Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν το patch του Σεπτεμβρίου το Tunguska δεν έκανε καθόλου ζημιά στα tank.

Δηλαδή είτε βάραγες το tank είτε όχι, το game δεν λογάριαζε καθόλου damage στο tank.

Τώρα το διορθώσανε, αλλά μάλλον το παράκαναν στο damage που κάνει το AA cannon.

κανονικά δεν θα έπρεπε να τους κανει τπτ και αυτο να φευγει μονοσφαιρο.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ok, δεκτό.

Εγώ γιατί να μην του κάνω ζημιά? 5 βολές?

Με 5 βολές θα έπρεπε σίγουρα να έχει καταστραφεί το ΑΑ. Συνήθως θέλει 2-3 βολές.

Μήπως το επισκεύαζαν τίποτα μηχανικοί από πίσω;

Πάντως με την ζημιά που κάνει το AA στα tank είναι εξαιρετικά απίθανο να καταστρέψεις κάποιο.

Εγώ όταν έχω το ΑΑ βαράω πολλές φορές όμως τα tank για αντιπερισπασμό... και αν δεν τα καταφέρει το tank της ομάδας μου εξαφανίζομαι διακριτικά - διακριτικά... :ph34r:

Δημοσ.

Όχι παιδιά.

Ούτε μηχανικοί, ούτε άλλη βοήθεια είχε από πουθενά.

2 φορές μου έτυχε, τη 1 με τσάκισε, την άλλη από τύχη επειδή φοβήθηκε και υποχώρησε ενώ μάλλον με είχε.

5/5 στο α/α, 4/4 σήμερα πάλι σε Τ-90. Όλες άναψαν, με τα χίλια ζόρια τον κατάφερα.

Με το TOW με 2/2 τον κλαίγαμε. Με 2 mechs να ρίχνουν με ΠΑΟ, κι εγώ σε άρμα, πάλι ίδρωσα.

Τα ελικόπτερα, εξακολουθούν να δικαιολογούν την παρουσία τους, χωρίς άλλο ιπτάμενο μέσο, απλά δεν πέφτουν (με α/α μόνο, ίσως).

Τί να πεις...

Δημοσ.

http://battlelog.bat...54785919456813/

Wannabe balance για το Ac-130 στο Rush.

Η γνώμη μου;Πάλι παπάρια balance έγινε...

Ούτε εγώ πιστεύω ότι έγινε κανένα ιδιαίτερο balance.

• The delay before moving the gunship forward to a new base in Rush mode has been increased from 15 to 30 seconds.

Rationale: Previously, the gunship was moved to the next base so quickly that it was possible to parachute from it into the base before defenders were able to prepare. This tweak will give defenders time to fall back and protect the valuable M-COM stations as intended.

Δηλαδή με 15 δευτερόλεπτα παραπάνω θα προλαβαίνεις να στήσεις άμυνα;

Τουλάχιστον φτιάξανε το bug με τους squad leaders και θα μπορούμε να ξαναπαίζουμε hardcore :-) !

Δημοσ.

Ούτε εγώ πιστεύω ότι έγινε κανένα ιδιαίτερο balance.

Δηλαδή με 15 δευτερόλεπτα παραπάνω θα προλαβαίνεις να στήσεις άμυνα;

Τουλάχιστον φτιάξανε το bug με τους squad leaders και θα μπορούμε να ξαναπαίζουμε hardcore :-) !

Απλά θα προλαβαίνεις να φύγεις από τη βάση.

Δημοσ.

Όχι παιδιά.

Ούτε μηχανικοί, ούτε άλλη βοήθεια είχε από πουθενά.

2 φορές μου έτυχε, τη 1 με τσάκισε, την άλλη από τύχη επειδή φοβήθηκε και υποχώρησε ενώ μάλλον με είχε.

5/5 στο α/α, 4/4 σήμερα πάλι σε Τ-90. Όλες άναψαν, με τα χίλια ζόρια τον κατάφερα.

Με το TOW με 2/2 τον κλαίγαμε. Με 2 mechs να ρίχνουν με ΠΑΟ, κι εγώ σε άρμα, πάλι ίδρωσα.

Τα ελικόπτερα, εξακολουθούν να δικαιολογούν την παρουσία τους, χωρίς άλλο ιπτάμενο μέσο, απλά δεν πέφτουν (με α/α μόνο, ίσως).

Τί να πεις...

Μια χαρά πέφτουνε τα ελικόπτερα.

Τώρα μετά το patch πανεύκολα θα έλεγα.

Πριν το patch πάλι το έριχνες αν ξέρανε έστω 4-5 άτομα από την ομάδα σου να παίζουνε σωστά battlefield και όχι call of duty mode @ BF3 :P

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά πέφτουνε τα ελικόπτερα.

Τώρα μετά το patch πανεύκολα θα έλεγα.

Πριν το patch πάλι το έριχνες αν ξέρανε έστω 4-5 άτομα από την ομάδα σου να παίζουνε σωστά battlefield και όχι call of duty mode @ BF3 :P

QFT.

Συμφωνώ φίλε μου, αλλά για ποιά 4-5 άτομα μιλάς?

Με έναν μπαίνω και παίζω, προσπαθούμε να βάλουμε άλλον ένα στο κόλπο αλλά δε βγαίνουν οι υποχρεώσεις/ώρες με τπτ.

Πάντως άρμα vs heli, 0-5 από τα αποδυτήρια κιόλας.

Δημοσ.

τι διαφορα εχει το απλο bf3 σε σχεση με το premium? ειδα πως στοιχιζει τα διπλα κ βαλε λεφτα

To premium περιλαμβάνει και όλα τα expansions στην τιμή του.

Δημοσ.

QFT.

Συμφωνώ φίλε μου, αλλά για ποιά 4-5 άτομα μιλάς?

Με έναν μπαίνω και παίζω, προσπαθούμε να βάλουμε άλλον ένα στο κόλπο αλλά δε βγαίνουν οι υποχρεώσεις/ώρες με τπτ.

Πάντως άρμα vs heli, 0-5 από τα αποδυτήρια κιόλας.

Μην το λες.

Με έχει μαμήσει άρμα ουκ ολίγες φορές ( κάποιες από αυτές το @@ που ήταν μέσα ίσως είχε κανά aimbot αλλά τέσπα ).

Σε 64άρη server πλέον πάντως το AH δεν έχει ελπίδες, κυκλοφορούνε κάθε φορά τουλάχιστον 10 Ράμπο με IGLA/STINGER στο χέρι, ειδικά στις Armored Shield, Bandar Desert, Operation Firestorm, Kharg Island, Caspian Border που δεν έχεις σχεδόν κανένα σημείο να κρύψεις το ελικόπτερο να πάρεις αέρα είσαι απογειώνομαι, πέφτω, απογειώνομαι, πέφτω.

Δημοσ.

To premium περιλαμβάνει και όλα τα expansions στην τιμή του.

Παντως εγω προσφατα αγορασα την premium edition απο amazon.uk με 32 €. Περιλαμβανει το κανονικο παιχνιδι αλλα και ολα τa map packs που θa βγαλει.. Πολυ καλη τιμη!

Καντε ρε παιδια και μενα friend στο battlelog νa παιζουμε κανενα ματσακι...

Nick : fearbit

Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Kαλο ειναι που το παιρνεις σε τετοια τιμη αλλα οι αλλοι που εχουν ηδη φτασει καποιο level δεν μπορεουν δυστηχως να αρχιζουν απτην αρχη.

Δημοσ.

παίδες θελω να ρωτησω

σκευτομαι να παο να αγορασω το bf 3 αυριο

αλλα δεν εχω πολυ καλη καρτα γραφικων και τα λοιπα

το εχω τρεξει το παιχνιδι στο pc αλλα οχι στο multiplayer, επαιζε αρκετα καλα στο medium, εμενα τουλαχιστον μου φτανει

το θεμα ειναι οταν μπαινεις multiplayer το παιχνιδι γινεται πιο απαιτιτικο? εχω ακουσει οτι κατι αλλαζει με τα fps

τελος παντον εχω intel core 2 duo, 2gb ram και μια πατσαβουρα καρτα γραφικων gt220

το θεμα ειναι αν το παιχνιδι γινεται πιο απαιτητικο στο multiplayer? δεν εχω προβλημα να παιζω με χαμηλα γραφικα..

thanx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...