Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να κανουμε υπομονη μαγκες μεχρι να βγει το global,εγω αυτο κανω ...Βλεπω το bf3 να πιανει τον απατο ...

γιατί καλέ;Οι του diablo3 έχουν ακόμα ψιλά το κεφάλι και περιμένουν πολλά στο μέλλον..Γιατί όχι και μεις; :-D

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατί καλέ;Οι του diablo3 έχουν ακόμα ψιλά το κεφάλι και περιμένουν πολλά στο μέλλον..Γιατί όχι και μεις; :-D

Κοιτα να δεις, για αυτο που ειναι αυτη την στιγμη το bf3 εχω ξοδεψει δυσαναλογα πολλες ωρες παιξιματος και σιγουρα εχω πολλες ακομα .Εξαλλου εχω παρει το premium ...Ομως αν το go ειναι (που θα ειναι ) ανταξιο των προσδοκιων μου τοτε στο bf3 θα αφιερωνω πολυ λιγοτερες ωρες την εβδομαδα καλως ή κακως .Αυτα ετσι πανε ,εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.

Βεβαια περιμενω και απο το bf3 το armored στο οποιο πιστευω θα μαζεψει καπως τις κακες εντυπωσεις με τις μαλακιες που κανει με το λειτουργικο κομματι των servers...Σημερα παντως ηταν οκ οι servers για να μην ειμαι αδικος ...

Δημοσ.

Γιατί έχει διαφορετική παράδοση η Blizzard και διαφορετική η DICE. ;)

ένα θα πω,

ιn DICE we trust ... muahahahahaha :devil:

ναι οι σερβερς τώρα ήταν οκ,πάλι καλά!

Δημοσ.

Είχα να ασχοληθώ με το παιχνίδι μερικούς μήνες και χθες που μπήκα παρατήρησα ότι είναι unplayable.Το παιχνίδι σέρνεται στην 6870.Στην αρχή ξεκινάει καλά και φυσάει και μετά από 10 λεπτά σέρνεται και στο τέλος με πετάει έξω.Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό αφού όταν έπαιζα πριν από μερικούς μήνες ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.Εκτός αν με τα updates ανέβασαν τις απαιτήσεις σε hardware.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να συμπεριφέρεται έτσι το παιγνίδι.

Εγώ είμαι με 1 5770, αρκετά χαμηλότερα από εσένα δλδ και πάει αξιοπρεπώς (με τις αναμενόμενες υποχωρήσεις σε γραφικά/ποιότητα).

Ποιές ρυθμίσεις έχεις και σε ποιά ανάλυση?

Το υπόλοιπο σύστημά σου?

Οδηγοί GPU?

Δημοσ.

intel Q9550, 4gb ram,vista 64, ati 6870, μητρική p5q deluxe.

οδηγούς τους τελευταίους της ati.

Με τον q6600 που έχω στο πατρικό μου,έχω δει και γω ότι δεν πάει πολύ καλά 35-60fps,(6gb ram 5770 1gb)..

Οπότε μάλλον πρέπει να συμβιβαστείς

Λίγη ραμ για το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως γιαυτό και ίσως κλείνει η εφαρμογή..(Βάλε και συ μωρέ win7 64bit..)

ATI 12.6 και βάλε και το profile που έχει μαζί αν και για crossfire δίνει κάποια fps παραπάνω.

Κατέβασε το gamebooster και τρέξτο πριν ανοίξεις origin θα δείς μια διαφορά,όχι τεράστια,αλλά θα στρώσει πιο καλά το παιχνίδι.

Δημοσ.

intel Q9550, 4gb ram,vista 64, ati 6870, μητρική p5q deluxe.

οδηγούς τους τελευταίους της ati.

Κάνε ένα check στις θερμοκρασίες σου ενώ τρέχεις το παιχνίδι (ειδικά αν έχεις κάνει overclock). Επίσης ρίξε λεπτομέρειες γιατί σε max settings σίγουρα σου τρώει το 1GB vRam που φοράει η 6870.

Δημοσ.

σας ευχαριστώ παιδιά.θα δω τι θα κάνω.έπρεπε να πάρω την 6870 με τα 2gb αλλά έκανα τσιγκουνίες.έχω τα windows 7 ultimate αλλά βαριέμαι να κάνω format.

Δημοσ.

Εγω το παιζω με την Gtx295 με καμενο τον εναν πυρηνα, βεβαια τα εχω ολα στα Low που να πω την αληθεια δεν εχει και μεγαλη διαφορα με τα max.

Δημοσ.

Τι να κανουμε υπομονη μαγκες μεχρι να βγει το global,εγω αυτο κανω ...Βλεπω το bf3 να πιανει τον απατο ...

Νταξ,αν και εγώ το παράτησα το bf3 και γενικά πιστεύω ότι δυστυχώς failαρε πολύ η DICE δεν μπορείς να συγκρίνεις το CS:GO με το BF3 έχουν άπειρες διαφορές,είναι σχεδόν σαν να παίζεις άλλο είδος παιχνιδιού!

Υγ.Πάντως εγώ το αγόρασα ήδη το CS:GO!

• Moderators
Δημοσ.

δεν μπορείς να συγκρίνεις το CS:GO με το BF3 έχουν άπειρες διαφορές,είναι σχεδόν σαν να παίζεις άλλο είδος παιχνιδιού!

Ακριβώς, γιατί το CS δεν ήταν ποτέ Battlefield. Είναι πιο πολύ twitch-shooter, δεν έχεις οχήματα/classes/κλπ.

Mην κάνετε σύγκριση CS με BF. Apples and oranges που λένε.

Το BF3 έχει προβλήματα λόγω της ίδιας της DICE και όχι των αντίπαλων παιχνιδιών.

• Like 1
Δημοσ.

Το ακούσαμε και αυτό...σύγκριση bf / cs..Έλεος...!

Δεν καταλαβα γιατι να μην ακουσεις συγκριση ? Ειπε κανεις οτι ειναι ιδια παιχνιδια ?Συγκριση φυσικα θα κανεις απο την αποψη οτι επαιζες ενα παιχνιδι multiplayer και ξοδευες καποιες ωρες στον υπολογιστη και δεν σε καλυπτε και τωρα θα ερθει καποιο αλλο ,με αλλα χαρακτηριστικα αλλα παλι με δυνατο multiplayer mode το οποιο θα σε καλυψει για αλλους λογους περισσοτερο ...Εγω πχ παιζω bf3 ,οταν βγει το go και εχει πιο αξιοπιστο λειτουργικο στο multiplayer κομματι του και το προτιμησω αντι του bf3 τι θα κατσω να σκεφτω ? Οτι ειναι διαφορετικα παιχνιδια και δεν πρεπει να τα συγκρινω ? Mια χαρα συγκρινονται σε οτι εχει να κανει με multiplayer ,servers,lag ,guns ,accuracy κτλ .Που κολλατε δηλαδη ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...