PhlegethoN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, δεν υποστηρίζει LAN και απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη (παρά τις φήμες για επίσημο LAN patch). Μόνο μέσω Origin μπορείς να παίξεις. Σ'ευχαριστω nzeppos! Απο οτι καταλαβαινω εχουν καταστρεψει ολα τα νεα FPS ετσι... Για το Modern Warfare 3 να φανταστω κατι αναλογο ισχυει ετσι?
Alejandro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Σ'ευχαριστω nzeppos! Απο οτι καταλαβαινω εχουν καταστρεψει ολα τα νεα FPS ετσι... Για το Modern Warfare 3 να φανταστω κατι αναλογο ισχυει ετσι? Πιστεύω πως αν έχεις αγορασμένο το παιχνίδι, θα μπορείς να παίξεις μπαίνοντας από τον λογαριασμό σου. Οχι LAN βέβαια...
PhlegethoN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Πιστεύω πως αν έχεις αγορασμένο το παιχνίδι, θα μπορείς να παίξεις μπαίνοντας από τον λογαριασμό σου. Οχι LAN βέβαια... Για να παιξουμε με παρεα σε νετ καφε ρωταω Alejandro.. offline σε dedicated serverΑλλα τεσπα ας μην βγουμε offtopic. Θα ριξω μια ματια στο google..
Centurion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν ξεκινάω ένα νέο ματς αργεί αρκετά να με βάλει στο παιχνίδι. Φορτώνει δηλαδή τον χάρτη και όταν μπαίνω, οι attackers π.χ. έχουν ήδη κάνει arm το mcom. Ξέρουμε που οφείλεται αυτό; Το ping μου είναι γύρω στο 70-90.
SlackulatoR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλλον στον σκληρό δίσκο. Άλλοι θα πουν ram αλλά εγώ δεν είδα διαφορά από 4gb σε 8gb. Και εμένα αργεί αλλά κάποιες φορές για άγνωστο λόγο κάποια maps φορτώνουν με την μία και ας μην έχω ξαναμπεί πριν.
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, λογικά είναι καθαρά θέμα ταχύτητας δίσκου (ενδεχομένως και μνήμης, αλλά κι εγώ πιστεύω ότι μετά τα 4-6GB δεν θα δεις διαφορά). Αποκλείεται να παίζει ρόλο η σύνδεση.
stratigos24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω παρατηρησει οτι οταν πατας join game πχ σε καποιο server, οταν ανοιγει το εικονιδιο του bf3 αν το πατησεις (και δεν περιμενεις να σε βαλει μονο του) ξεκιναει πιο γρηγορα (δηλαδη το loading διαρκει πιο λιγο). Τι λετε?
Centurion Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω παρατηρησει οτι οταν πατας join game πχ σε καποιο server, οταν ανοιγει το εικονιδιο του bf3 αν το πατησεις (και δεν περιμενεις να σε βαλει μονο του) ξεκιναει πιο γρηγορα (δηλαδη το loading διαρκει πιο λιγο). Τι λετε? Κι εγώ πατάω το εικονίδιο και με βγάζει στην loading screen και μετά αναμονή. Δεν έχω δοκιμάσει να περιμένω να με βάλει μόνο του, αλλά μάλλον καθυστερεί περισσότερο. Αν είναι και θέμα hardware όπως λένε και τα παιδιά, τότε θα το υπομείνω.
rhomio Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ειτε πατησεις το εικονιδιο ειτε περιμενεις να σε βαλει μονο του εχοντας τσεκαρει το να σε παει αυτοματα στο παιχνιδι μολις ειναι ετοιμο θα κανει τον ιδιο χρονο το εχω τσεκαρει. Απο κει και περα πιστευω οτι αργει εξαιτιας της ταχυτητας του δισκου. Εχει δοκιμασει κανεις να το τρεξει σε ssd να μας πει πως ειναι?
iagouaros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εγώ πατάω το εικονίδιο και με βγάζει στην loading screen και μετά αναμονή. Δεν έχω δοκιμάσει να περιμένω να με βάλει μόνο του, αλλά μάλλον καθυστερεί περισσότερο. Αν είναι και θέμα hardware όπως λένε και τα παιδιά, τότε θα το υπομείνω. Ο σκληρός δίσκος φταίει, αν βάλεις ssd θα φορτώνει μέσα σε 10 δευτερόλεπτα
stratigos24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Aσχετος το παλικαρακι.... http://www.youtube.com/watch?v=T-OzYtMpoAY&hd=1
rhomio Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Βλεπεις κατι τετοια και μετα λες ειναι γεματο cheaters το παιχνιδι http://youtu.be/y2ueT9-TxPw
shadowmann Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 να ρωτήσω ρε παιδιά,ήθελα να πάρω το battlefield 3 μεταχειρισμένο για το PC αλλα δεν ξέρω αν είναι όπως στο xbox 360 που αν έχεις χρησιμοποιήσει το multiplayer pass δεν μπορεί να παίξει κάποιος άλλος. ισχύει το ίδιο και για την έκδοση για PC?
konstantinos77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Kοιτα εδω Rhomio σου εχω καλυτερο ...Η πιστα ηταν η Bandar Desert και τα συμπερασματα δικα σας.Ο server που επαιζα πριν λιγο ηταν ο εξης SUPER@ [siC] S5 Rush Armored Kill 900 tickets GGC Pbbans Παρεπιπτοντως οταν βαρας καποιον και αναβει το βελακι και μεχρι να τελειωσει το παιχνιδι δεν εχεις παρει assist μπορεις ευκολα να καταλαβεις τι ειναι .
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 να ρωτήσω ρε παιδιά,ήθελα να πάρω το battlefield 3 μεταχειρισμένο για το PC αλλα δεν ξέρω αν είναι όπως στο xbox 360 που αν έχεις χρησιμοποιήσει το multiplayer pass δεν μπορεί να παίξει κάποιος άλλος. ισχύει το ίδιο και για την έκδοση για PC? Το BF3 συνδέεται με λογαριασμό του Origin (όπως πχ. άλλα παιχνίδια με το Steam). Οπότε αν ο πωλητής έχει ενεργοποιήσει και παίξει το παιχνίδι, λογικά θα πρέπει να σου δώσει και τα στοιχεία του Origin. Αλλιώς το παιχνίδι θα σου είναι μάλλον άχρηστο. Δεν νομίζω να μπορείς να μεταφέρεις παιχνίδι από ένα λογαριασμό σε άλλο. Αν φυσικά ο πωλητής έχει κι άλλα παιχνίδια στο Origin account του, δεν πρόκειται να σου δώσει τον κωδικό. Στις κονσόλες υπάρχει γενικά η έννοια του online pass, που με 10-15 ευρώ μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένο παιχνίδι και να παίξεις online. Αλλά στο PC δεν έχω ιδέα, νομίζω ότι δεν γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα