Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα όχι, τα ίδια είναι μέσες άκρες οπότε μην ανησυχείς. Ούτως ή άλλως το BF3 έχει τόσες πολλές ρυθμίσεις που κουτσά-στραβά θα το φέρεις στα μέτρα σου χωρίς να κατεβάσεις πολύ τα γραφικά.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To normal edition έχει όλους τους χάρτες του... normal edition. Δηλαδή 9 χάρτες (Operation Metro, Caspian Border, Operation Firestorm, Grand Bazaar, Damavand Peak, Tehran Highway, Kharg Island, Seine Crossing και Noshahr Canals). Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "active".

Από εκεί και πέρα έχουν βγει διάφορα expansions (Back to Karkand, Close Quarters, Armored Kill ενώ μέχρι την άνοιξη του 2013 αναμένονται άλλα δύο) που έχουν 4 χάρτες έκαστο. Δηλαδή τα 3 ήδη υπάρχοντα expansions προσφέρουν άλλους 12 χάρτες, οπότε στο σύνολο φτάνουμε τους 21.

Προσωπική μου συμβουλή είναι να μην αγοράσεις το "normal" BF3 εφ' όσον ξεκινάς τώρα. Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και τα λεφτά. Υπάρχει το πακέτο Battlefield 3 Premium το οποιο κοστίζει 40-55 ευρώ και συμπεριλαμβάνει το κανονικό παιχνίδι και ΟΛΑ τα expansions (ακόμα και αυτά που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα). Αν σκεφτείς ότι το κάθε expansion κοστίζει 15 ευρώ, καταλαβαίνεις ότι το Premium πακέτο βγάζει τα λεφτά του πολύ γρήγορα.

Οι μόνοι λόγοι να μην πάρει κάποιος το Premium είναι: α) να μην έχει σκοπό να λιώσει το παιχνίδι, οπότε 9 χάρτες φτάνουν και περισσεύουν, β) αυτό που είπε ο rhomio στην προηγούμενη σελίδα, δηλ. να είναι ήδη κάποιος πολύ μεγάλο level και να μην έχει όρεξη να ξεκινήσει πάλι απ' την αρχή.

Πάντως αν σε ενδιαφέρει η περίπτωση του Premium edition, καλύτερα να κοιτάξεις να το αγοράσεις απ' έξω. Τα 50-55 ευρώ που χρεώνουν τα περισσότερα ελληνικά μαγαζιά είναι πολλά. Το αγγλικό amazon το έχει αυτή τη στιγμή γύρω στα 45 ευρώ ενώ μπορείς να αγοράσεις cd key με ακόμα λιγότερα λεφτά (πχ. εδώ). Προσωπικά είχα αγοράσει τη ρώσικη έκδοση του BF3 στα 15 ευρώ (εννοείται μιλάμε για μέρα κυκλοφορίας), τη "γύρισα" στα αγγλικά και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Στην πορεία αγόρασα και το Strike to Karkand expansion (+15 ευρώ) και δεν μπορώ να πω ότι κλαίω τα λεφτά μου, αφού δεν ενδιαφέρομαι να αγοράσω άλλα expansions.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, υπάρχουν 2 πακέτα. Το ένα είναι το Premium Service: Code in a Box (που χρειάζεται να αγοράσεις και το BF3) ενώ το "καλό" είναι το Premium Edition. Αυτό εδώ: http://www.plaisio.g...ium-Edition.htm

Μην ανησυχείς, οι χάρτες του απλού BF3 έχουν πάρα πολύ κόσμο. Μη σου πω ότι έχουν και περισσότερο κόσμο από αυτούς των expansions :P

edit: το βρήκες μόνος σου :) καλό λιώσιμο λοιπόν, τα λέμε στο origin και το battlelog.

Δημοσ.

αυτό που είπε ο rhomio στην προηγούμενη σελίδα, δηλ. να είναι ήδη κάποιος πολύ μεγάλο level και να μην έχει όρεξη να ξεκινήσει πάλι απ' την αρχή.

Γιατί αν πάρει το premium τον μηδενίζει;

Δημοσ.

χαχαχαχα το "μια πατσαβουρα καρτα γραφικων gt220" μου άρεσε χαχαχχ :lol: :lol:

:P

αμα θελει κανενας με κανει add sto origin: CitizenObi

λογικα θα το λιωσω τις πρωτες βδομαδες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη :ph34r:

Δημοσ.

Γιατί αν πάρει το premium τον μηδενίζει;

Καλή ερώτηση. Δεν είμαι βέβαιος, βασίζομαι πάνω σε αυτό που είπε ο rhomio. Αν κάποιος πάρει το Premium: Code in a Box (που απλώς περιλαμβάνει τον κωδικό για τα 5 expansions), φαντάζομαι πως δεν υπάρχει θέμα "μηδενισμού". Θα συνεχίσει από εκεί που ήταν. Αν όμως πάρουμε το BF3 Premium Edition (που έχει και το κανονικό παιχνίδι), τότε ίσως πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Αν κάποιος ξέρει με βεβαιότητα την απάντηση, ας μας διαφωτίσει.

• Moderators
Δημοσ.

Θα περίμενα τον κωδικό να μπαίνει στο ίδιο account και να κάνει "upgrade". Το μόνο που ξέρω με μηδενισμό είναι αφού έχεις πάρει το premium ότι μπορείς να κάνεις reset το score σου (αν δεν κάνω λάθος).

Γιατί δεν ρωτάτε στο twitter; ;)

Δημοσ.

Τελικα μολις ξανα αγορασα το bf3 (το ειχα, αλλα μου κολλαγε λογω realtek, punkbuster και remove wat στα windows και το πουλησα, http://www.insomnia....65#entry4647153).

Πηρα το premium edition και μολις ερθει το cd key και το βαλω, σας δινω και ονομα στο origin να με κανετε add.

Edit:

Λοιπον ηρθε και το cd key. Το origin name ειναι stratigos24. Οποιος θελει με κανει add.

Δημοσ.

Παιδια μαλλον σας μπερδεψα. Εννοουσα οτι αν καποιος αγορασει τωρα το b3premium edition οπως αναφερατε πιο πανω απο το πλαισιο, τοτε θα εισαι καινουργιος παικτης και ξεκινας απτο μηδεν. Αν ομως εχεις ηδη το παιχνιδι και αναβαθμιστεις σε premium δεν μηδενιζεσαι φυσικα και οχι. Σρυ για το μπερδεμα.

Απλως ηθελα να εκφρασω την γνωμη μου για την λιγο αδικια που γινεται. Εννοω εμεις πηραμε το παιχνιδι στην αρχη με 30 ευρω απο οτι θυμαμαι εδω Ελλαδα και τωρα θα δωσουμε αλλα 50 περιπου για το premium. Οι καινουργιοι που πανε τωρα στο πεδιο μαχης (ψαρουκλες :P) θα παρουν και το παιχνιδι αλλα και το premium ολα μαζι με 55 ευρω. Ενταξει ειναι λιγο αδικο στην τιμη αλλα να μου πεις εμεις το παιζουμε εδω και εναν χρονο ομως, οποτε καλυπτεται η αδικια.

Δημοσ.

Ναι, ετσι καλυπτεται καπως η αδικια καθως και οτι με το να το παρουν και αλλοι που δεν το εχουν κανει μεχρι τωρα το παιχνιδι που εσυ ηδη εχεις, ειναι καλο και για σενα διοτι ισως να υπαρξει μεγαλυτερη διαρκεια ζωης του στο multiplayer και φυσικα θα βρισκεις πιο γεματους servers.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

comfunsecond_0.jpg

Η κοινότητά battlefield.gr διοργανώνει ένα mini fun event την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο οποίο μπορεί

να συμμετάσχει ο καθένας για να γνωρίσει και να παίξει 4 fun με άλλους Έλληνες Battlefield 3 online.

Έναρξη: Κυριακή 7/10 18:00 (μισή ώρα νωρίτερα στο teamspeak της κοινότητας)

( Rush - χωρίς κανόνες - Πλατφόρμα: PC )

------>Δηλώστε συμμετοχή εδώ<------

(απλά γράφοντας το nickname σας)

Πληροφορίες:

Πλατφόρμα: PC

Ημέρα: Κυριακή 7 Οκτωβρίου

Ώρα: 18:00-20:00

Mode: Rush

Χάρτες:

metro-mini.jpg

Για οποιαδήποτε απορία / πρόταση μπορείτε να μας ρωτήσετε στο φόρουμ της κοινότητας.

battlefield.gr

Επεξ/σία από Orion2001

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...