσκο, απλά έκανα login στο Origin και μου το κατέβασε αυτόματα.

Για δοκίμασε το ίδιο.

Δημοσ.

Kαλησπέρα έχω αγοράσει γνήσιο το battlefield 3 την πρώτη φόρα το εγκατέστησα το παιχνίδι και όλα καλά.

Το είχα κάνει uninstall και μετά από κάτι μήνες είπα να κάνω μια εγκατάσταση να παίξω πάλι.....

Και δεν μου παιρνει το serial key, δεν μπορώ να το κανω εγκατάσταση. Γιατί?

Τι να κάνω?

Τι εννοείς "δεν σου παίρνει το serial key"; Το κλειδί το χρησιμοποιείς μόνο μία φορά και από εκεί και πέρα το παιχνίδι είναι συνδεδεμένο με το λογαριασμό σου στο Origin. Κάνε από που λέει και ο Πέτρος, κατέβασε και εγκατέστησε τον Origin client, κάνε login με τα στοιχεία σου και το παιχνίδι θα εμφανιστεί στη σχετική λίστα (από όπου και θα το κατεβάσεις).

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά το έβαλα το origin έκανα login αλλά δεν μπορω να βρω που το κατεβάζω??

plz help...

καλημέρα,

πας πάνω δεξιά στο origin και πατάς redeem product code

βάζεις τον κωδικό και σε αφήνει να κατεβασεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται (ούτε και μπορεί) να κάνει redeem, γιατί είπε ότι έχει ήδη εγκαταστήσει το παιχνίδι στο παρελθόν και τώρα προσπαθεί να το ξαναβάλει. Αν ο κωδικός έχει χρησιμοποιηθεί μια φορά, δεν μπορεί να ξαναγίνει redeem αφού το προϊόν συνδέεται με το Origin account.

Όταν λοιπόν ανοίγεις το Origin υπάρχουν 2 κατηγορίες: το My Games και το Store. Δες το παρακάτω screenshot.

ea-origin-1.jpg

Πας στο My Games και εκεί λογικά θα φαίνεται το BF3. Κάνεις δεξί κλικ και το κατεβάζεις. Ακριβώς κάτω από το My Games, υπάρχει μια επιλογή για τον τρόπο που εμφανίζονται τα παιχνίδια σου. Σε περίπτωση που το BF3 δεν φαίνεται, πήγαινε σε αυτό το μενού και επέλεξε τα Κρυφά παιχνίδια μήπως κατά λάθος έχει μπει εκεί.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ παιδιά το βρήκα...

Είχα φτιάξει 2 λογαριασμούς στο origin , και δεν έμπενα στον σωστό λογαριασμό.

ΤΗΧ....

Δημοσ.

Εντάξει το origin είναι για τα μπάζα αλλά στο συγκεκριμένο θέμα που είχες ηταν φανερό οτι κάτι δεν έκανες σωστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποιος θέλει ας με κάνει add στο origin να παίξουμε battlefield 3

name: Shadowman27GR

edit:

έλεος, κάνω εγκατάσταση με τα dvd και στο 99% μου βγάζει error...

από ότι διάβασα φταίει το καινούργιο update του origin.

εντάξει είναι απίστευτο...

πλήρωσα το game για να κάτσω να περιμένω πόσες ώρες για να κατεβει από το net?

Επεξ/σία από shadowmann
Δημοσ.

Δυστυχώς το Origin πάντα είχε ένα θέμα με τις retail εκδόσεις και προτιμούσε να κατεβάσεις το παιχνίδι. Έτσι γινόταν και με το περσινό Fifa, που η retail έκδοση δεν μπορούσε να πάρει τα updates και έπρεπε να κατεβάσουμε εξ' ολοκλήρου την ψηφιακή.

Δημοσ.

τι να πεις....και μετά κάτι τέτοιες εταιρίες αναρωτιούνται για πειρατεία κτλ.

δε πειράζει,καιρός να σταματήσω να δίνω τα λεφτά μου σε τέτοιες εταιρίες.

εννοείτε πως θα λάβουν και ένα υπέροχο email με διάφορα κοσμητικά επίθετα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...