Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ρε μάγκες?Που είναι το περίεργο να έχει 60 fps το 580?

Εγώ ΔΕΝ βλέπω το λόγο μια κάρτα των 500+ ευρώ να μην έχει 60 fps........

Με μια δόση σαρκασμού παινεύω το bf3, δεν υποβαθμίζω την κάρτα ;)

Για να μην ξεχνάμε και κάτι metro... τραγικές καταστάσεις!

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Έχω παραγγείλει την limited edition από amazon.co.uk. Αυτή η limited edition physical warfare pack, τί ρόλο βαράει?

http://www.vg247.com/2011/05/23/game-gamestation-to-sell-battlefield-3-physical-warfare-pack/

The pack will feature the Back to Karkand maps, which will consist of four fan-favorite levels from previous installments.

It’ll also feature weapons and items such as a Type 88 light machine gun with bipod, an SKS sniper rifle which will give stealth abilities for recon soldiers, and “lethal armor-piercing flechette ammo” for the DAO-12 shotgun.

Day one access to the DAO will also be given.

The Physical Warfare Pack will be available for no extra charge for those who pre-order the Limited Edition of the shooter.

Δημοσ.

Μς αναγκάζουν δηλαδή να αγοράσω το physical warfare pack για να παίξω στο Karkand???

Edit : Sorry, δεν πρόσεξα ότι θα το δίνουν δωρεάν σε όσους προπαρήγγειλαν την limited edition.

• Moderators
Δημοσ.

χαχα καλα εχεις δικιο σε αυτο φανταζεσαι ομως να βγει σαν crysis 2?

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Aekoupoli, μην το γκαντεμιάσεις το πράγμα, θα σε κυνηγάω! :P

Δημοσ.

squads των 4ων (including SL), από ότι μου είπανε

επίσης "το λιγο που ειδα χθες απο το live stream, θα υπαρχουν 4 class: Assault/Medic (θα ειναι combined και θα διαλεγεις heal/revive η grenade launcher) Support (LMG και δινεις ammo) Engineer και Sniper. Squads των 4ων και squad leader"

όπως σε όλα τα παλιά - καλά BF ! ;)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...