DJ_Duker Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Γαμώτο πέρασα τα Win 8 σαν βασικό λειτουργικό αλλά με τους amd drivers για 8 μετά από κανένα 10λεπτο παιχνιδιού η 6950 τρελαίνεται και αρχίζει το stuttering. :/
aekoriginal21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Παιδιά, ψάχνω για clan, όποιος έχει κάτι υπ' όψην του, ας μου στείλει pm. Τόσο καιρό την ''έβγαλα'' μόνος στο παιχνίδι, αλλα πλέον ξέρω να παίζω σχετικά καλά.
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Παιδιά, ψάχνω για clan, όποιος έχει κάτι υπ' όψην του, ας μου στείλει pm. Τόσο καιρό την ''έβγαλα'' μόνος στο παιχνίδι, αλλα πλέον ξέρω να παίζω σχετικά καλά. http://www.battlefield.gr/clans έτοιμος
aekoriginal21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Το θέμα είναι, να έχει κανένας άδεια θέση για μένα; Και δεν μιλάω για pro επίπεδο κανα ματσάκι να παίζουμε να ευχαριστιόμαστε. Πως θα επικοινωνήσω με κάποια απο τις ομάδες που έστειλες;
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Από όσο ξέρω μόνο η Ultras θέλουν pro επίπεδο, όλες οι άλλες είναι normal ομάδες. Μπορείς να επικοινωνήσεις είτε μέσω των forum τους είτε μέσω των teamspeak/ventrilo τους. Εξαρτάται από την ομάδα γενικά. Για εμάς πχ μπορείς να μπεις TS και να δεις τι παίζει πριν κάνεις αίτηση εγγραφής.
aekoriginal21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αύριο τελειώνω με τις σχολικές μου υποχρεώσεις και ίσως κάνω αίτηση, είτε σε εσάς ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Σ' ευχαριστώ πάντως.
zvarthangalos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 To Battlefield 3: Close Quarters που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες θα πωλείτε ως retail και θα μπορούμε να το παίξουμε single; η είναι μόνο για multi;
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μόνο multi. Έτσι κι αλλιώς BF και single δεν πάνε μαζί.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qboOd2F97WA prive είναι.Πού μπορούμε να το δούμε;
mchls Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 prive είναι.Πού μπορούμε να το δούμε; http://www.youtube.com/watch?v=hcnsLKYlusU
geox30 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει εδω και αρκετό καιρό ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο, μαζί και μένα. Μετά το προτελευταίο patch το Μαρτίου, το παιχνίδι κολλάει και ρίχνει σημαντικά τα frames χωρίς προφανή λόγο. Όταν λέω κολλάει, εννοώ οτι παγώνει στιγμιαία και σαν αποτέλεσμα γίνεται unplayable. Ολα αυτά σε ισχυρό hatdware, με core i5 750,4gb ram, radeon 5870. Πριν το patch έπαιζα με άνεση σε full hd με τις ρυθμίσεις στο high, διατηρώντας σταθερά 50fps. Μετά απο αυτό, εκτός από τα εν λόγω κολλήματα, τα frames έπεφταν και διάστηματα κατά 20-25 κάτω, ανεξαρτήτως επιπέδου γραφικών. Τελευταία έκανα αναβάθμιση σε gtx 680, 8gb ram και ενώ το παιχνίδι το αισθάνομαι πιο αεράτο, η κατάσταση δε βελτιώθηκε. Ακόμη και σε medium ρυθμίσεις τα frames πέφτουν εως και στα 30-40,κάτι αδικαιολόγητο για τόσο ισχυρό hardware. Τονίζω οτι είμαι καλός γνωστής pcs και hardware και εχω δοκιμάσει τα προφανή αναβάθμιση κάθε driver,format,ελεγχο τροφοδοτικού και μνήμης κλπ. Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση η cpu να αποτελεί bottleneck γαι την κάρτα γραφικών καθώς το έχω διασταυρώσει σε πάμπολλα άρθρα στο internet. Θα ήθελα σοβαρές γνώμες, αν υπάρχουν άτομα με το ίδιο πρόβλημα καθώς και μια αναφορά στο δικό σας hardware και ποσά frames έχετε minimum σε ποιο επίπεδο γραφικών για να κάνω μία σύγκριση. Ευχαριστώ πολύ Εδώ το link του προβλήματος http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347955584640/last/
klidpsol Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Χαιρετώ την παρέα... Μετά από αρκετό καιρό αποχής, έτυχε να δω κατι βιντεάκια στο utubi σχετικά με το armored kills του BF3. Aληθεια, οι τυπάδες προσπαθούν να τραβήξουν κόσμο από το World of Tanks?! (χαχαχα γελοιοι!!) Μάλλον καλύτερα, προσπαθούν σε ένα παιχνίδι να έχουμε όλα τα ήδη?!Eλεος!! Εχει γίναι μεγάλη απογοητεύση το παιχνίδι όπως και κάποια άλλα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα... Αντε να δούμε το ARMA 3 τι μας επιφυλάσσει.
georsev Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 παιδια τι πρεπει να κανω στα windows για να μην μου τρωει τοσο πολυ την μνημη?ειναι φυσιολογικο να μου τρωει 6,5gb μνημη?καποιος μου ειχε πει οτι εχουν προβλημα τα windows με το game και πρεπει κατι να πειραξεις.Καποιος να help παρακαλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα