Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

aim assist σε κοντινες αποστασεις ; χαχαχαχααχαχα

ΕΪμ μποτ ιζ νεξτ :eek:

Για τις κονσόλες είναι αυτό,don't worrywink.gif

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40mm smoke now stays longer again.

Alas!

Τελικα εχω καταληξει μου φαινεται οτι σαν το large Rush (40+ ατομα) δεν εχει. Το παιχνιδι εχει ενταση, ταχυτητα και goal. Οχι σαν το Conquest που τρεχουν ολοι αριστερα-δεξια...

Δημοσ.

Battlefield 3: Armored Kill expansion rolls out this September

Battlefield 3's Armored Kill expansion will bring "all-out vehicle warfare on huge maps" to the game in September, Electronic Arts announced this afternoon. The pack is the second of three expansions announced earlier this year.

The first, Close Quarters, is officially expected in June, with some hints that it'll drop next week. The final pack, End Game, won't strike until winter. We should also learn more about the $50 Battlefield 3 Premium next Monday.

Δημοσ.

To παιχνιδι ειχα καιρο να το πιασω και το εχουν κανει χειροτερο απο οτι ηταν ...Εχουν αχρηστεψει ολα τα οπλα και εχουμε γεμισει με χαζοsniperades....

Δημοσ.

Το update τι ώρα θα ξεκινήσει γιατί είδα ότι το battlelog ειναι σε maintenance? Η premium service θα πληρώνεις μια φορά για όλα τα πακέτα?

Δημοσ.

Παίζουν βρώμικα εκεί στην ΕΑ....φαίνεται δέλεαρ..λες και αλλάζει όλο το παιχνίδι.Αλλά από την άλλη έχω πει ούτε cents παραπάνω με αυτά που κάνουν..

statstx.jpg

update τώρα οπότε..

http://bf3stats.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...