Commendatore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Επειδή έχω παρατήσει τους τελευταίους μήνες το παιχνίδι, έκανα (νομίζω) όλα τα απαραίτητα updates, αλλά εξακολουθώ να μη μπορώ να παίξω... Επιλέγω κανονικά τα filters των servers και ενώ ολοκληρώνεται ο "Συγχρονισμός δεδομένων cloud", το παράθυρο Game manager παραμένει στο μήνυμα "Joining server" χωρίς να ξεκινά το παιχνίδι... Γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να φταίει ?
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε χωρίς cloud ανοιχτό..Γιατί άμα κολλήσει,τότε γενικώς γαργαλιέται και σου σπάει τα νεύρα..Μερικές φορές το παθαίνω.
Commendatore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε χωρίς cloud ανοιχτό..Γιατί άμα κολλήσει,τότε γενικώς γαργαλιέται και σου σπάει τα νεύρα..Μερικές φορές το παθαίνω. Τί περίπου είναι αυτό το "Cloud" και πως το απενεργοποιώ ? (sorry, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα...)
konstantinos77 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 To cloud ειναι ενας χωρος στο διαδικτυο που αποθηκευεται οτι εχεις κανει μεχρι στιγμης στο παιχνιδι πχ ranks ,saves ,settings κτλ ..Αντι δηλαδη να τα αποθηκευεις στον σκληρο αποθηκευονται στο cloud .Ετσι οταν πχ κανεις format αυτα επαναφερονται μονα τους με βαση τον λογαριασμο σου στο παιχνιδι χωρις εσυ να χρειαστει να επανεγκαταστησεις καποια αρχεια. 1
john2gr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Επειδή έχω παρατήσει τους τελευταίους μήνες το παιχνίδι, έκανα (νομίζω) όλα τα απαραίτητα updates, αλλά εξακολουθώ να μη μπορώ να παίξω... Επιλέγω κανονικά τα filters των servers και ενώ ολοκληρώνεται ο "Συγχρονισμός δεδομένων cloud", το παράθυρο Game manager παραμένει στο μήνυμα "Joining server" χωρίς να ξεκινά το παιχνίδι... Γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να φταίει ? Μια από τα ίδια. Είπα μετά από τόσους μήνες να παίξω ένα round και δεν μπόρεσα καν. Initializing issues και άγιος ο Θεός. Έριξα ένα Google και ο καθένας το διορθώνει με διαφορετικό τρόπο (περιττό να πω ότι εμένα δεν δούλεψε κανένας. Γκαντέμης ρε παιδί μου ). Sorry κι όλας αλλά τέτοια κατάντια με το Battlelog δεν έχω ξαναδεί. Τολμώ να πω ότι έπρεπε να του βάλω 6 στην κριτική μόνο και μόνο για το browser-based Battlelog. Κρίμα πραγματικά να τυραννιέσαι για μια φανφαριά όπως αυτή, όταν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου άνετα με ένα απλό crack (για το SP μέρος). Και γι αυτό ακριβώς πρέπει να πάρει τον πούλο η DICE (αδιαφορώ για το αν πει κανείς ότι είναι παιχνιδάρα το BF3 γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι . Για να μην πιάσω στο στόμα μου την CD Projekt RED και του πως συμπεριφέρεται στους PC gamers σε αντίθεση με τις τόσες άλλες εταιρείες). Μα χαλαρά χίλιες φορές το Bad Company 2 με τα προβλήματά του (όπου το τρέχω, μπαίνω, βρίσκω τσακ μπαμ server από τον in-game browser server και παίζω) παρά τα Battlelog issues του BF3
pappous_soulis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8ai6cLYwf9U
Commendatore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μια από τα ίδια. Είπα μετά από τόσους μήνες να παίξω ένα round και δεν μπόρεσα καν. Initializing issues και άγιος ο Θεός. Έριξα ένα Google και ο καθένας το διορθώνει με διαφορετικό τρόπο (περιττό να πω ότι εμένα δεν δούλεψε κανένας. Γκαντέμης ρε παιδί μου ). Sorry κι όλας αλλά τέτοια κατάντια με το Battlelog δεν έχω ξαναδεί. Τολμώ να πω ότι έπρεπε να του βάλω 6 στην κριτική μόνο και μόνο για το browser-based Battlelog. Κρίμα πραγματικά να τυραννιέσαι για μια φανφαριά όπως αυτή, όταν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου άνετα με ένα απλό crack (για το SP μέρος). Και γι αυτό ακριβώς πρέπει να πάρει τον πούλο η DICE (αδιαφορώ για το αν πει κανείς ότι είναι παιχνιδάρα το BF3 γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι . Για να μην πιάσω στο στόμα μου την CD Projekt RED και του πως συμπεριφέρεται στους PC gamers σε αντίθεση με τις τόσες άλλες εταιρείες). Μα χαλαρά χίλιες φορές το Bad Company 2 με τα προβλήματά του (όπου το τρέχω, μπαίνω, βρίσκω τσακ μπαμ server από τον in-game browser server και παίζω) παρά τα Battlelog issues του BF3 Μετά από αρκετό ψάξιμο κατάφερα και το έκανα να δουλέψει...! Από το παραπάνω μενού, επέλεξα επιδιόρθωση εγκατάστασης και....voilà ! Γιάννη, δοκίμασέ το και εσύ, μήπως και πρόκειται για το ίδιο πρόβλημα.
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μα καλά βρε....ρωτούσατε για βοήθεια χωρίς να έχετε κάνει τα βασικά βήματα; 2
rhomio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μια από τα ίδια. Είπα μετά από τόσους μήνες να παίξω ένα round και δεν μπόρεσα καν. Initializing issues και άγιος ο Θεός. Έριξα ένα Google και ο καθένας το διορθώνει με διαφορετικό τρόπο (περιττό να πω ότι εμένα δεν δούλεψε κανένας. Γκαντέμης ρε παιδί μου ). Sorry κι όλας αλλά τέτοια κατάντια με το Battlelog δεν έχω ξαναδεί. Τολμώ να πω ότι έπρεπε να του βάλω 6 στην κριτική μόνο και μόνο για το browser-based Battlelog. Κρίμα πραγματικά να τυραννιέσαι για μια φανφαριά όπως αυτή, όταν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου άνετα με ένα απλό crack (για το SP μέρος). Και γι αυτό ακριβώς πρέπει να πάρει τον πούλο η DICE (αδιαφορώ για το αν πει κανείς ότι είναι παιχνιδάρα το BF3 γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι . Για να μην πιάσω στο στόμα μου την CD Projekt RED και του πως συμπεριφέρεται στους PC gamers σε αντίθεση με τις τόσες άλλες εταιρείες). Μα χαλαρά χίλιες φορές το Bad Company 2 με τα προβλήματά του (όπου το τρέχω, μπαίνω, βρίσκω τσακ μπαμ server από τον in-game browser server και παίζω) παρά τα Battlelog issues του BF3 Μην κατηγορατε το game ψαχτειτε πρωτα! Και εγω δεν μπορουσα να μπω σε server μετα εμαθα οτι βοηθαει το να απενεργοποιησεις το upnp και απο τοτε παιζω μια χαρα, σε λιγα δευτερα μπαινει σε server και ουτε Lag ουτε τπτ.
Commendatore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μα καλά βρε....ρωτούσατε για βοήθεια χωρίς να έχετε κάνει τα βασικά βήματα; Είχα κάνει όλα τα update που μου πρόβαλε το παιχνίδι, οπότε δε μπορούσα να γνωρίζω εάν εκκρεμούσε κάτι... Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ενήμερος σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά σίγουρα το παιχνίδι χρίζει βελτιώσεων σε πολλά σημεία, ώστε να γίνει πιο φιλικό ακόμη και σε περιστασιακούς παίκτες edit : Όταν έχεις ολοκληρώσει μια CO-OP αποστολή, δε σου επιτρέπει να ξανασυμμετάσχεις για να βελτιώσεις το σκόρ σου ? Προσπαθώ να ολοκληρώσω την πρώτη, αλλά με "πετάει" συνεχώς... 1
Πέτρος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8ai6cLYwf9U Δε φταίει κανείς άλλος... Το παιγνίδι μόνο, που επιτρέπει τέτοιες π@π@ριές... Κατεβαίνει ο άλλος το TV station με αλματάκια από γείσο σε γείσο και δν τρέχει τπτ. Ε ρε Jumbo που σας χρειάζεται... 1
john2gr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μα καλά βρε....ρωτούσατε για βοήθεια χωρίς να έχετε κάνει τα βασικά βήματα; Ποιος είπε ότι το παιχνίδι φταίει; Το Battlelog είναι πέορ . Επίσης πάντα Google-άρεις όταν έχει πρόβλημα, δεν ρωτάς (αφού κάνεις τα βασικά όπως ports κλπ). Κι αν Google-άρεις το 'Battlefield 3 Initiliazing stuck' θα πεθάνεις στο γέλιο με την κατάντια του προβλήματος. Μην κατηγορατε το game ψαχτειτε πρωτα! Και εγω δεν μπορουσα να μπω σε server μετα εμαθα οτι βοηθαει το να απενεργοποιησεις το upnp και απο τοτε παιζω μια χαρα, σε λιγα δευτερα μπαινει σε server και ουτε Lag ουτε τπτ. Και εδώ ακριβώς είναι το σημείο όπου κάποιος πολύ απλά δεν διαβάζει το κείμενο που κάνει quote. 'Έριξα ένα Google και ο καθένας το διορθώνει με διαφορετικό τρόπο' λέει κάποιος που σημαίνει ότι εσύ μπήκες με το να απενεργοποιήσεις το upnp, άλλος με το να κάνει επιδιόρθωση, άλλος με το να σβήσει τον φάκελο του BF3 από το My Documents λόγω "καγκουριάς" του save file, άλλος με μια αλλαγή της registry, άλλος με re-install, άλλος με forcing στα ports, κλπ κλπ. Όπως είπα, δεν δούλεψε τίποτα από αυτά και μιας και έχω δουλειές, δεν θα κάθομαι να κάνω troubleshooting ωρών για 2 matches που μου ήρθε όρεξη. Uninstall και άλλο game, μα υπάρχουν πολλά
rhomio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ποιος είπε ότι το παιχνίδι φταίει; Το Battlelog είναι πέορ . Επίσης πάντα Google-άρεις όταν έχει πρόβλημα, δεν ρωτάς (αφού κάνεις τα βασικά όπως ports κλπ). Κι αν Google-άρεις το 'Battlefield 3 Initiliazing stuck' θα πεθάνεις στο γέλιο με την κατάντια του προβλήματος. Και εδώ ακριβώς είναι το σημείο όπου κάποιος πολύ απλά δεν διαβάζει το κείμενο που κάνει quote. 'Έριξα ένα Google και ο καθένας το διορθώνει με διαφορετικό τρόπο' λέει κάποιος που σημαίνει ότι εσύ μπήκες με το να απενεργοποιήσεις το upnp, άλλος με το να κάνει επιδιόρθωση, άλλος με το να σβήσει τον φάκελο του BF3 από το My Documents λόγω "καγκουριάς" του save file, άλλος με μια αλλαγή της registry, άλλος με re-install, άλλος με forcing στα ports, κλπ κλπ. Όπως είπα, δεν δούλεψε τίποτα από αυτά και μιας και έχω δουλειές, δεν θα κάθομαι να κάνω troubleshooting ωρών για 2 matches που μου ήρθε όρεξη. Uninstall και άλλο game, μα υπάρχουν πολλά Και σε ξαναλεω μην κατηγορας το Game, ψαξε και βρες μια λυση (αν θες να το παιξεις). Σιγουρα θα υπαρχει μια λυση και για σενα, μπορει να ειναι ξυλινο το pc σου που λεει ο λογος, μπορει να ειναι ξυλινο το router σου και χιλλια δυο αλλα, αλλά λυση υπαρχει.
konstantinos77 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δε φταίει κανείς άλλος... Το παιγνίδι μόνο, που επιτρέπει τέτοιες π@π@ριές... Κατεβαίνει ο άλλος το TV station με αλματάκια από γείσο σε γείσο και δν τρέχει τπτ. Ε ρε Jumbo που σας χρειάζεται... χαχαχαχαχαχαχα...γεισο γειστο λεει ..... Ποιος είπε ότι το παιχνίδι φταίει; Το Battlelog είναι πέορ . Επίσης πάντα Google-άρεις όταν έχει πρόβλημα, δεν ρωτάς (αφού κάνεις τα βασικά όπως ports κλπ). Κι αν Google-άρεις το 'Battlefield 3 Initiliazing stuck' θα πεθάνεις στο γέλιο με την κατάντια του προβλήματος. Και εδώ ακριβώς είναι το σημείο όπου κάποιος πολύ απλά δεν διαβάζει το κείμενο που κάνει quote. 'Έριξα ένα Google και ο καθένας το διορθώνει με διαφορετικό τρόπο' λέει κάποιος που σημαίνει ότι εσύ μπήκες με το να απενεργοποιήσεις το upnp, άλλος με το να κάνει επιδιόρθωση, άλλος με το να σβήσει τον φάκελο του BF3 από το My Documents λόγω "καγκουριάς" του save file, άλλος με μια αλλαγή της registry, άλλος με re-install, άλλος με forcing στα ports, κλπ κλπ. Όπως είπα, δεν δούλεψε τίποτα από αυτά και μιας και έχω δουλειές, δεν θα κάθομαι να κάνω troubleshooting ωρών για 2 matches που μου ήρθε όρεξη. Uninstall και άλλο game, μα υπάρχουν πολλά Παντως εγω Γιαννη oυτε καν τα ports εχω κανει ,διαβαζα για αυτη την μαλακια της dice αλλα ουδεποτε ασχοληθηκα .. Γενικα παντως αν ειναι για να παιξεις ενα παιχνιδι και να σου βγαινει ο αδοξαστος χεστα...Το βασικοτερο προβλημα του παιχνδιου ειναι νομιζω ο cheateroκοσμος .Σημερα επαιζα ολη μερα bf3 μεχρι να καταφερω να ξεκλειδωσω mk3a1 και ειδαν τα ματια μου τρελα πραγματα. Το δευτερο προβλημα του παιχνιδιου ειναι οτι δεν εχει ομαδες ,προσπαθεις δηλαδη να μπεις σε μια squad και τους βλεπεις ολους κοιτανε τον ουρανο ή προσπαθουν να χτυπησουν αντιπαλο απο την αλλη ακρη του map .Eχει καταντησει το παιχνιδι cartoon ...Εχει γινει και της μοδας η ταρατσα πλεον ...
john2gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ήταν στιγμή εμπνεύσεως το να παίξω λίγο BF3 (πως λέμε 'Έχουμε τρία λεπτά, ας ρίξουμε ένα γρήγορο' . Ε κάπως έτσι). Προσωπικά αν είχα χρόνο, θα έπαιζα GRAW 2. Το κάψιμο που είχα ρίξει εκεί δεν νομίζω να το είχα ρίξει αλλού. Άλλες εποχές και τότε βέβαια (έτυχε τότε να έχω απίστευτο ελεύθερο χρόνο και να κολλήσω άσχημα μαζί του) αλλά από τις καλύτερες εμπειρίες σε θέμα βοήθειας που είχα (χωρίς καν μικρόφωνα) ήταν εκεί επειδή η fanbase ήταν μικρή (σε σχέση πάντα με αυτές των Battlefield και Call of Duty) Την συγκίνηση του παρακάτω video δεν μου την έχει χαρίσει ούτε το BF3, ούτε το Bad Company 2, κι ας είχα παίξει τόσες ώρες. Και μιλάμε για τον καλύτερο netcode που έχω δει. Ακόμα και στα 180ms έπαιζες κομπλέ και σκότωνες κανονικά, χωρίς lag και φανφαριές. Κι όχι τύπου BF3 που αδιάζεις έναν γεμιστήρα και δεν ψοφάει ο άλλος επειδή τον πίνει το hit detection. Υπήρχε διασπορά στο GRAW 2 αλλά το balance που υπήρχε ήταν εκπληκτικό (κι όταν πυροβολούσες ανά βολή, η σφαίρα πήγαινε συνήθως εκεί που στόχευες). Όπως υπήρχε και bullet penetration. Χώρια που ο χάρτης ήταν λειτουργικός (κάτι που sorry κι όλας αλλά δεν μπορώ να το πω για εκείνον του BF3). http://youtu.be/mLtg4if-sjA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα