Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δευτερο προβλημα του παιχνιδιου ειναι οτι δεν εχει ομαδες ,προσπαθεις δηλαδη να μπεις σε μια squad και τους βλεπεις ολους κοιτανε τον ουρανο ή προσπαθουν να χτυπησουν αντιπαλο απο την αλλη ακρη του map .Eχει καταντησει το παιχνιδι cartoon

Συμφωνω, αν ειναι να παιξεις μονος δεν αξιζει. Αν εχεις μια ομαδουλα μια παρεα να μιλατε τοτε λογικα θα υπαρχει ομαδικοτητα και γινεται πιο ενδιαφερον. Ποσες φορες παιζω μονος και ζηταω ειτε healthpack ειτε ammo απο καποιον και ουτε καν δινουν σημασια, και συνηθως ολοι ειναι snipers και προσπαθουν να κανουν longshot. Με παρεα ειναι αλλιως.

Ήταν στιγμή εμπνεύσεως το να παίξω λίγο BF3 (πως λέμε 'Έχουμε τρία λεπτά, ας ρίξουμε ένα γρήγορο' :P. Ε κάπως έτσι). Προσωπικά αν είχα χρόνο, θα έπαιζα GRAW 2. Το κάψιμο που είχα ρίξει εκεί δεν νομίζω να το είχα ρίξει αλλού. Άλλες εποχές και τότε βέβαια (έτυχε τότε να έχω απίστευτο ελεύθερο χρόνο και να κολλήσω άσχημα μαζί του) αλλά από τις καλύτερες εμπειρίες σε θέμα βοήθειας που είχα (χωρίς καν μικρόφωνα) ήταν εκεί επειδή η fanbase ήταν μικρή (σε σχέση πάντα με αυτές των Battlefield και Call of Duty)

Την συγκίνηση του παρακάτω video δεν μου την έχει χαρίσει ούτε το BF3, ούτε το Bad Company 2, κι ας είχα παίξει τόσες ώρες. Και μιλάμε για τον καλύτερο netcode που έχω δει. Ακόμα και στα 180ms έπαιζες κομπλέ και σκότωνες κανονικά, χωρίς lag και φανφαριές. Κι όχι τύπου BF3 που αδιάζεις έναν γεμιστήρα και δεν ψοφάει ο άλλος επειδή τον πίνει το hit detection. Υπήρχε διασπορά στο GRAW 2 αλλά το balance που υπήρχε ήταν εκπληκτικό (κι όταν πυροβολούσες ανά βολή, η σφαίρα πήγαινε συνήθως εκεί που στόχευες). Όπως υπήρχε και bullet penetration. Χώρια που ο χάρτης ήταν λειτουργικός (κάτι που sorry κι όλας αλλά δεν μπορώ να το πω για εκείνον του BF3).

http://youtu.be/mLtg4if-sjA

Συγγνωμη φιλε αλλα απτο βιντεο μονο η μουσικη αξιζε.
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγγνωμη φιλε αλλα απτο βιντεο μονο η μουσικη αξιζε.

Σκέψου ότι ήταν πριν 5-6 χρόνια, το μόνο που μου την σπάει είναι τα μικρά maps που έχει, όσο για τα όπλα που έχει, και φυσικά τους τρομερούς ήχους, sorry αλλα κάνεις λάθος... το παιχνίδι είναι τρομερή πόρωση. Ακούς από μακριά τον άλλον που βαράει και αμέσως καταλαβαίνεις τι όπλο κουβαλάει... δεν είναι τυχαίο το advanced war-fighter (δεν κοκορευομαι!!)... είναι δύσκολο για αύτο και πήρε χαμηλή απήχηση συγκρητικά με άλλα.

Στο BF3 απλά το χάσανε εκεί στη DICE... ήθελαν σε ένα παιχνίδι να τα βολέψουν όλα, ε που πάτε ρε κρέατα?! Να μην φάνε και οι υπόλοιποι λίγο?!

Υ.Γ. το GR-Future Soldier είναι αίσχος!!!

• Like 1
Δημοσ.

Την συγκίνηση του παρακάτω video δεν μου την έχει χαρίσει ούτε το BF3, ούτε το Bad Company 2, κι ας είχα παίξει τόσες ώρες. Και μιλάμε για τον καλύτερο netcode που έχω δει. Ακόμα και στα 180ms έπαιζες κομπλέ και σκότωνες κανονικά, χωρίς lag και φανφαριές. Κι όχι τύπου BF3 που αδιάζεις έναν γεμιστήρα και δεν ψοφάει ο άλλος επειδή τον πίνει το hit detection. Υπήρχε διασπορά στο GRAW 2 αλλά το balance που υπήρχε ήταν εκπληκτικό (κι όταν πυροβολούσες ανά βολή, η σφαίρα πήγαινε συνήθως εκεί που στόχευες). Όπως υπήρχε και bullet penetration. Χώρια που ο χάρτης ήταν λειτουργικός (κάτι που sorry κι όλας αλλά δεν μπορώ να το πω για εκείνον του BF3).

http://youtu.be/mLtg4if-sjA

Σε αυτα τα χαρακτηριστικα ο βασιλιας ειναι τα CS ...Κατι που δεν καταλαβαινουν πολυ νεοι κυριως στα multi-games γιατι προσεχουν τα γραφικα και το wow thing που εχει πχ το bf3 .Noμιζω παντως ο καλυτερος χαρακτηρισμος για το bf3 ειναι αυτος που εκανα οτι ειναι ενα πολυ ωραιο παιχνιδι αλλα cartoon ...:) Θα επρεπε κατ'εμε να στοχευσει η dice πιο πολυ στα χαρακτηριστικα που ανεφερε ο John παρα σε φαμφαρες ,βαρια γραφικα και υπερβολες τυπου animation knife kill -prone και jets που σε σκοτωνουν περνοντας απο πανω σου οταν κολυμπας στην θαλασσα ,καθως και πολλα αλλα...

• Moderators
Δημοσ.

Το "πολύ πολύπλοκη μηχανή" ήταν η δικαιολογία τους και για BC2.

Και αν αυτό το θεωρείς το μεγαλύτερο ψέμα, έχουν πει διάφορα. :P

Ακόμα περιμένουμε spectator/battlerecorder και competitive game support. ;)

• Like 1
Δημοσ.

GhostRiderLSOV Θα έλεγα φτιάξε καφέ και περίμενε,αλλά εάν κρίνω από τα υπόλοιπα features που άργησαν τόσο πολύ να τα βάλουν θα έπρεπε καλύτερα να σου πω,γράψε διαθήκη και περίμενε να τα απολαύσουν τα μελλοντικά παιδιά σου...

Δεν ξέρω,εγώ την DICE την είχα ανάμεσα στα GodLike Studios στο παρελθόν,αλλά με το bf3 έχει κάνει πολλά foul.

Ελπίζω να φταίει για όλα η EA αλλά δύσκολο το βλέπω.

• Moderators
Δημοσ.

Η DICE είχε αρχίσει τα foul με το BC2. Απλά με το BF3 είχαμε την καλή πίστη ότι θα έφτιαχνε αρκετά.

Δυστυχώς όμως όχι. Και στο BF4 ό,τι και αν πουν θα το κοιτάω πολύ στραβά πια. :/

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες,για μένα πάντα,μπορεί να του λέω ένα-δυο πράγματα,αλλά το παίζω..Και χω παίξει πολύ,οπότε..Στο μόνο που ευελπιστώ είναι patches.

(btw ξέρετε ότι πουλάνε την ΕΑ τουλάχιστον φημολογείται http://www.enternity.gr/Article/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B7-%CE%95%CE%91/10995.html ; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...