Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε διαφωνώ πως ένα ελικόπτερο δεν έπεφτε με τίποτα έτσι και συνεργαζόταν πιλότος και gunner. Αλλά εδώ πάμε απ'το ένα άκρο στο άλλο. Θα μπορούσαν απλά να αυξήσουν το χρόνο που χρειάζεται για να ξαναρίξεις flares/ECM. Αυτό θα'ταν balanced.

Σωστός!

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε διαφωνώ πως ένα ελικόπτερο δεν έπεφτε με τίποτα έτσι και συνεργαζόταν πιλότος και gunner. Αλλά εδώ πάμε απ'το ένα άκρο στο άλλο. Θα μπορούσαν απλά να αυξήσουν το χρόνο που χρειάζεται για να ξαναρίξεις flares/ECM. Αυτό θα'ταν balanced.

Ετσι ...Σωστο και αυτο που λες ,αλλα και αυτο συγκαταλεγεται σε αυτο που σου ειπα .Δεν ειναι απαραιτητο δηλαδη για να νερφαρεις κατι να το αχρηστεψεις παθητικα ,μπορεις να μειωσεις και μια ενεργητικη λειτουργια του οπως αυτο που ανεφερες.

Δημοσ.

Μετά το τελευταίο patch, στα περισσότερα παιχνίδια που έπαιξα δεν έχει squad leaders! Και ειδικά στο hardcore που παίζω αποκλειστικά, δεν μπορείς να κάνεις spawn πουθενά εκτός από τη βάση σου. Στο normal δεν έχει κάποιο αντίκτυπο και δεν το έχει παρατηρήσει ο κόσμος, αλλά στο hardcore μας κατέστρεψε το παιχνίδι...

Δημοσ.

Ετρεξα το origin και μου λεει "Οrigin will replace corrupt and missing files from your bf3 installation .Your game will also be updated to the latest version .

Αυτο με το corrupt files και το repair γιατι το γραφει αφου την προηγουμενη φορα μια χαρα επαιζα.Λετε να εγινε καμια μαλακια ?

Δημοσ.

Ετρεξα το origin και μου λεει "Οrigin will replace corrupt and missing files from your bf3 installation .Your game will also be updated to the latest version .

Αυτο με το corrupt files και το repair γιατι το γραφει αφου την προηγουμενη φορα μια χαρα επαιζα.Λετε να εγινε καμια μαλακια ?

την κυριακή που γύρισα θεσσαλονίκη,και άνοιξα το origin έκανε update..Την τετάρτη,μου πέρασε το patch του bf3.Και την πέμπτη που άνοιξα πάλι τον υπολογιστή,έκανε update ξανά το origin και από μόνο του έκανε repair το bf3.Αλλά δεν έχω μπει να παίξω καθόλου.

Απλώς στο λεω,μήπως είναι αυτό!

Δημοσ.

Ναι αυτο ειναι man αλλα δεν ξερω γιατι του ηρθε και κανει repair.Λογικα παντως κατεβαζει το armored kill αλλα το repair γιατι του ηρθε να το κανει .2gb ειναι συνολικα ...

Δημοσ.

Ok ολα καλα τελικα το armored kill ηταν ...

Παντως δεν ξερω σημερα επαιξα ενα 64αρη close quarters και την μια κολλαει την αλλη lagarei ,νομιζω οτι εχει βαρυνει κιολας ,γενικα δεν ξερω τι σκατα θα γινει με το armored αλλα αν συνεχιστει το ιδιο και στα νεα maps τοτε θα υπαρχει σοβαρο προβλημα .Τοσα updates και δεν μπορουν να σταθεροποιησουν λιγο το παιχνιδι ...

Δημοσ.

Παιδια, προσπαθω να ξεκλειδωσω το τα οπλα απτις coop αποστολες, αλλα δεν βρισκει κανεναν για να παιξουμε. Αν θελει καποιος να παιξει μαζι μου ας με κανει add με ονομα Rhomio

Δημοσ.

Καλησπερα, προσφατα εκανα φορματ.... και εβαλα στο πσ μου τα Windows 7 home premium ελληνικα (αυθεντικα). Εγραψα το battlefield 3 στο πσ μου και ολα καλα... ανοιξα και επεξα για καποια λεπτα.... εκει που επεζα κρασαρε.. κολισε η οθονη και ολα εμειναν ακινητα.. το αφησα για πολυ ώρα... δεν ξεκολουσε... οταν πατουσα ελαχιστοποιηση... μου ελεγε οτι το battlefield 3 σταματισε να λειτουργει. Κατεβασα τουσ νεους ντραιβερσ της καρτασ γραφικων αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα.... το προβλημα ειναι οτι ακομη και στο singleplayer κολαει με τον ιδιο τροπο. Εκανα επιδιωρθοση εγκαταστασης δεν εγινε τπτ.... αλλαξα browser που τρεχω το battlelog.. τπτ παλι.. .... εψαξα για καποια συμβολα 'ΤΜ' αλλα δεν υπηρχαν μετα το battlefield3. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? δεν καταλαβενω... εφοσων εχω αυθεντικο το παιχνιδι και τα windows ... γτ να κρασαρει. ( να τονίσω οτι μεσα σε 10 λεπτα γινετε αυτο το κολιμα και κλινει το game και multiplayer και singleplayer. Αμα θελετε να το τραβιξω βιντεο με καποιο screen recorder για να δειτε.. κανενα προβλημα, η γενικα οτι αλλο μπορω να σας πω που θα σας φανει χρησιμο για να μου δωσετε καποια διαγνωση, ευχαριστως.

Η/Υ (ΣΥΣΤΗΜΑ):

Λογισμικο: Windows 7 Home Premium (Ελληνικά) 32Bit

Επεξεργαστης: Interl® Core2 Quad CPU Q8400 @ 2.66 GHz

Εγκατεστημένη μνημη: 4,00 GB (3,25 GB ειναι δυνατη η χρηση)

Καρτα γραφικων : Sapphire Radeon HD 7850 2Gb

Browsers : Internet Explorer , Opera

Αν γνωριζετε πιθανες λυσεις θα σας υμουν υποχρεως αμα τισ αναφερατε

Ευχαριστω πολυ ( προκαταβολικα )

Δημοσ.

Λογισμικο: Windows 7 Home Premium (Ελληνικά) 32Bit

Εγκατεστημένη μνημη: 4,00 GB (3,25 GB ειναι δυνατη η χρηση)

η απάντηση είναι εδώ..

το παιχνίδι θέλει 64bit,ώστε να τρέχει normal και να βλέπει όλη την ραμ.Γιατί θέλει 4gb ελάχιστη κιόλας .

επίσης το θέμα του παιχνιδιού είναι στην ίδια σελίδα

http://www.insomnia....-battlefield-3/

για θερμοκρασίες κοίτα το στο τέλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...