rhomio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Mαλλον αξιζει. Μου εχει αρεσει πολυ ο χαρτης Alborz με τα χιονια (αν λεγεται ετσι).
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον επαιξα το παιχνιδι εχθες κανα 3ωρο συνολο και δεν παρατηρησα καποιο cheat κλπ. Βεβαια νωρις ειναι ακομα, απλα το λεω μιας και διαβασα σε προηγουμενα ποστ να μιλουν για cheaters και να εχουν παρατησει το παιχνιδι. Απο εκει και περα, θερμοκρασια καρτας 77. Ειναι οκ ρε παιδια? Δεν θυμαμαι να μου εφτανε ποτε τοσο η καρτα μου...να αλλαζα καμια θερμοαγωγιμη? Να αλλαζα καμια καρτα γενικα? Νομιζω συνηθως μεχρι 120 βαθμους αντεχουν οι καρτες (ισως και παραπανω). Να μην ανυσηχω για το 77 αυτο ε? Ειναι και ζεστες οι μερες τωρα, ειναι και βαρυ το παιχνιδι... Λεω πιο πανω να αλλαξω καρτα, μιας και αυτη που εχω τωρα (φαινεται στο συστημα στην υπογραφη μου) στο ultra σε αναλυση 1920-1080 με ΑA x2 και AF x2 και HBAO τρεχει στα 30 - 37 κατα μεσο ορο. Παει και λιγο πιο πανω μερικες φορες αναλογα το μερος που ειμαι. Εχει παει και 47 - 50 δηλαδη. Πιστευετε οτι αν την αλλαζα με μια 7850 2gb θα ειχα μεγαλη διαφορα? Καλυτερα nvidia ή ati στο bf3?
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μια χαρά είναι 77 βαθμοί, μην ανησυχείς καθόλου. Μια 100άρα πάει άνετα, χωρίς πρόβλημα (συνήθως και παραπάνω).
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Α οκ. Ετσι ειχα ακουσει και εγω. Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι θυμαμαι να το παιζω (οταν το ειχα παλαιοτερα το παιχνιδι) με εως 64 - 67 αλλα ισως να ηταν και πιο κρυες μερες τοτε σε σχεση με τωρα. Edit: Ανοιξα το παιχνιδι τωρα και εκει στο cloud που κανει πριν ξεκινησει μου λεει: Τι βλακεια ειναι παλι? Εχθες κανονικα εκανε αυτο το cloud...τι επαθε τωρα? Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2012 από stratigos24
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Τίποτα, βλακείες του Origin που σχετίζονται με το συγχρονισμό των ρυθμίσεων του παιχνιδιού (όχι με το level και τα όπλα που έχεις ξεκλειδώσει). Μάλλον κάτι δεν συγχρόνισε σωστά, οπότε αν παίζεις από το ίδιο PC επέλεξε το δεύτερο: "Χρήση τοπικών δεδομένων". 1
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστω. Εγω το απενεργοποιησα το cloud στο bf3. Πειραζει? Δεν νομιζω οτι θα παω αλλου να το παιξω περαν απο τον υπολογιστη μου.
rhomio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστω. Εγω το απενεργοποιησα το cloud στο bf3. Πειραζει? Δεν νομιζω οτι θα παω αλλου να το παιξω περαν απο τον υπολογιστη μου. Ενεργοποιησε το για καλο κακο, μην κανεις κανα φορματ ξερω γω...τεσπα δεν σε ενοχλει αμα ειναι ενεργοποιημενο.
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ok. Aυτο το: ''Τα προγραμματα εγκαταστασης θα αποθηκευτουν στην ακολουθη θεση" C:\ProgramData\Origin\DownloadCache\ Να το αλλαξω? (Μιας και εχω μικρο ssd και το παιχνιδι το εχω κανει ινσταλλ σε αλλο σκληρο. Να βαλω εκει επιλογη?) Οταν παω να αλλαξω το φακελο παραπανω μου λεει να διαγραφουν ολων των περιεχομενων cache απο τον προηγουμενο φακελο C:\ProgramData\Origin\DownloadCache\? Εκει τι να πατησω? Εκτος και αν οτι αρχεια μπαινουν εκει δεν προκειται να φανε χωρο και το αφησω ετσι.
SlackulatoR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Λογικά σου λέει αν θες να διαγράψεις τα αρχικά αρχεία, πριν γίνει η μεταφορά. Αν πατήσεις όχι πιστεύω θα σου τα αφήσει και στον SSD αλλά θα κάνει και την μεταφορά.
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Για να δουμε. Δεν το εχω κανει ακομα μην δημιουργηθει κανενα προβλημα αλλα δεν νομιζω.
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εβαλα τα γραφικα high αντι για ultra (για να ανεβασω λιγο τα fps και για να μην κουραζεται πολυ η καρτα) και εφτασε τους 89 βαθμους. Τι γινεται ρε γαμωτο? Να θελει καμια παστα?
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ο επεξεργαστής και οι ambient θερμοκρασίες της μητρικής πώς πάνε; Και 89 μια χαρά είναι, δεν παθαίνει τίποτα. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν γύρω στους 70-80 βαθμούς.
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ε, μα αυτο λεω. Δεν ειδα επεξεργαστη κατα τη διαρκεια. Τωρα το εχω κλεισει το παιχνιδι. σε idle σημερα εχω απο 40 εως 45 σε επεξεργαστη και 45 στην καρτα. Το κουτι μεσα πεντακαθαρο χωρις σκονη.
PhlegethoN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ψιλοακυρη Ερωτηση: Το game παιζεται στα μεγαλα νετ καφε (πχ GNET) σε LAN ή με CS θα τη βγαλουμε παλι?
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, δεν υποστηρίζει LAN και απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη (παρά τις φήμες για επίσημο LAN patch). Μόνο μέσω Origin μπορείς να παίξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα