Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαροτατα, αρες μαρες θα λεμε μονο?!

Βρε rhomio σοβαρα ? Οριστε λοιπον στο ξαναλεω το bf3 ειναι για τον π...ο μαζι και η dice ...

Αφου τωρα μιλας σοβαρα εσυ ας τρολαρω εγω ,σειρα μου .... :-D :-D :-D

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε rhomio σοβαρα ? Οριστε λοιπον στο ξαναλεω το bf3 ειναι για τον π...ο μαζι και η dice ...

Αφου τωρα μιλας σοβαρα εσυ ας τρολαρω εγω ,σειρα μου .... :-D :-D :-D

βρε για τον π....ο αφου ειναι εσυ γιατι το παιζεις? :)
Δημοσ.

α οκ, αμα τυχει και παρεις μηλα καμια φορα και ειναι σαπια με σκουληκια, μην διαστασεις φαε τα..κριμας ειναι αφου πληρωσες.

Δημοσ.

α οκ, αμα τυχει και παρεις μηλα καμια φορα και ειναι σαπια με σκουληκια, μην διαστασεις φαε τα..κριμας ειναι αφου πληρωσες.

Εχεις δικιο ,βλεπεις προπαραγγελνω συχνα μηλα απο το Origin χωρις να τα βλεπω πρωτα ... :fear: .Εγραψες ...

Δημοσ.

Εχεις δικιο ,βλεπεις προπαραγγελνω συχνα μηλα απο το Origin χωρις να τα βλεπω πρωτα ... :fear: .Εγραψες ...

τελος παντον πρεπει να εισαι αρκετα μικρος για να μην καταλαβαινεις την απλη λογικη. Θα σου το ξαναπω αλλη μια φορα. Σε πολλες σελιδες θαβεις το b3 επειδη δεν ειναι καλο, εχει cheaters , εχουν βγαλει patches που σε πειραξαν και παρολα αυτα οταν μετα απο εναν χρονο παιχνιδιου βγαινει το premium τρεχεις να το παρεις και παλι συνεχιζεις και παιζεις χαχαχαχα μας κοροιδευεις ρε? και η μονη σου δικαιολογια ειναι επειδη το αγορασες? ρε φιλε οκ σοβαρα τωρα κατι δεν κολλαει μαζι σου.

Δημοσ.

Καλά, να ρωτήσω κάτι εγώ.

Πείραξαν τα άρματα? Ή μόνο το δικό μου???

Είμαι είτε με Τ-90 είτε με M1. Χτες με ρήμαξε ένα Tunguska. Με ρήμαξε! 3 με το κανόνι του τράβηξα, με το α/α με χτυπούσε, εγώ ψόφηκα!

Reactive έχω, αυτός δεν είχε μηχανικό κάπου γύρω του, άλλος δεν υπήρχε να με χτυπήσει...

Σήμερα, 5 έριξα, 5 χτύπησαν ("άναψαν" όλες) πάλι σε α/α, τπτ. Disable στην 4η, ο οδηγός βγήκε κι έτσι τον έφαγα.

Σε Μ1, με Τ-90 εγώ, 3 από πίσω, στα "μαλακά", γύρισε, με ρήμαξε. Τι διάλο...

Για το 50ρι vs Ελικόπτερο, να μη συζητήσουμε, έτσι?

Με G3 έχω κατεβάσει ελικόπτερο (πιλότο, έστω). Με το 50ρι του άρματος, λίγο το χρώμα πρέπει να έχω ξύσει.

Δημοσ.

Είμαι είτε με Τ-90 είτε με M1. Χτες με ρήμαξε ένα Tunguska. Με ρήμαξε! 3 με το κανόνι του τράβηξα, με το α/α με χτυπούσε, εγώ ψόφηκα!

Αυτό γίνεται και σε εμένα και έχω την εντύπωση ότι πριν δεν γινόταν. Με τις ώρες να σε βαρούσε το Tunguska δεν ένιωθες... Τώρα βλέπεις Tunguska και αλλάζεις τετράγωνο...

Δημοσ.

Αυτό γίνεται και σε εμένα και έχω την εντύπωση ότι πριν δεν γινόταν. Με τις ώρες να σε βαρούσε το Tunguska δεν ένιωθες... Τώρα βλέπεις Tunguska και αλλάζεις τετράγωνο...

Πριν το patch του Σεπτεμβρίου το Tunguska δεν έκανε καθόλου ζημιά στα tank.

Δηλαδή είτε βάραγες το tank είτε όχι, το game δεν λογάριαζε καθόλου damage στο tank.

Τώρα το διορθώσανε, αλλά μάλλον το παράκαναν στο damage που κάνει το AA cannon.

Δημοσ.

Η σχέση μου με τα tank είναι πολύ μικρή και αδύναμη :P

Με το AP Cannon του έριχνες ?

Πού τον πετύχαινες ( έχεις δει φαντάζομαι το video που δείχνει κάποιος ότι πέραν του που βαράς έχει σημασία και υπό τι γωνία τον βαράς )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...