xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Καλο ειναι να μην αστειευεσαι με αυτα τα πραγματα ...Ουτε να τα συγκρινεις με ενα κωλοπαιχνιδο ,γνωμη μου . Καλώς το άλλαξα.. Αλλά μεταξύ μας, ένα ουζάκι παραπάνω το πίνω τότες! 1
konstantinos77 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Καλώς το άλλαξα.. Αλλά μεταξύ μας, ένα ουζάκι παραπάνω το πίνω τότες! Ok man σε καταλαβαινω .Απλα ξερεις ειναι κατι που ειχε ξαναειπωθει εδω οτι εμεις ασχολουμαστε με παιχνιδια αλλα καποια πραγματα με πολεμους ,τρομοκρατιες σκεψου ειναι αληθεια και καλο θα ηταν να μην τα μπλεκουμε .Δεν μιλαω μονο για τους Αμερικανους αλλα εκατερωθεν .Το 11/9 πηρε συμβολικο χαρακτηρα και διεθνοποιηθηκε ενω οι βομβαρδισμοι ανθρωπων που ακομα περπαταγανε ξυπολητοι ηταν μια "απλη" ειδηση στα καναλια . Υπαρχουν και αλλα οπως τωρα στο bf που βλεπεις Ρωσους με Αμερικανους και καποτε υπηρχε ο ψυχρος πολεμος με την Σοβιετικη Ενωση βεβαια οπου η αμερικανικη προπαγανδα ειχε δημιουργησει μια αποστροφη για τους "κακους" Σοβιετικους .Επισης μου ερχεται στο μυαλο και η απαγορευση που ειχε γινει για το mw3 στην Γαλλια νομιζω λογω καποιου περιεχομενου που σκοτωναν Αφγανους αλλα δεν γνωριζω πολυ καλα ,ετσι ακουστα το ειχα.Αν το γνωριζει καποιος καλυτερα ας το πει αν και νομιζω ειχε αναφερθει και εδω στις ειδησεις του insomnia.Θελω να πω δηλαδη οτι καμια φορα ειναι δυσκολο να αντιληφθουμε οτι ενα παιχνιδι τετοιο ουσιαστικα εμπορευματοποιει ενα απο τα πιο ασχημα πραγματα που συμβαινουν στην ανθρωποτητα. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ok man σε καταλαβαινω .Απλα ξερεις ειναι κατι που ειχε ξαναειπωθει εδω οτι εμεις ασχολουμαστε με παιχνιδια αλλα καποια πραγματα με πολεμους ,τρομοκρατιες σκεψου ειναι αληθεια και καλο θα ηταν να μην τα μπλεκουμε .Δεν μιλαω μονο για τους Αμερικανους αλλα εκατερωθεν .Το 11/9 πηρε συμβολικο χαρακτηρα και διεθνοποιηθηκε ενω οι βομβαρδισμοι ανθρωπων που ακομα περπαταγανε ξυπολητοι ηταν μια "απλη" ειδηση στα καναλια . Υπαρχουν και αλλα οπως τωρα στο bf που βλεπεις Ρωσους με Αμερικανους και καποτε υπηρχε ο ψυχρος πολεμος με την Σοβιετικη Ενωση βεβαια οπου η αμερικανικη προπαγανδα ειχε δημιουργησει μια αποστροφη για τους "κακους" Σοβιετικους .Επισης μου ερχεται στο μυαλο και η απαγορευση που ειχε γινει για το mw3 στην Γαλλια νομιζω λογω καποιου περιεχομενου που σκοτωναν Αφγανους αλλα δεν γνωριζω πολυ καλα ,ετσι ακουστα το ειχα.Αν το γνωριζει καποιος καλυτερα ας το πει αν και νομιζω ειχε αναφερθει και εδω στις ειδησεις του insomnia.Θελω να πω δηλαδη οτι καμια φορα ειναι δυσκολο να αντιληφθουμε οτι ενα παιχνιδι τετοιο ουσιαστικα εμπορευματοποιει ενα απο τα πιο ασχημα πραγματα που συμβαινουν στην ανθρωποτητα. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.Μαζί την κάναμε την κουβέντα και με τον ghostriderlsov και το συμμερίζομαι χωρίς μα και μου! 1
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Βγήκαν τα patch notes unofficially, δεν είμαι σίγουρος αν είναι τα αληθινά η όχι πάντως φαίνονται οκ Link 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 The air radar now shows friendly aircraft as well as enemy ones Επιτέλους... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Επιτέλους... Increased the damage of jets' and choppers' rockets against choppers, jets and infantry HOOAAAH λέμε!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ε οκ, το πεζικό το τρώμε και με πολυβόλο. Αλλά αν κάθονται 2-3 μαζί, τότε θα είναι ωραία με τις ρουκέτες μάλλον. 2
Alejandro Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Removed the minimap on Hardcore Πλήρης απογοήτευση...
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Πλήρης απογοήτευση... γιατί βρε συ;Τί να το κάνεις στο HC ; Ε οκ, το πεζικό το τρώμε και με πολυβόλο. Αλλά αν κάθονται 2-3 μαζί, τότε θα είναι ωραία με τις ρουκέτες μάλλον. μου αρέσει το βρώμικο μυαλό σου!
Alejandro Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 γιατί βρε συ;Τί να το κάνεις στο HC ; Τόσα χρόνια παίζω μόνο HC και κατά τη γνώμη μου, το να υπάρχει minimap (και συνεπώς minimap spotting) είναι ο μόνος λόγος να κάνει κάποιος spot στο HC. Βλέπεις δηλαδή κάποιον εχθρό, τον σποτάρεις για να δουν και οι δικοί σου που είναι (μόνο στο χάρτη) και γίνεται δουλειά. Διαφορετικά μόνο αν παίζεις με δικούς σου και teamspeak.
DJ_Duker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Toν είδατε τον νέο χάρτη; Ανέβασαν βιντεάκι χτες:
konstantinos77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Toν είδατε τον νέο χάρτη; Ανέβασαν βιντεάκι χτες: Πολυ ωραιος ...τους δρακους απο το skyrim δεν βλεπω πουθενα και ανησυχω . 2
rhomio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 wow μεγαλειο!!! τι θα γινει με snipers εδω!!
interkirilos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Servers now show the next map at the end of a game Friendly grenades now have a different colour The LAV gets disabled at 30% health, no longer at 50% Αυτά έπρεπε να είναι από Day 1...τουλάχιστον τα νιώσανε και τα βάλανε τώρα
Πέτρος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ε, βέβαια... Όταν ψοφάς από χειροβομβίδα δικού σου είναι αλλιώς, να μη το ξέρεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα