xtrmsnpr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 τί είναι το gunship? φλεγόμενος δράκος!
rhomio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Mια χαρα παιχνιδαρα ειναι! Εχει τυχει να κανω και εγω τετοιο σκορ, σπανια, αλλα γινεται. Οκ για την ομαδικοτητα λιγ δυσκολο συμφωνω αλλα, αν δεν σαρεσει παιζεις cod! To παιχνιδι μια χαρα μου φαινεται, και αν σου παιρνει 2 γεμιστηρες να φας καποιον τοτε μην στοχευεις φτερνα αλλα κεφαλι, να δεις οτι θελει πολυ λιγοτερες.
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Σχετικά με τις "2 γεμιστήρες" νομίζω πως ο Konstantinos77 δεν έθεσε τόσο θέμα σημαδιού όσο cheating.
konstantinos77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Mια χαρα παιχνιδαρα ειναι! Εχει τυχει να κανω και εγω τετοιο σκορ, σπανια, αλλα γινεται. Οκ για την ομαδικοτητα λιγ δυσκολο συμφωνω αλλα, αν δεν σαρεσει παιζεις cod! To παιχνιδι μια χαρα μου φαινεται, και αν σου παιρνει 2 γεμιστηρες να φας καποιον τοτε μην στοχευεις φτερνα αλλα κεφαλι, να δεις οτι θελει πολυ λιγοτερες. Εχω καλυτερο accuracy και Κ/D ratio απο σενα so αστοχη παρατηρηση ...Αν μη τι αλλο ομως φτερνες δεν στοχευω ,αντε να παρω καμια φαβοριτα . Αυτο που ειπε o nzeppos δες...
rhomio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 E ενταξει και εγω εχω πιο πολλα Kills και μεγαλυτερο score και εχω πιο πολλες νικες και εχω κανει headshot σε μεγαλυτερη αποσταση και εχεις πιο πολλες ωρες παιχνιδου απο οτι εγω, και τι παει να πει αυτο???? Ειμαι σιγουρος κιολας πως δεν εχεις ξυλινο pc οπως εγω, οποτε μην καυχιεσαι τζαμπα, και δεν χρειαζεται να επιτιθεσαι. Στο θεμα μας τωρα.. δεν ξερω σε τι servers μπαινεις αλλα προσωπικα δεν εχω τυχει αυτο που λες, να αδειαζεις 2 γεμιστηρες σε εναν για να πεθανει, νομιζω υπερβαλεις (ακομα και cheater να ειναι). Πιο λογικη εξηγηση για μενα ειναι απλα να εχει medic kit διπλα του και να γιατρευεται. Δοκιμασε αλλες φορες κεφαλι και οχι κατω μερος σωματος, επισης μπορει να ειναι απλο lag.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ελπίζω οι 2 γεμιστήρες να μην είναι με full-auto.
konstantinos77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 E ενταξει και εγω εχω πιο πολλα Kills και μεγαλυτερο score και εχω πιο πολλες νικες και εχω κανει headshot σε μεγαλυτερη αποσταση και εχεις πιο πολλες ωρες παιχνιδου απο οτι εγω, και τι παει να πει αυτο???? Ειμαι σιγουρος κιολας πως δεν εχεις ξυλινο pc οπως εγω, οποτε μην καυχιεσαι τζαμπα, και δεν χρειαζεται να επιτιθεσαι.Στο θεμα μας τωρα.. δεν ξερω σε τι servers μπαινεις αλλα προσωπικα δεν εχω τυχει αυτο που λες, να αδειαζεις 2 γεμιστηρες σε εναν για να πεθανει, νομιζω υπερβαλεις (ακομα και cheater να ειναι). Πιο λογικη εξηγηση για μενα ειναι απλα να εχει medic kit διπλα του και να γιατρευεται. Δοκιμασε αλλες φορες κεφαλι και οχι κατω μερος σωματος, επισης μπορει να ειναι απλο lag.Απλα ετσι για την ιστορια το score δεν εχει να κανει με το σημαδι ,επειδη εσυ το ξεκινησες για σημαδι και εγω απλα σου απαντησα δεν ειναι οτι καυχιεμαι .Επισης παιζει ρολο και το ping ,οι servers στους οποιους παιζεις και το αν παιζεις hardcore ή normal ειναι πολλες παραμετροι δηλαδη ...Επειδη μιλησες για σημαδι δηλαδη οχι τιποτα αλλο ...Τελος παντων δεν ειναι εκει το θεμα ,αν αμφισβητεις ή δεν καταλαβαινεις εμπασιπεριπτωση οτι μιλουσα για cheaters ή δεν πιστευεις ακομα χειροτερα οτι υπαρχουν cheaters τοτε δεν εχεις παρα να κανεις μια βολτα απο τα forums του bf ή να παρατηρησεις καθε φορα ποσοι τρωνε ban απο τον admin πανω αριστερα την ωρα που παιζεις ...How simple it is ..Επισης ξερω καλα που σημαδευω ,δηλαδη αν σημαδευω κεφαλι ή οχι αλλιως δεν θα το ανεφερα ουτε εγω ουτε τοσοι αλλοι ...Μην λεμε τα αυτονοητα
rhomio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Απλα ετσι για την ιστορια το score δεν εχει να κανει με το σημαδι ,επειδη εσυ το ξεκινησες για σημαδι και εγω απλα σου απαντησα δεν ειναι οτι καυχιεμαι .Επισης παιζει ρολο και το ping ,οι servers στους οποιους παιζεις και το αν παιζεις hardcore ή normal ειναι πολλες παραμετροι δηλαδη ...Επειδη μιλησες για σημαδι δηλαδη οχι τιποτα αλλο ...Τελος παντων δεν ειναι εκει το θεμα ,αν αμφισβητεις ή δεν καταλαβαινεις εμπασιπεριπτωση οτι μιλουσα για cheaters ή δεν πιστευεις ακομα χειροτερα οτι υπαρχουν cheaters τοτε δεν εχεις παρα να κανεις μια βολτα απο τα forums του bf ή να παρατηρησεις καθε φορα ποσοι τρωνε ban απο τον admin πανω αριστερα την ωρα που παιζεις ...How simple it is .. Επισης ξερω καλα που σημαδευω ,δηλαδη αν σημαδευω κεφαλι ή οχι αλλιως δεν θα το ανεφερα ουτε εγω ουτε τοσοι αλλοι ...Μην λεμε τα αυτονοητα Μπορει να ειπα για το σημαδι αλλα δεν περηφανευτηκα. Τεσπα, ναι εχει τυχει να παιξω με cheaters δεν λεω οτι δεν εχει τυχει αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα λες εσυ και λες οτι δεν παιζεται το παιχνιδι. Το παιχνιδι παιζεται μια χαρα σε συγκριση με αλλα. Παντα θα υπαρχουν οι cheaters και παντα θα τρωνε ban κτλ. Αλλα κανεις προσπαθεια και βρισκεις καλους σερβερς και τους βαζεις στα fav. Πραγματικα πολυ σπανια πλεον θα τυχει να παιξω με cheater. Τουλαχιστον στο b3 υπαρχουν οι servers και οι admins να τους διωχνουν, θυμησου (δεν ξερω αν επαιζες ) cod και αλλα games που εκεινα πραγματικα ηταν πια γελοια! Εκει ελεγες πο μα@ακα ετυχα παιχνιδι χωρις cheater σημερα, πολυ μαματα ηταν! Το b3 ειναι μια χαρα. Τωρα μαλλον πρεπει νασαι πολυ γρουσουζης και να μην σου τυχαινει καλο ping καλος admin ή γενικα server χωρις cheaters.
konstantinos77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορει να ειπα για το σημαδι αλλα δεν περηφανευτηκα. Τεσπα, ναι εχει τυχει να παιξω με cheaters δεν λεω οτι δεν εχει τυχει αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα λες εσυ και λες οτι δεν παιζεται το παιχνιδι. Το παιχνιδι παιζεται μια χαρα σε συγκριση με αλλα. Παντα θα υπαρχουν οι cheaters και παντα θα τρωνε ban κτλ. Αλλα κανεις προσπαθεια και βρισκεις καλους σερβερς και τους βαζεις στα fav. Πραγματικα πολυ σπανια πλεον θα τυχει να παιξω με cheater. Τουλαχιστον στο b3 υπαρχουν οι servers και οι admins να τους διωχνουν, θυμησου (δεν ξερω αν επαιζες ) cod και αλλα games που εκεινα πραγματικα ηταν πια γελοια! Εκει ελεγες πο μα@ακα ετυχα παιχνιδι χωρις cheater σημερα, πολυ μαματα ηταν! Το b3 ειναι μια χαρα. Τωρα μαλλον πρεπει νασαι πολυ γρουσουζης και να μην σου τυχαινει καλο ping καλος admin ή γενικα server χωρις cheaters. Να το παμε αναποδα ...Ρωτα εδω πολλους που ειναι στο bf πιο παλιοι απο οτι εγω να σου πουνε αν εχω δικιο ή οχι ...Αν εχεις διαβασει το ιστορικο του thread θα διαπιστωσεις οτι το παιχνιδι ειναι ενοχλητικο σε καποια σημεια του για πολλους λογους .Ενας απο αυτους ειναι οι cheaters ,ενας αλλος ειναι το lag(αν και εμενα πολυ σπανια μου τυχαινει) ,ενας τριτος ειναι τα updates της dice που μια κανουν το παιχνιδι να τρεχει σχετικα καλα μία το χαλανε και εχει drops σε πολλα σημεια διαφορων maps.Eνας τεταρτος τωρα λογος ειναι το gunship που ανεφερα ,αρκει να πατησεις στο search του battlelog gunship και θα καταλαβεις .Μπορω να σου αναφερω πολλους ακομα και δεν το λεω μονο εγω . Επισης το ping δεν ειναι τι σου τυχαινει ειναι τι εχεις .Εμενα το ping μου ειναι παντα γυρω στο 60-70 και στο ειπα σαν αντιδιαστολη σε συγκριση με σενα που μιλησες για σημαδια κτλ .Δεν το ανεφερα οπως θα ειδες στα μειον ,απλα ειναι ενα υφισταμενο προβλημα οταν πχ θα παιξεις με καποιον ο οποιος μενει Αγγλια ή Γερμανια και εχει ping 30-40 .Πολλες φορες βρισκω servers με αντιπαλους με πολυ χαμηλα ping αλλα οκ αυτο ειναι θεμιτο δεν εχω να πω τιποτα . Αυτο που λες τωρα εσυ οτι σπανια βλεπεις cheaters κτλ ειναι εκτος τοπου και χρονου και ο μονος λογος να σου τυχαινει ειναι αυτο αν επιλεγεις 2-3 servers που αποδεδειγμενα διωχνουν ή δεν εχουν cheaters μεσα οποτε εισαι οκ .Εγω καθε φορα παιζω σε διαφορετικο server δεν εχω δηλαδη favorites και τις περισσοτερες φορες αυτο που σου λεω ,δηλαδη να βαρας καποιον αρκετη ωρα απο κοντα (και οχι στις φτερνες ) ,μου συμβαινει .Το γραφουνε και πολλοι απο την ομαδα μου μεσα επειδη μιλαω με τα παιδια οταν παιζω ...
rhomio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ε να βαλεις fav servers και να παιζεις εκει και να μην κατηγορεις το game. Μην παιζεις σε διαφορετικο καθε φορα αμα βλεπεις οτι δεν υπαρχει αλλη λυση. Και για να καταλαβω πηρες ενα παιχνιδι το επαιξες, δεν σαρεσε, ηρθαν οι cheatεραδες και το μισησες ακομα πιο πολυ, εβγαλαν μερικα updates που οπως λες ''χαλασαν'' το παιχνιδι σε μερικα σημεια και το μισησες ακομα πιο πολυ αλλα οταν βγηκε το premium πηγες και το πηρες??? και τωρα παλι καθεσαι και το βριζεις? Κοιτα συνηθως οταν καποιος λογικος ανθρωπος δεν γουσταρει παιχνιδι, δεν το παιζει. so simple.. Εμενα απτην αλλη αυτα που σου τυχαινουν δεν μου εχουν τυχει, μαλλον οπως λες επειδη ξερω που μπαινω να παιξω, και αν δω καποιον hacker σε καποιο server να μην τον διωχνει ο admin πολυ απλα δεν θα ξαναμπω εκει. Μετα τα διαφορα updates που βγηκαν εγω κανενα προβλημα δεν απεκτησα, αντιθετως λυθηκαν μερικα drops οπως λες, ειδικα στο metro. Και καλα κανουν και βγαζουν τα updates που δεν τα βγαζουν αυτοι απτο μυαλο τους, αλλα τους δινουν ιδεες στα comments οι παικτες απο ολο τον κοσμο.
fotis1997 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Για τους cheaters που λέτε νομίζω υπάρχουν ελάχιστοι. Έχει διαφορά να είναι κάπιος cheaters και άλλο πολύ καλός παίχτης. Εγώ που έχω πάρα πολλά deaths τους γράφω δίθεν οτι είναι cheates επειδή είμαι νευριασμένος. Εγώ λεω να αρχίσεται να πέζεται και να δείτε πως σιγά σιγά θα πέζεται καλύτερα. 1
konstantinos77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ε να βαλεις fav servers και να παιζεις εκει και να μην κατηγορεις το game. Μην παιζεις σε διαφορετικο καθε φορα αμα βλεπεις οτι δεν υπαρχει αλλη λυση. Και για να καταλαβω πηρες ενα παιχνιδι το επαιξες, δεν σαρεσε, ηρθαν οι cheatεραδες και το μισησες ακομα πιο πολυ, εβγαλαν μερικα updates που οπως λες ''χαλασαν'' το παιχνιδι σε μερικα σημεια και το μισησες ακομα πιο πολυ αλλα οταν βγηκε το premium πηγες και το πηρες??? και τωρα παλι καθεσαι και το βριζεις? Κοιτα συνηθως οταν καποιος λογικος ανθρωπος δεν γουσταρει παιχνιδι, δεν το παιζει. so simple.. Εμενα απτην αλλη αυτα που σου τυχαινουν δεν μου εχουν τυχει, μαλλον οπως λες επειδη ξερω που μπαινω να παιξω, και αν δω καποιον hacker σε καποιο server να μην τον διωχνει ο admin πολυ απλα δεν θα ξαναμπω εκει. Μετα τα διαφορα updates που βγηκαν εγω κανενα προβλημα δεν απεκτησα, αντιθετως λυθηκαν μερικα drops οπως λες, ειδικα στο metro. Και καλα κανουν και βγαζουν τα updates που δεν τα βγαζουν αυτοι απτο μυαλο τους, αλλα τους δινουν ιδεες στα comments οι παικτες απο ολο τον κοσμο. Oτι ειχα να σου πω στο ειπα ,ασε εμενα και τους αλλους να εχουμε παραπονα και να "μισουμε" το παιχνιδι οπως λες και να το βριζουμε ...Οσο για ποιο λογο παιζω το ανεφερα και προηγουμενα στον Αthanasio αν διαβασες τα posts ,αλλα οταν μπαινεις να τρολαρεις χωρις να διαβαζεις καλα καλα τι γραφουμε λογικο ειναι να πετας αρες μαρες κουκουναρες ....
rhomio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχαχα μαλιστα, θα διαβασω 300 σελιδες για να μου αποδειξεις κατι που σου συνεβη οκ. Παιξε μην το παιζεις. Εγω οταν βριζω/κοροιδευω κατι δεν το ξαναπειραζω. Λογικοι ετσι κανουν λογικα. Αλλη φορα για να μην σε τρολλαρουν, προσεχε τι γραφεις , γιατι καποιοι ακομα απολαμβανουν το παιχνιδι και μπορει να μην τους αρεσει το τι λες.
konstantinos77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχαχα μαλιστα, θα διαβασω 300 σελιδες για να μου αποδειξεις κατι που σου συνεβη οκ. Παιξε μην το παιζεις. Εγω οταν βριζω/κοροιδευω κατι δεν το ξαναπειραζω. Λογικοι ετσι κανουν λογικα. Αλλη φορα για να μην σε τρολλαρουν, προσεχε τι γραφεις , γιατι καποιοι ακομα απολαμβανουν το παιχνιδι και μπορει να μην τους αρεσει το τι λες. Tι λες ρε rhomio σοβαρα? Να προσεχω τι λεω για το bf επειδη θιχτηκες για το παιχνιδι που παιζεις? Τρολλαρε οσο θες αγορινα δικαιωμα σου ειναι και δεν με ενοχλει καθολου ,απλα οταν θα λες κατι θα ακους και την απαντηση αλλιως κανε ιgnore ...Χαχαχα ακου να προσεχω, ημαρτον ρε φιλε ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα