kostacurtas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ καλό το Armored Kill. Βέβαια ήταν σχεδόν δεδομένο ότι θα μου άρεσε καθώς και μέχρι τώρα σαν "Armored Kill" το έπαιζα το Battlefield... 310 ώρες gameplay έχω, οι 305 είναι μέσα σε τανκ ή αντιεροπορικό... Οι πρώτες εντυπώσεις: - Μου άρεσαν πάρα πολύ από τις νέες πίστες η Bandar Desert και Armored Shield. Και οι άλλες δύο βέβαια έχουν το ενδιαφέρον τους. - Το Tank Superiority δεν με τρέλανε. Θα συνεχίσω να επιλέγω το Conquest Large (με 64 παίχτες πάντα). - Το Gunship πολύ καλή προσθήκη στο παιχνίδι. Φοβόμουν μήπως θα ήταν overpowered αλλά τελικά πέφτει αρκετά εύκολα. - Μου άρεσε και το Tank Destroyer, αν και νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνει περισσότερη ζημιά στα τανκ (πρέπει να δοκιμάσω ίσως όλα τα upgrades του). Το Artillery δεν το δοκίμασα ακόμα.
newlynx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικά λάτρεψα την Alborz Mountain και ειδικά σε Rush. Και εμένα η πίστα μου άρεσε πάρα πολύ σε Rush. Τις άλλες δεν τις έχω δει ακόμα καλά.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Επαιξα σημερα στα πεταχτα Armored shield σε conquest ....Eνταξει μπορω να πω σου ανοιγει το ματι ,ειναι πιστα οχηματων σιγουρα δηλαδη για να πας απο την μια σημαια στην αλλη ανευ οχηματος ειναι λιγο παρατολμο.Γενικα μου αρεσει να κρινω τα maps σε βαθος χρονου και οχι απο την πρωτη ματια και κυριως πιστευω οτι το armored kill θα το δουλεψω πολυ με rush οπου θα αξιζει περισσοτερο . Μου κανει επισης καποια frame drops σε κατι φωτιες αλλα οκ μεσα στο προγραμμα ειναι αυτα για αρχη .
Alejandro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Λίγο άστοχη, μου φάνηκε η υλοποίηση των αλεξιπτωτιστών. Ειδικά στο rush, χάνεις τη μια βάση και πριν γυρίσεις και οργανώσεις άμυνα έχουν ήδη μπει στη νέα βάση σου και ενεργοποιούν.
interkirilos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ενδιαφέρουσα θα ήταν επίσης η ερώτηση πόσοι εδώ μέσα έχουν σκοπό να αγοράσουν το νέο DLC. Προσωπικά δεν θα έδινα ούτε 10 ευρώ, ενώ βρίσκω τα 15 πάρα πολλά. Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι από εδώ μέσα θα το πάρουν μέσω premium που λογικά έχουν αγοράσει ήδη.... ΥΓ. Πως ξέρεις εάν αξίζει δίχως να το δοκιμάσεις; Λίγο άστοχη, μου φάνηκε η υλοποίηση των αλεξιπτωτιστών. Ειδικά στο rush, χάνεις τη μια βάση και πριν γυρίσεις και οργανώσεις άμυνα έχουν ήδη μπει στη νέα βάση σου και ενεργοποιούν. Αυτό ισχύει...Θα φάει Nerf σίγουρα όπως ήδη είναι προγραματισμένο nerf στο respawn time του AC-130 από server side patch...
Prospector8 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες αντεμετοπιζω ενα προβλημα με το battlefield και εχω ατι 5870,amd 955 3.8Ghz 4gb Ram,x64 Win7. Παντα μου το εκανε αυτο και ακομα δεν μπορω να βρω την λυση.. Οποτε θελei κολαει το game και μου βγαζει driver has stopped working and recovered succesfully.. Αληθεια εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα.. Κλειστα ολα τα προγραμματα απο πισω,κλειστο το οrigin απο πισω ,κλειστα τα aero, auto οι ρυθμισεις και εξακολουθει να το κανει μετα απο 5-10 λεπτα. Προβλημα απο θερμοκρασιες και τετοια δεν παιζει. Ειχε κανεις τετοιο παρομοιο προβλημα και να το εχει φτιαξει? Καμια αλλη ιδεα?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως παίζεις με Ultra textures;
Prospector8 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι με high ειμαι..με low δεν εχω δοκιμασει..
konstantinos77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Το παιχνιδι εχει γινει unplayable .Eιναι τραγικο να υπαρχουν ατομα με score 40-5 σε rush και οι μισοι να χρειαζονται 2 γεμιστηρες εξεπαφης για να πεθανουν ... Εκτος απο αυτο πλεον δεν υπαρχει κανενα battlefield αφου οσα maps και να βγουν δεν υπαρχει ομαδικο παιχνιδι και ο καθενας παιζει για τον εαυτο του ...Ειδικα αυτο το gunship απορω ποιος ειχε την φαεινη ιδεα να το βαλει στο παιχνιδι ...Ξεκιναμε σε rush και μολις κανουμε 5 βηματα απο το deployment μας σκοτωνει ,δηλαδη εχει κανενα νοημα αυτο ? 1
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 παίξτε Planetside 2, το bf πέθανε εδώ και μήνες
konstantinos77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Βρε ας μην ειχα πληρωσει το premium και θα σου ελεγα εγω...
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το παιχνιδι εχει γινει unplayable .Eιναι τραγικο να υπαρχουν ατομα με score 40-5 σε rush και οι μισοι να χρειαζονται 2 γεμιστηρες εξεπαφης για να πεθανουν ... παίξτε Planetside 2, το bf πέθανε εδώ και μήνες Μάλλον άλλο παιχνίδι παίζετε παιδιά. 1
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Στο ίδιο μήκος κύματος κι εγώ, το έχω παρατήσει εδώ και καιρό και σπάνια ασχολούμαι.
konstantinos77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλλον άλλο παιχνίδι παίζετε παιδιά. Αυτο λεμε και εμεις...αλλο παιχνιδι ,αλλα bf οχι ...
newlynx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ειδικα αυτο το gunship απορω ποιος ειχε την φαεινη ιδεα να το βαλει στο παιχνιδι ...Ξεκιναμε σε rush και μολις κανουμε 5 βηματα απο το deployment μας σκοτωνει ,δηλαδη εχει κανενα νοημα αυτο ? Πες τα φίλε....και εγώ μόλις κατάλαβα τι είναι το gunship σταμάτησα να παίζω.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα