dake Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 εγω παντως παιζω bf3 σε ps3 και εχω να πω πως το παιχνιδι ειναι φοβερο...και δεν ειναι πως εχω παιξει λιγα games και ειναι απλα ο ενθουσιασμος της αρχης.εχω παιξει πανω απο 135 ωρες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Mια χαρα συγκρινονται σε οτι εχει να κανει με multiplayer ,servers,lag ,guns ,accuracy κτλ .Που κολλατε δηλαδη ? Different game styles. Και το Splinter Cell με το Gears of War είναι 3rd person, υπάρχει σύγκριση όμως επειδή έχουν όπλα, αντιπάλους, κλπ; Ξαναλέω, δεν συγκρίνεται το BF3 με το CS, πολύ μα πολύ διαφορετικό. Δεν θα πιάσουμε τώρα τον "σκελετό" του gunplay, την στιγμή που το κάθε παιχνίδι έχει σχεδιαστεί με τελείως διαφορετική νοοτροπία. Και αν το πάμε διαφορετικά: Concept: BF φτιαγμένο για μεγάλες μάχες με οχήματα, μέχρι μικρότερες που είναι infantry only (και θα ήθελα αυτό να έμενε στα CS και την παρέα των close-range infantry only shooters). CS φτιαγμένο για αντανακλαστικά, γρήγορες μάχες. Για guns, δεν θα κάτσω να πω, μιας και η DICE μια ζωή γουστάρει το ελεϊνό cone of fire, αλλά όπως είπα, εκτός των όπλων υπάρχουν και τα οχήματα που κάνουν μεγάλες αλλαγές. Τώρα αν θέλετε να κάνετε σύγκριση μόνο του Gun Master με CS ok, αν όμως πας για ΟΛΟ το BF3 με CS, δεν γίνεται. Είναι. Πολύ. Διαφορετικά. 1
konstantinos77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Different game styles. Και το Splinter Cell με το Gears of War είναι 3rd person, υπάρχει σύγκριση όμως επειδή έχουν όπλα, αντιπάλους, κλπ; Ξαναλέω, δεν συγκρίνεται το BF3 με το CS, πολύ μα πολύ διαφορετικό. Δεν θα πιάσουμε τώρα τον "σκελετό" του gunplay, την στιγμή που το κάθε παιχνίδι έχει σχεδιαστεί με τελείως διαφορετική νοοτροπία. Και αν το πάμε διαφορετικά: Concept: BF φτιαγμένο για μεγάλες μάχες με οχήματα, μέχρι μικρότερες που είναι infantry only (και θα ήθελα αυτό να έμενε στα CS και την παρέα των close-range infantry only shooters). CS φτιαγμένο για αντανακλαστικά, γρήγορες μάχες. Για guns, δεν θα κάτσω να πω, μιας και η DICE μια ζωή γουστάρει το ελεϊνό cone of fire, αλλά όπως είπα, εκτός των όπλων υπάρχουν και τα οχήματα που κάνουν μεγάλες αλλαγές. Τώρα αν θέλετε να κάνετε σύγκριση μόνο του Gun Master με CS ok, αν όμως πας για ΟΛΟ το BF3 με CS, δεν γίνεται. Είναι. Πολύ. Διαφορετικά. Ρε man οκ ξερω οτι ειναι διαφοτερικο το bf3 με το cs και οτι το ενα εχει πεδιο μαχης μεγαλο με οχηματα κτλ κτλ μην λεμε τα αυτονοητα,αλλο ειπα εγω.Εγω συγκρινα τα παιχνιδια στο επιπεδο της ενασχολησης ..Γιατι δεν μπορειτε να το καταλαβετε αυτο ? Βγαινει ενα παιχνιδι που το παιζεις καθε μερα 3 ωρες avg,Kαποια στιγμη για καποιους λογους το βαριεσαι ή εχεις ξενερωσει με καποια θεματα λογω dice και φτανει η στιγμη που βγαινει ενα παρεμφερες game ,οχι ιδιο αλλα παρεμφερες δηλαδη που θα σου προσφερει ιδιο επιπεδο ενδιαφεροντος ,ωρων απασχολησης .Ειναι πολυ φυσικο να επελθει μια συγκριση στο πλαισιο επαναλαμβανω της ενασχολησης και οχι στα χαρακτηριστικα του gameplay και κατοπιν να αφησεις το ενα παιχνιδι και να πιασεις το δευτερο που βγηκε .Τι με νοιαζει εμενα τωρα αν το bf3 εχει πχ oxηματα ή οτι αλλο ...Αν το GO με συγκινησει περισσοτερο το bf3 θα περασει σε δευτερη μοιρα στις ωρες απασχολησης μου .Ελπιζω να με καταλαβατε τωρα ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Ok, αλλά αφού σε συγκινεί το GO, μας το είπες και... πρέπει να πας στο topic του GO;
konstantinos77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μπα οχι ...Ολη η κουβεντα ξεκινησε απο το θαψιμο του bf3 so....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Θάψτε το εκεί που (θα) παίζετε. Εδώ το θάβουμε αρκετά και μόνοι μας αυτοί που καθόμαστε. (μαζόχες ) 1
konstantinos77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δεν καταλαβες man ακομα παιζω .. Nα μπες να με δεις στο battlelog
interkirilos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Που έχετε μπλέξει τώρα;Η αποτυχία του BF3 δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια,είναι αποτυχία δικιά του! Άλλοι την αντέχουν άλλοι όχι,άλλοι βρίσκουν αντίστοιχα fps και πάνε και άλλοι το γυρνάνε στην πασιέντζα. Εγώ πάντως μένω με την ίδια άποψη που είναι αυτή που έχει και ο GhostRiderLSOV: δεν υπάρχει κάνενα κοινό σημείο μεταξύ CSGO και BF3 ώστε να μπορέσεις να τα κρίνεις αντικειμενικά! Η μόνη άποψη που μπορεί να εκφέρει κάποιος είναι η δική του υποκειμενική που θα αφορά το πόσο ευχάριστη εμπειρία του άφησε το ένα και πόσο το άλλο... Υγ. Εγώ από όταν σταμάτησα το bf3 ας πούμε το επόμενο fps που ασχολήθηκα και ασχολούμαι ακόμα είναι το Τeam Fortress 2,δηλαδή να συγκρίνουμε τώρα και αυτό με το Bf3 και το CSGO ?! Υγ.Άνετα γούσταρα σύγκριση bf3 με Tf2 : Μα ο medic του bf3 είναι άχριστος,σε εμάς ο medic σε κάνει να μην πεθαίνεις με το ubercharge! Ναι αλλά ο δικός μας έχει M16 ενώ ο δικός σας πετάει σύριγγες ! 2
nzeppos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Θάψτε το εκεί που (θα) παίζετε. Εδώ το θάβουμε αρκετά και μόνοι μας αυτοί που καθόμαστε. (μαζόχες ) Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
konstantinos77 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Που έχετε μπλέξει τώρα;Η αποτυχία του BF3 δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια,είναι αποτυχία δικιά του! Άλλοι την αντέχουν άλλοι όχι,άλλοι βρίσκουν αντίστοιχα fps και πάνε και άλλοι το γυρνάνε στην πασιέντζα. Εγώ πάντως μένω με την ίδια άποψη που είναι αυτή που έχει και ο GhostRiderLSOV: δεν υπάρχει κάνενα κοινό σημείο μεταξύ CSGO και BF3 ώστε να μπορέσεις να τα κρίνεις αντικειμενικά! Η μόνη άποψη που μπορεί να εκφέρει κάποιος είναι η δική του υποκειμενική που θα αφορά το πόσο ευχάριστη εμπειρία του άφησε το ένα και πόσο το άλλο... Υγ. Εγώ από όταν σταμάτησα το bf3 ας πούμε το επόμενο fps που ασχολήθηκα και ασχολούμαι ακόμα είναι το Τeam Fortress 2,δηλαδή να συγκρίνουμε τώρα και αυτό με το Bf3 και το CSGO ?! Υγ.Άνετα γούσταρα σύγκριση bf3 με Tf2 : Εγω θα σου πω οτι ολα συγκρινονται και ολα δεν συγκρινονται ...Ειναι στην υποκειμενικη κριση του καθενος και δεν υπαρχουν ντιρεκτιβες σε αυτα τα πραγματα .Ο καθενας κρινει μια χαρα μονος του ,για σενα μπορει να μην υπαρχει συγκριση μεταξυ bf3 και GO ,για μενα ομως υπαρχει οπως ανελυσα και παραπανω σε καποιες παραμετρους .Ολα ειναι σχετικα ...Απλα καποιοι εστιαζουν αποκλειστικα στο gameplay του παιχνιδιου που οντως με αυτη την λογικη κανενα δεν μοιαζει με το bf3 ή κανενα δεν μοιαζει με το GO αρα με αυτη την απολυτη λογικη δεν θα επρεπε να συγκρινουμε ποτε 2 παιχνιδια μεταξυ τους...Λαθος..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ρεαλισμό το BF?!? Πλακα κανεις...η βολή του tank σκοτώνει τα πάντα σε ακτίνα 5 μέτρον χαλαρά...τα πυρά τον jet και choppy το ίδιο...το βλέπεις αυτό στο BF? Ούτε σε HC δεν γίνετε...και όπως είπε και ο Ghost καμια σύγκριση με CS. Ένας n00bas στο BF παίρνει frags στο CS απλά είναι πουλάκι...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Υγ.Άνετα γούσταρα σύγκριση bf3 με Tf2 : Δώστε Heavy στο BF3! Skull, το BF είναι πιο ρεαλιστικό σε κάποια πράγματα, αλλά φυσικά δεν είναι ArmA. Επίσης: I can has bombs? 1
rhomio Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Ρεαλισμό το BF?!? Πλακα κανεις...η βολή του tank σκοτώνει τα πάντα σε ακτίνα 5 μέτρον χαλαρά...τα πυρά τον jet και choppy το ίδιο...το βλέπεις αυτό στο BF? Ούτε σε HC δεν γίνετε...και όπως είπε και ο Ghost καμια σύγκριση με CS. Ένας n00bas στο BF παίρνει frags στο CS απλά είναι πουλάκι... απτο cs και cod και κατι αλλα πολυ πιο ρεαλιστικο! δεν εχει σαν το b3 ρε, απο γραφικα απο gameplay απο οχηματα απο οπλα απο updates απο new maps που θα ερθουν σιγα σιγα γενικα απο χαρτες και πολλα πολλα αλλα, δεν εχει αλλο παιχνιδι σαν και αυτο.αποψη μου φυσικα ΕΣΥ λεγε τα δικα σου, παλι θα τα σεβαστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα