Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειναι λογικο να εχει cheaters. Εδω εχει το Red orchestra 2 και αλλα παιχνιδια που δεν ειναι τοσο γνωστα και τοσο εμπορικα. Το θεμα ειναι να μην υπαρχουν τοσοι πολλοι και νομιζω οτι το bf3 για τον κοσμο που εχει, εχει λιγους cheaters. Παρα πολλους εχει το mw3 ας πουμε.

• Like 1
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

eikona2.png

Kοιτα εδω Rhomio σου εχω καλυτερο ...Η πιστα ηταν η Bandar Desert και τα συμπερασματα δικα σας.Ο server που επαιζα πριν λιγο ηταν ο εξης

SUPER@ [siC] S5 Rush Armored Kill 900 tickets GGC Pbbans

Παρεπιπτοντως οταν βαρας καποιον και αναβει το βελακι και μεχρι να τελειωσει το παιχνιδι δεν εχεις παρει assist μπορεις ευκολα να καταλαβεις τι ειναι .

Φιλε μου μην ξαφνιαζεσαι με το σκορ, ειδικα σε μεγαλους χαρτες ειναι ευκολο να γινει, αρκει να ξερεις να παιζεις φυσικα. Δες ας πουμε εδω

http://youtu.be/6moNTGCX8iQ

Παιδια ειναι λογικο να εχει cheaters. Εδω εχει το Red orchestra 2 και αλλα παιχνιδια που δεν ειναι τοσο γνωστα και τοσο εμπορικα. Το θεμα ειναι να μην υπαρχουν τοσοι πολλοι και νομιζω οτι το bf3 για τον κοσμο που εχει, εχει λιγους cheaters. Παρα πολλους εχει το mw3 ας πουμε.

Ετσι ακριβως ειναι, ολα τα παιχνιδια θα εχουν κλεφτες παντα! Ειναι δυστηχως νομος, αλλα υπαρχουν λυσεις ρε παιδια. Εδω στο mw2 ειχαμε γεμισει αλλα δεν σταματουσαμε να παιζουμε. Εδω στο b3 ειναι ελαχιστοι! Στα 10 παιχνιδια που θα παιξω τα 2 (και αν) θα εχουν κλεφτες. Βρισκεις ''καλο'' σερβερ και μενεις εκει, το βαζεις στα fav, και παιζεις. Με παρεα φυσικα!!!
Δημοσ.

Κοιτα οπως τα ειπες ειναι αλλα αυτο το 136 με 7 deaths και 77 με 7 πιο κατω δεν ξερω αν ειναι οκ. Αν οντως γιναν τιμια μπραβο τους.

Δεν ξερω βεβαια και τι μπορεις να κανεις με αεροπλανα και τετοια και ισως να γινονται πολλα kills ευκολα και εξου και καποια scores.

Δημοσ.

Κανε μια βολτα απτο youtube και θα βρεις πολλα που θα τα κοιτας και θα καταλαβαινεις οτι δεν κλεβουν τα παιδια.

Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που δεν τα ανεβαζουν στο youtube για τον αυτονοητο λογο.

Δημοσ.

Εγώ πάλι είχα το battlefield 3 για ps3 και όλα μια χαρά.. Έκανα καλά σκορ γενικά σε όλα τα mp παιχνίδια που έπαιζα,... Ελα μου τώρα που στο pc δεν μπορώ να πετύχω άνθρωπο. :-( αυτό το recoil που εχουν τa πρωτα οπλα των class δεν παλευεται.! Or is it just me?

Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Κανε μια βολτα απτο youtube και θα βρεις πολλα που θα τα κοιτας και θα καταλαβαινεις οτι δεν κλεβουν τα παιδια.

Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που δεν τα ανεβαζουν στο youtube για τον αυτονοητο λογο.

Koιτα να δεις Rhomio εγω προσπαθησα και την προηγουμενη φορα να στο εξηγησω αλλα δεν το καταλαβες γιατι μπηκες λαθος στην κουβεντα ,ισως επειδη εισαι και νεος απο οτι βλεπω στο insomnia και ισως δεν μας ξερεις πως μιλαμε ,αν μιλαμε δηλαδη καλοπροαιρετα ή κακοπροαιρετα τα παιδια εδω ,τελος παντων .Φυσικα και πιστευω οτι υπαρχουν φοβεροι και τρομεροι παιχτες σε ολα τα παιχνιδια που κανουν μεγαλα σκορ δεν το αρνηθηκα .Τωρα δεν ξερω τα εκαστοτε βιντεακια στο youtube επειδη και εγω βλεπω αρκετα αν ισχυουν και ποσα απο αυτα ειναι "καθαρα" αλλα σιγουρα συμφωνω οτι υπαρχουν παιχτες πολυ καλοι ,το ειχα διαπιστωσει και στο bc2.

Περα ομως απο αυτο ενα παιχνιδι δεν θα το κρινεις απο 2-3 favorite servers αλλα απο την γενικη εικονα του και αν θες και απο το balance που δεν υπαρχει .Στο συγκεκριμενο παραδειγμα ο τυπος που εκανε 136-7 επειδη το map ηταν rush και ηταν attacker επετρεψε μου να πιστευω οτι εκλεβε διοτι ουτε σε gunship ηταν που να πω οκ παει στο διαολο με την μαλακια αυτη που ακομα και το gunship το κατεβαζεις ευκολα αρα τα 7 deaths ειναι καπως ...Δεν ηταν ομως σε gunship ...Eπειτα οταν εισαι attacker και λογω της φυσης του mode επειδη ειναι συγκεκριμενου χρονου και επειδη επιτιθεσαι,αρα τρως πολλες σφαιρες απο defenders που ειναι καθηλωμενοι , σκορ 136-7 δεν κανεις ουτε ο Χριστος να εισαι .

Στο ακριβως επομενο παιχνιδι ηταν στον ιδιο server ενας παλι με score οχι τοσο υψηλο που τον εβριζαν οι δικοι του και του ελεγαν να φυγει απο το παιχνιδι .Οπως σου ειχα τονισει servers με cheaters υπαρχουν πολλοι ,πιο πολλοι απο οσοι νομιζεις απλα ξερεις τι γινεται ? Σε καποιους servers πολλες φορες ο admιn εχει παει για νανι ,αυτο ειναι ολο.Μην κρινεις ομως απο τους 2-3 servers που μπαινεις εσυ και λες οτι δεν βρισκω cheaters.Λογικο να μην βρισκεις ,αν στους servers που εχεις διαλεξει να μπαινεις ειναι σοβαροι admins και παρακολουθουν συνεχεια τι γινεται δεν το βρισκω παραξενο .

Θα μου πεις τωρα επελεξε και εσυ καποιους servers .Σωστο ,η αληθεια ειναι οτι εχω επιλεξει ομως επειδη πολλες φορες απο τους favorites οταν μπαινω εχουν λιγα ατομα ή 0 αναγκαζομαι να βρισκω αλλους που να εχουν χαμηλο ping .Aπλα στα λεω ολα αυτα επειδη βλεπω οτι ψιλοαντιδρας οταν ακους για cheaters και δεν το πιστευεις και εισαι λαθος .

Δημοσ.

Kλεφτες υπαρχουν στο Battlefield 3. Δεν υπαρχουν ομως τοσοι πολλοι ωστε το παιχνιδι να λεγεται unplayable οπως το mw2 αυτην την στιγμη. Εδω διαφωνουμε εμεις οι δυο.

Tετοια σκορ οπως ειπες γινονται και χωρις κλεψιες. Τωρα εσυ οπως λες μπορεις να πιστευεις οτι θελεις. Αλλα σου εδειξα μερικα παραδειγματα με μεγαλυτερα σκορ απο αυτο που ανεφερες και ο τυπος/τυποι δεν εκλεβε/βαν.

Αυτο μας φερνει παλι στο ιδιο συμπερασμα, πως κλεφτες υπαρχουν, ΑΛΛΑ οχι να λεγεται το παιχνιδι unplayable.

Οσο για το νεος στο Ιnsomnia, ειμαι αρκετα παλιος στο Ιnsomnia, απλως δεν συμετειχα στα φορουμ. Και ζητω συγγνωμη για τυχον παρεξηγησεις. Το παραδεχομαι ειμαι τυπος που ευκολα εκνευριζεται και παρεξηγειται.

Δημοσ.

Kλεφτες υπαρχουν στο Battlefield 3. Δεν υπαρχουν ομως τοσοι πολλοι ωστε το παιχνιδι να λεγεται unplayable οπως το mw2 αυτην την στιγμη. Εδω διαφωνουμε εμεις οι δυο.

Tετοια σκορ οπως ειπες γινονται και χωρις κλεψιες. Τωρα εσυ οπως λες μπορεις να πιστευεις οτι θελεις. Αλλα σου εδειξα μερικα παραδειγματα με μεγαλυτερα σκορ απο αυτο που ανεφερες και ο τυπος/τυποι δεν εκλεβε/βαν.

Αυτο μας φερνει παλι στο ιδιο συμπερασμα, πως κλεφτες υπαρχουν, ΑΛΛΑ οχι να λεγεται το παιχνιδι unplayable.

Οσο για το νεος στο Ιnsomnia, ειμαι αρκετα παλιος στο Ιnsomnia, απλως δεν συμετειχα στα φορουμ. Και ζητω συγγνωμη για τυχον παρεξηγησεις. Το παραδεχομαι ειμαι τυπος που ευκολα εκνευριζεται και παρεξηγειται.

Ο ορος unplayble ειναι συναρτηση πολλων παραμετρων οχι μονο λογω 2-3 cheaters.Σε πληροφορω μιας και το ειπες οτι στο mw2 ειχα ακριβως την αισθηση που ειχες εσυ τωρα,δηλαδη το ειχα λιωσει το παιχνιδι και δεν ενιωθα καν οτι υπηρχαν cheaters.Φυσικα και υπηρχαν απλα να τι γινεται : Unplayable γινεται το bf3 γιατι πολλες φορες λαγκαρουν οι servers ,επειτα εχουν βαλει το gunship το οποιο ολοι το βριζουν μαζι διοτι ειναι απαραδεκτο να γινονται spawn kills στο deployment νομιζω το καταλαβαινεις και τελος υπαρχει και αυτο το τραγικο balance οπου βλεπεις σε πιστες στο armored kill σε rush ενα καρο οχηματα στην μια μια ομαδα (ελικοπτερα,αρματα,αντιαρματικα ) συν το gunship που ειναι τραγικο και εμφανιζεται στο καπακι ακομα και αν το ριξεις και στους αλλους ενα τανκ μονο .Αυτα ολα το κανουν unplayable συν βεβαια αν πετυχεις καποιους cheaters που παρολαυτα ειναι περιστασιακο διοτι ακομα και σε 64 slot map να εχει 2 cheaters παιζει να μην τους συναντησεις κιολας.

Στο συνολο τους ομως ολες αυτες οι παραμετροι "βαραινουν" το παιχνιδι ,ενταξει να μην πω unplayable αν σε πειραζει ο ορος .Στο mw2 δεν υπηρχαν τετοια προβληματα με εξαιρεση το lag το οποιο ομως και στο bf3 εχει ελαχιστοποιηθει οφειλω να πω ,εχω καιρο να λαγκαρω προσωπικα .Επισης στο mw2 υπηρχε οπως θα γνωριζεις και ο εκαστοτε host οποτε αυτος ειχε και τα περισσοτερα kills αλλα το mw2 (οπως φυσικα και το mw1) ειχε αυτο το balance που το εκανε ανταγωνιστικο.Οχι τωρα 136-7 που μου λεει ο αλλος με 44αρι ping ,γελαει ο κοσμος δηλαδη ...

Δημοσ.

Ο ορος unplayble ειναι συναρτηση πολλων παραμετρων οχι μονο λογω 2-3 cheaters.Σε πληροφορω μιας και το ειπες οτι στο mw2 ειχα ακριβως την αισθηση που ειχες εσυ τωρα,δηλαδη το ειχα λιωσει το παιχνιδι και δεν ενιωθα καν οτι υπηρχαν cheaters.Φυσικα και υπηρχαν απλα να τι γινεται : Unplayable γινεται το bf3 γιατι πολλες φορες λαγκαρουν οι servers ,επειτα εχουν βαλει το gunship το οποιο ολοι το βριζουν μαζι διοτι ειναι απαραδεκτο να γινονται spawn kills στο deployment νομιζω το καταλαβαινεις και τελος υπαρχει και αυτο το τραγικο balance οπου βλεπεις σε πιστες στο armored kill σε rush ενα καρο οχηματα στην μια μια ομαδα (ελικοπτερα,αρματα,αντιαρματικα ) συν το gunship που ειναι τραγικο και εμφανιζεται στο καπακι ακομα και αν το ριξεις και στους αλλους ενα τανκ μονο .Αυτα ολα το κανουν unplayable συν βεβαια αν πετυχεις καποιους cheaters που παρολαυτα ειναι περιστασιακο διοτι ακομα και σε 64 slot map να εχει 2 cheaters παιζει να μην τους συναντησεις κιολας.

Στο συνολο τους ομως ολες αυτες οι παραμετροι "βαραινουν" το παιχνιδι ,ενταξει να μην πω unplayable αν σε πειραζει ο ορος .Στο mw2 δεν υπηρχαν τετοια προβληματα με εξαιρεση το lag το οποιο ομως και στο bf3 εχει ελαχιστοποιηθει οφειλω να πω ,εχω καιρο να λαγκαρω προσωπικα .Επισης στο mw2 υπηρχε οπως θα γνωριζεις και ο εκαστοτε host οποτε αυτος ειχε και τα περισσοτερα kills αλλα το mw2 (οπως φυσικα και το mw1) ειχε αυτο το balance που το εκανε ανταγωνιστικο.Οχι τωρα 136-7 που μου λεει ο αλλος με 44αρι ping ,γελαει ο κοσμος δηλαδη ...

Δηλαδη τωρα δεν απολαμβανεις το παιχνιδι και νιωθεις οτι υπαρχουν cheaters.

Στο cod λαγκαρα συνεχεια, δεν μου εχει τυχει ομως ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορα λαγκ στο battlefield 3, κατι θαχει η συνδεση σου ή απλως μπαινεις σε μακρινους σερβερς.

Το gunship οπως ειπες καταστρεφεται πολυ ευκολα, αρα φταιει η ομαδα σου που δεν εχετε εναν καλο πιλοτο να το καταστρεψει.

Το balance που λες το εφτιαξε για καποιον λογο η εταιρεια στο armored kill. Μπορει να ειναι αδικο αλλα ειναι παιχνιδι πολεμου και στρατηγικης, αν θες να νικησεις παντα υπαρχει τροπος. Επιτηδες το κανουν δυσκολο για να εχει ενδιαφερον. Στην τελικη παρε την ομαδα σου και παιξτε το stealth και κλεψτε τα οχηματα τους.

Για τους κλεφτες δεν ξαναπιανω συζητηση.

Δεν με πειραζει ο ορος, δικαιωμα σου, απλως ειναι η γνωμη σου, για μενα ειναι εντελως playable, γιαυτο και καθε βραδυ λιωνω με την παρεα μου. Και φυσικα δεν παιζω επειδη το πληρωσα. Και το cod ηταν γεματο κλεφτες και το πληρωσα, αλλα το επαιζα επειδη το γουσταρα, παλι με την παρεα μου. Στο mw2 υπηρχαν οι κλεφτες, τα κολληματα του steam, το lag, το gl, το g18, campers, μικροι χαρτες οποτε δεν μπορουσες να ξεφυγεις, εκει ναι ηταν unplayable.

Το οτι ησουν Host δεν σημαινει οτι θα ειχες τα περισοτερα Kills. Επισης αν το mw2 ή το mw1 ειχε μεγαλους χαρτες οπως του b3 και παιχνιδι που θα διαρκουσε 30 λεπτα θα ειχε και εκει το ιδιο σκορ.

Το 44Ping ειναι μεγαλο δηλαδη?

Στο mw2 εμφανιστηκαν οι κλεφτες και αμεσως ανεβαιναν στο τελευταιο prestige, ετσι οι καλοι και τιμιοι παικτες οταν εφταναν στο τελευταιο prestige κανενας δεν τους πιστευε, ολοι νομιζαν οτι ηταν κλεφτες. Ετσι και στο b3, υπαρχουν τιμιοι παικτες με level 100 με αφθονες ωρες παιχνιδιου, και δεν μου φαινεται παραξενο να κανει ενας τετοιος τοσα kills.

Δημοσ.

Καταρχην θα σου πω κατι για το lag.Oσες φορες ειχα lag ειχαν και οοοολοι μεσα στο παιχνιδι αφου το γραφανε στο chat χαχαχαχα... Η συνδεση μου ειναι βραχος δεν ηταν αυτο απλα εφταιγαν οι servers μπορεις να ανατρεξεις στα forums του bf3 και να διαβασεις τα σχετικα .

Επειτα ολα αυτα που λες ουσιαστικα ειναι ενας λογος παραπανω σε αυτα που σου λεω εγω και ο λογος ειναι οτι ακριβως επειδη το bf3 ειναι ομαδικο παιχνιδι εξαρτασαι και απο τους αλλους και οχι απο τον εαυτο σου μονο .Εννοειται πως μου αρεσει το παιχνιδι(εδω βλεπεις οτι εχω πιο πολλες ωρες απο σενα :P) απλα καποιες στιγμες οπως σου ειπα για καποιους λογους χαλαει ενω θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο ,εκει ειναι η ενσταση μου .Σκεψου το και ως εξης αν δεν ειχα απαιτησεις δεν θα γκρινιαζα ...

Επειτα με μενα βλεπεις δεν παιζει κανεις απο την παρεα μου ,ουτε καν ασχολουνται με υπολογιστες so...Eσυ αν μπαινεις με 10 φιλους και παιζετε σε μια ομαδα ε τοτε τι να σου πω εισαι τυχερος με εμενα ομως δεν συμβαινει το ιδιο και καλως ή κακως το ψαχνω λιγο παραπανω .

Σε οτι αφορα τα υπολοιπα ,στο mw host ξερεις τι σημαινε πρακτικα? Φαντασου αν ημουν εγω host ηταν σαν να ειχα ping 5 και ο αλλος πχ στην Γερμανια 80 οποτε καταλαβαινεις τι γινονταν .Ξεχωρα οτι οι αλλοι μπορει να ξεσκιζοντουσαν στα lags.Ημουν πολλες φορες host και ξερω ,εγω εβλεπα τον αντιπαλο πριν αυτος προλαβει να με δει καν.Τα ξερω καλα σου λεω το ειχα λιωσει το παιχνιδι .

Επειτα το ping 44 απο μονο του δεν λεει κατι ,συγκρινε το με τα υπολοιπα pings απο αυτο που ποσταρα σε σχεση και με τα scores για να βγαλεις συμπερασματα και νομιζω και μεσα σου καταλαβαινεις ευκολα .

Στο τελευταιο τωρα που γραφεις θα σου κανω μια μικρη διορθωση ,οι κλεφτες δεν εμφανιστηκαν στο mw2 αλλα απο την εποχη του cs ισως και πιο παλια .Επειτα στο mw2 ηταν ΑΛΛΟ οταν εμπαινες σε map που ηταν χακαρισμενο και ανεβαινες prestige με την μια και ΑΛΛΟ οι cheaters ,μην τα μπερδευεις .Εγω εμπαινa σε χακαρισμενο server και με ειχε ανεβασει prestige οι παιχτες ομως μεσα δεν κλεβανε απλα ηταν χακαρισμενο το map .

Σε οτι αφορα τα gl εχεις δικιο αλλα εκει ειναι θεμα γουστου ,εμενα μου αρεσαν τα gl .Με σκοτωναν αλλα και σκοτωνα και παει λεγοντας .Στο bf3 υπαρχει το m320 βλεπε metro καταστασεις ,oποτε μην το ψαχνεις .Γουστα ειναι αυτα Rhomio .

Eγω θα συμφωνησω οτι υπαρχουν τιμιοι παιχτες με μεγαλα σκορ οχι ομως 136-7 .Εγω αυτα τα σκορ δεν τα πιστευω ,εχω παιξει και εγω οnline παιχνιδια εχω αρκετα μεγαλη πειρα και ειμαι σε θεση να εχω γνωμη και αντιληψη .Θυμαμαι εδω υπαρχει ενας παιχτης ο pappous_soulis που τον εχω φιλο στο battlelog και τον εχω πετυχει και σαν αντιπαλο και σαν συμμαχο ,λοιπον επειδη παρατηρουσα το παιχνιδι του μπορω να πω ειναι παιχτης φοβερος που κινειται διαρκως και πραγματικα ποτε δεν θα μπορουσα να πω οτι ενας τετοιος κλεβει .Δεν ξερω τι σκορ εχει κανει αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλος ...Eiναι και αλλο ενα παιδι (μπορει να ειναι ο pappous) που θυμαμαι ειχα δει οτι ειχε 1000 knifes οταν εγω ημουν στα 200 ακομα ,ε εκει δεν εχεις να πεις τιποτα.

Παρεπιπτοντως χθες στην death valley νομιζω εκανα ενα απο τα καλυτερα μου παιχνιδια σε rush ,ειχα και το καλυτερο K/D σκορ το ταπεινο 28-7 :P ...Noμιζω η death valley αρχιζει και ανεβαινει στην πρωτη θεση των προτιμησεων μου σιγα σιγα τι λετε και εσεις ?

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι.

Εχω ενα θεμα με το κουμπι Q, Που ειναι το πιο σημαντικο στο παιχνιδι. Οταν παιζουμε με την παρεα μου το κουμπι Q το χρησιμοποιω για να μιλαω με την παρεα μου μεσω battlelog, αφου εχω βαλει ως push key to talk το Q. (Με βολευει πολυ, ακομα απο το cod που μιλουσαμε στο teamspeak), και δεν θελω να το αλλαξω σε αλλο κουμπι, διοτι ολα τα κουμπια απο γυρω ειναι πιασμενα στο b3 ή απλως ειναι δυσκολο να τα φτασεις με το δαχτυλο την ωρα που παιζεις, και δεν θελω να βαλω την επιλογη να ενεργοποιειται το μικροφωνο απο μονο του, διοτι εχω μικρα παιδια και εχει λιγη φασαρια.

Εχω καποια αλλη επιλογη παιδια?

EDIT: Θα προσπαθησω να το διαβασω ολο Κωστα, αλλα δεν υποσχομαι τπτ. Απο χτες εγραφες ρε? :P

Δημοσ.

Καταρχην θα σου πω κατι για το lag.Oσες φορες ειχα lag ειχαν και οοοολοι μεσα στο παιχνιδι αφου το γραφανε στο chat χαχαχαχα... Η συνδεση μου ειναι βραχος δεν ηταν αυτο απλα εφταιγαν οι servers μπορεις να ανατρεξεις στα forums του bf3 και να διαβασεις τα σχετικα.

Ξαναλεω δεν γνωριζω για το lag διοτι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ μου ετυχε. Δεν ξερω σε τι servers μπορει να μπαινεις. Μπορει να ηταν σε μακρινη χωρα, μπορει να ειχε προβλημα ο server. Δεν ειναι ομως λογος να πεις το παιχνιδι unplayable. Lag το b3 ΔΕΝ εχει.

Επειτα ολα αυτα που λες ουσιαστικα ειναι ενας λογος παραπανω σε αυτα που σου λεω εγω και ο λογος ειναι οτι ακριβως επειδη το bf3 ειναι ομαδικο παιχνιδι εξαρτασαι και απο τους αλλους και οχι απο τον εαυτο σου μονο...

να σε ρωτησω εισαι σε καμια clan η παιζεις μονος σου?

.Εννοειται πως μου αρεσει το παιχνιδι..

ειπες οτι παιζεις μονο επειδη το πληρωσες, επισης το κατακρινεις σε πολλα ποστ και τωρα λες οτι σου αρεσει..

(εδω βλεπεις οτι εχω πιο πολλες ωρες απο σενα :P)

αρα ειναι μια χαρα το παιχνιδι

απλα καποιες στιγμες οπως σου ειπα για καποιους λογους χαλαει

γιαυτο και βγαινουν και ολα τα patch που για ΑΛΛΟΥΣ το κανουν καλυτερα και για ΑΛΛΟΥΣ χειροτερα, εσυ εισαι στην δευτερη κατηγορια. Οι κλεφτες ξαναλεω δεν ειναι λογος να πεις το παιχνιδι ασχημο, παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν, το ξερεις αυτο ακομα και πριν αγορασεις το παιχνιδι (oπως και για το Lag επισης) και ομως πας και το αγοραζεις.

ενω θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο ,εκει ειναι η ενσταση μου

και ο κοσμος μας θα μπορουσε να ειναι καλυτερος οπως και το ξυλινο pc Μου αν αν αν... δεν μπορεις να κανεις κατι, συμβιβαζεσαι με αυτο που εχεις, με αυτο που αγοραζεις, αν δεν σαρεσει δεν το αγοραζεις, αν δεν σαρεσει δεν το χρησιμοποιεις, το πουλας, το πετας κτλ κτλ....απλως εδω διαφερουμε μεταξυ μας, εγω αμα βρισω/κατακρινω κατι δεν το ξανααγγιζω, εσυ το αντιθετο.

Σκεψου το και ως εξης αν δεν ειχα απαιτησεις δεν θα γκρινιαζα ...

τι απαιτησεις μπορει να εχεις απο ενα fps online multiplayer παιχνιδι? Μετα απο τοσα ιδια παιχνιδια που εχουν βγει οι μονες απαιτησεις που θα επρεπε να εχεις ειναι τα καλυτερα γραφικα, πιο πολυ ρεαλισμο και φυσικα μεγαλυτερους/μικροτερους χαρτες

και καινουργια/παλια οπλα. Αλλα οχι να εχεις απαιτησεις να μην εχει κλεφτες Lag κολληματα frame drops κτλ., ξερεις και εχεις μαθει μεχρι τωρα οτι σε καθε παιχνιδι υπαρχουν και θα υπαρχουν αυτα. Οποτε τζαμπα γκρινιαζεις, ενω θα μπορουσες να παιζεις και να το απολαμβανεις.

Επειτα με μενα βλεπεις δεν παιζει κανεις απο την παρεα μου ,ουτε καν ασχολουνται με υπολογιστες so...Eσυ αν μπαινεις με 10 φιλους και παιζετε σε μια ομαδα ε τοτε τι να σου πω εισαι τυχερος με εμενα ομως δεν συμβαινει το ιδιο και καλως ή κακως το ψαχνω λιγο παραπανω.

Κακως, θα επρεπε να παιζεις με ομαδουλα/παρεα, ετσι ειναι πολυ πιο απολαυστικο το παιχνιδι και κανεις και μεγαλα σκορ, και σε λενε και κλεφτη καμια φορα και γελας μαζι τους. Η ''παρεα'' μου που ειπα οτι παιζουμε μαζι, ειναι απο Αθηνα και εγω ειμαι Θεσσ/νικη, και ουτε τα εχω γνωρισει ποτε τα παιδια απο κοντα. Ξεκινησαμε σαν ξενοι στο mw2 με το ονομα Ο.Υ.Κ, και αφου ειδαμε οτι το cod αρχισε να χαλαει με παπαριες που λεγονται black ops και mw3 κτλ, ειπαμε να μεταφερθουμε στο b3, για πρωτη φορα. Αυτο που θελω να πω οτι ανετα κανεις ομαδουλα να παιζεις. Κανε μια διαφημιση και εδω και ολο και καποια ατομα θα βρεις, και θα δεθεις μαζι τους και θα γινετε μια ομορφη παρεα. Απτην αλλη μπορει να σαρεσει να το παιζεις lonely wolf οπως εγω στο cod4.

Σε οτι αφορα τα υπολοιπα ,στο mw host ξερεις τι σημαινε πρακτικα? Φαντασου αν ημουν εγω host ηταν σαν να ειχα ping 5 και ο αλλος πχ στην Γερμανια 80 οποτε καταλαβαινεις τι γινονταν .Ξεχωρα οτι οι αλλοι μπορει να ξεσκιζοντουσαν στα lags.Ημουν πολλες φορες host και ξερω ,εγω εβλεπα τον αντιπαλο πριν αυτος προλαβει να με δει καν.Τα ξερω καλα σου λεω το ειχα λιωσει το παιχνιδι .

Το ξερω φιλε μου, ημουν για αρκετο καιρο εκει και ειμαι ακομα καμια φορα. Ξερω φυσικα πως ο host ειναι ο τυχερος, αλλα το ξαναλεω εχω σκισει αρκετους Hosts, και ας ειχαν κατα πολυ καλυτερο ping, δεν γνωριζουν ολοι να παιζουν. Αμα θελεις εννοω τον νικας και ας ειναι Host.

Επειτα το ping 44 απο μονο του δεν λεει κατι ,συγκρινε το με τα υπολοιπα pings απο αυτο που ποσταρα σε σχεση και με τα scores για να βγαλεις συμπερασματα και νομιζω και μεσα σου καταλαβαινεις ευκολα .

Οκ ειδα και 18 και 20 Ping αρκετους στην screenshot σου αλλα αυτο δεν σημαινει τπτ. Οπως ειπα πιο πανω αμα ξερεις να παιζεις, το 44 με το 20 δεν εχει καμια διαφορα. Ακομα 100Ping Να εχεις δεν θα δεις μεγαλη διαφορα με αντιπαλο που θαχει 50 Ping, φυσικα πρεπει να ξερεις να παιζεις και λιγο. Να ξερεις το ping Μεχρι 100 ειναι οκ. Αλλα οι σερβερς που παιζω καθε μερα ειναι 50 με 80.

Στο τελευταιο τωρα που γραφεις θα σου κανω μια μικρη διορθωση ,οι κλεφτες δεν εμφανιστηκαν στο mw2 αλλα απο την εποχη του cs ισως και πιο παλια.

Λαθος καταλαβες μαλλον, δεν ειπα πως πρωτοεμφανιστηκαν οι κλεφτες στο mw2. Ειπα πως μολις εμφανιστηκαν οι κλεφτες στο mw2 αρχισαν ολοι να κανουν 10 prestige και ετσι οταν καποιος εφτανε μεχρι 10 prestige παιζοντας τιμια, κανεις δεν τον πιστευε, ολοι πιστευαν πως ηταν κλεφτης. Οι κλεφτες εμφανιστηκαν πολυ πιο πριν.

Επειτα στο mw2 ηταν ΑΛΛΟ οταν εμπαινες σε map που ηταν χακαρισμενο και ανεβαινες prestige με την μια και ΑΛΛΟ οι cheaters ,μην τα μπερδευεις .Εγω εμπαινa σε χακαρισμενο server και με ειχε ανεβασει prestige οι παιχτες ομως μεσα δεν κλεβανε απλα ηταν χακαρισμενο το map .

Συμφωνω, δεν ειπα κατι αλλο εγω. Απλως συμπληρωνω οτι ειπα ακριβως απο πανω. Συν το οτι υπαρχουν οπως λες σερβερς χακαρισμενοι που σε ανεβαζαν prestige και υπαρχει προγραμματακι με το οποιο ανεβαζεις μονος σου το prestige.

Το θεμα δεν ειναι αυτο, αυτο που ηθελα να σου δωσω να καταλαβεις ειναι οτι, οταν βλεπεις πολλους να κλεβουν σου μπαινει στο μυαλο οτι κλεβουν ολοι! Επειτα οταν δεις καποιον που κανει τελειο σκορ, λες αμεσως οτι δεν γινεται αυτος κλεβει, δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι απλα καλος παικτης. Δεν συμφωνω σε αυτο. Οταν θα τυχει καποια στιγμη να κανεις σκορ, 50-5 θα με θυμηθεις.

Σε οτι αφορα τα gl εχεις δικιο αλλα εκει ειναι θεμα γουστου ,εμενα μου αρεσαν τα gl .

Το ειχα ψιλιαστει nooba Μου :)

Με σκοτωναν αλλα και σκοτωνα και παει λεγοντας .Στο bf3 υπαρχει το m320 βλεπε metro καταστασεις ,oποτε μην το ψαχνεις .Γουστα ειναι αυτα Rhomio .

Φιλε μου, μην τα συγκρινουμε μεταξυ τους. Στο mw2 ηταν ανυποφορο, επαιρνες εως 5με 7 ατομα με ενα gl και ετρωγες 5 με 6 ατομα με τα g18. Προσωπικα δεν το εχω δει στο b3 αυτο το σκηνικο. Μιλωντας απο δικια μου εμπειρια, οταν επαιζα mw2 με την παρεα μου, ημουν ολη την ωρα στα νευρα, προσπαθουσα να παιξω τιμια, και μου ερχοταν το gl η τ g18 στην μαπα, και εκει τα εχανα! εχω σπασει 2 headsets και ενα πληκτρολογιο σε κεινο το παιχνιδι. Στο b3 ειμαι απολυτα ηρεμος. Μου εχει τυχει να φαω m320 στην μαπα, (αλλα ολο και καποιος θα κανει κανα revive η μπορει να εχω medic pak διπλα μου και να μην παθω τπτ) αλλα οχι σε φαση οπως στο mw2, που απλα δεν μπορουσες να γλυτωσεις απο αυτο. Εχεις δικιο γουστα ειναι αυτα. Στο b3 τουλαχιστον βγαζουν κανα patch που και που για να αλλαξουν το damage η τα overpowered weapons κτλ.

Eγω θα συμφωνησω οτι υπαρχουν τιμιοι παιχτες με μεγαλα σκορ οχι ομως 136-7 .

Ξαναδες τα βιντεο που ποσταρα απτην αρχη μεχρι τι τελος. Ο τυπος ειναι απλα καλος παικτης και δεν χακαρει. Θα το καταλαβεις απο το βιντεο. Αν δεν πιστευεις μπορεις να μαθεις μερικα πραγματα γιαυτους στα youtube καναλια τους. Εκτος απτον MongolFPS, υπαρχουν και αλλοι, Matimio, Ebwa, Sturdy Wings, Sentinel και αλλοι πολλοι. Δες τα βιντεακια τους και θα καταλαβεις πως δεν κλεβουν.

Εγω αυτα τα σκορ δεν τα πιστευω ,εχω παιξει και εγω οnline παιχνιδια εχω αρκετα μεγαλη πειρα και ειμαι σε θεση να εχω γνωμη και αντιληψη .

Συμφωνω. Αλλα καθε μερα μαθαινουμε κατι καινουργιο, μην ειμαστε κλειστομυαλοι. Δεν θα επρεπε να μας φαινεται παραξενο ενα μεγαλο σκορ. Σε ειπα πιο πανω τι φταιει, τι μας κανει να το πιστευουμε αυτο.

Θυμαμαι εδω υπαρχει ενας παιχτης ο pappous_soulis που τον εχω φιλο στο battlelog και τον εχω πετυχει και σαν αντιπαλο και σαν συμμαχο ,λοιπον επειδη παρατηρουσα το παιχνιδι του μπορω να πω ειναι παιχτης φοβερος που κινειται διαρκως και πραγματικα ποτε δεν θα μπορουσα να πω οτι ενας τετοιος κλεβει .

Γιατι το λες για τους αλλους τοτε? Π.χ γιαυτον τι εχεις να πεις? (δες απτην αρχη μεχρι τελος σε παρακαλω)

http://youtu.be/y2ueT9-TxPw

Δεν ξερω τι σκορ εχει κανει αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλος

Δεν αντιλεγω, μπορει να ειναι πολυ καλος. Αν ομως καποια στιγμη θα κανει σκορ 50-3, θα τον πεις κλεφτη? Η επειδη τον ξερεις λιγο θα πεις οχι δεν κλεβει.

...Eiναι και αλλο ενα παιδι (μπορει να ειναι ο pappous) που θυμαμαι ειχα δει οτι ειχε 1000 knifes οταν εγω ημουν στα 200 ακομα ,ε εκει δεν εχεις να πεις τιποτα.

Πιστευεις οτι εκλεβε δηλαδη?

Παρεπιπτοντως χθες στην death valley νομιζω εκανα ενα απο τα καλυτερα μου παιχνιδια σε rush ,ειχα και το καλυτερο K/D σκορ το ταπεινο 28-7 :P ...Noμιζω η death valley αρχιζει και ανεβαινει στην πρωτη θεση των προτιμησεων μου σιγα σιγα τι λετε και εσεις ?

Πρεπει να εκλεβες, δεν εξηγειται αλλιως!

EDIT: Ναι φιλε μου προσπαθω να ειμαι πατερας. :)

Εισαι μπαμπας δηλαδη Rhomio ? :)

Παντως εγω το Q το εχω για σποταρισμα ...

Και οταν μιλας στο battlelog βαζεις αλλο κουμπι για να ανοιγει το Mic?
Δημοσ.

Κοιτα Rhomio νομιζω καταλαβες την γενικη μου διαπιστωση που ειναι οτι σεβομαι τους καλους παιχτες αλλα τα υπερβολικα σκορ τα βλεπω καχυποπτα ειδικα οταν υπαρχουν διαμαρτυριες στο chat και απο αλλους .Πολλες φορες ξερεις τι εχει συμβει ? Να γραψω για καποιον οτι μαλλον κλεβει και μετα απο 10 λεπτα παιχνιδιου τον βλεπω να τρωει ban απο τον admin εκει να δεις γελιο ...Ξερεις ποσες φορες μου τυχαινει ? Θα τυχει καμια φορα να σου βαλω βιντεακι δικο μου ετσι για να γελασουμε κιολας απλα δεν το χρησιμοποιω επειδη ριχνει τα fps...Γενικα ξερω οτι υπαρχουν καλοι παιχτες και δεν ειπα ποτε οτι ολοι οσοι κανουν μεγαλα σκορ κλεβουν ...

Στο τονιζω παντως ξανα οτι οταν ειπα οτι το παιχνιδι χαλαει δεν εννοουσα μονο απο τους cheaters αλλα απο την συνισταμενη ολων των παραμετρων που σου προανεφερα.Μπορεις να ρωτησεις και παιχτες με πολυ περισσοτερες ωρες απο μενα να σου πουνε την γνωμη τους ,αν εχεις διαβασει απο την αρχη εδω το thread θα καταλαβεις οτι ειναι γνωμη πολλων παιχτων που εχουν ατελειωτες ωρες στις σειρες του bf απο παλια και σιγουρα εχουν ευθυκρισια .Τελος παντων ,παντως το παιχνιδι μην ανησυχεις μου αρεσει αρκετα για να συνεχισω να γκρινιαζω :)...

Εγω δεν μιλαω στο battlelog αλλα αν μιλαγα θα ειχα το tab .

Δημοσ.

Καταλαβα Κωστα, υπαρχουν κλεφτες και υπαρχουν καλοι παικτες, σκοπος μας να ξεχωριζουμε τον εναν απτον αλλον. Γιατι ετσι και κανω καλο σκορ και ο αλλος με κανει ρεπορτ, κριμας ειναι.

Tελος παντων αδερφε! Ενα κωλοπαιχνιδο ειναι στο κατω κατω οπως ολα τα αλλα, μην διαφωνουμε για μαλακιες τωρα.

Εχεις δικιο, το πιο κοντινο κουμπι ειναι το tab αλλα και παλι δεν με βολευει! :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...