Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι servers ειναι πλεον τραγικοι ...Καλα δεν μιλαω οταν παιζεις με αντιπαλους με ping κατω απο 40 που σε σκοτωνουν πριν ακομα εσυ τους δεις αλλα αυτο το πραγμα να βαρας καποιον στην πλατη εξεπαφης και να γυρναει και να σε σκοτωνει με μια σφαιρα εχει καταντησει αηδια ...

Δημοσ.

Οι servers ειναι πλεον τραγικοι ...Καλα δεν μιλαω οταν παιζεις με αντιπαλους με ping κατω απο 40 που σε σκοτωνουν πριν ακομα εσυ τους δεις αλλα αυτο το πραγμα να βαρας καποιον στην πλατη εξεπαφης και να γυρναει και να σε σκοτωνει με μια σφαιρα εχει καταντησει αηδια ...

..εεεεεετσι..... :lol: δεν ηξερες δεν ρωταγες?

Srry, δε μπόρεσα να συγκρατηθώ!:devil:

εε άμα είναι να είμαστε στο 1/10 τότε,καλά κρασιά ρε μπρο!B)

Εε ας το δούμε πρώτα..γιατί απλώς το 3 έχει λίγο πιο μεγάλες πίστες από το bfbc2 που,αυτό με την σειρά του δεν έπιανε μια στην έκταση του 1942(ελ αλαμέην) και του 2..Γω θα είμαι με τόσο μεγάλες πίστες,και ας είναι 40gb το αρχείο που θα κατεβάσουμε:-D...

El Alamein.... Σιχτιρ, συγχήστηκα με τους μλκς της ΕΑ...

Δημοσ.

Παιζετε ακομα ; Εγω το εχω παρατησει εδω και μηνες :X

Παρομοίως. Έτσι όπως έχουν καταντήσει το παιχνίδι δεν έχει κανένα νόημα πλέον.

Δημοσ.

Παιζετε ακομα ; Εγω το εχω παρατησει εδω και μηνες :X

από χτες βράδυ γίνεται αυτό...Μάλλον θέμα του pb είναι..Κάποιοι πήγανε στο chat support..και τους έλεγαν ότι φταίνε τα pc τους,και τους δίνανε βήματα να κάνουν..Μέχρι που πήγαμε 20 άτομα,και τους είπαμε ότι και οι 20 έχουμε θέματα,άρα φταίνε αυτοί,και επέμεναν ότι είναι τα pc μας..

Μέχρι που στο τέλος ένας μας είπε,να μπούμε σε none-pb servers και δοκιμάσαμε έναν και 0 lag..Αλλά εννοείτε ότι δεν κάτσαμε εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...