fearwhatnow Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Τιποτα ακομη.Στο Battlelog μενει στο initializing.Οταν τρεχω απο Origin δεν θα επρεπε να ανοιγει αυτοματα ο browser?Διοτι αναγκαζομαι και τον ανοιγω χειροκινητα.Δεν βλεπω να υπαρχει λυση μιας και στο forum battlelog βλεπω οτι ενα σωρο κοσμος δεν μπορει να ξεκινησει το παιχνιδι.Για τα πανηγυρια εταιρια (οχι οτι δεν το ηξερα.Τωρα πλεον ειναι φορ δε φεστιβαλς επισημα).
kinitos Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ειχα και εγω τα ιδια αλλα τωρα παιζει κανονικα. οχι οταν ανοιγεις το origin δεν παιζει ο browser αλλα οταν πατας το εικονιδιο battlefield τοτε παιζει. κατι με registry πειραξα και πλεον δουλευει αλλα οταν αγωραζεις κατι και δεν παιζει και παιζει το ιμιτασιον ειναι οντω για γελια...οπως και το παιχνιδι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ας ειναι καλα το γελειο το steam ......
fearwhatnow Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ειχα και εγω τα ιδια αλλα τωρα παιζει κανονικα. οχι οταν ανοιγεις το origin δεν παιζει ο browser αλλα οταν πατας το εικονιδιο battlefield τοτε παιζει. κατι με registry πειραξα και πλεον δουλευει αλλα οταν αγωραζεις κατι και δεν παιζει και παιζει το ιμιτασιον ειναι οντω για γελια...οπως και το παιχνιδι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ας ειναι καλα το γελειο το steam ...... Και οταν παταω το εικονιδιο παλι δεν ανοιγει αυτοματα ο browser.Μπαινω χειροκινητα σε battlelog.Τι πειραξες στο registry?To TM?Αν ναι το εχω κανει και δεν γινεται τιποτα παλι.Μιλαμε για γελοιες καταστασεις.Να μπαινουμε σε browser (!!!) για να τρεξουμε ενα παιχνιδι.Δεν μπορουσαν εντος παιχνιδιου να βαλουν ειδικο μενου δηλαδη?Ευτυχως εδωσα λιγα χρηματα.Τωρα κανουν update στο Battlelog.Αντε να δουμε αν και δεν ελπιζω.Αφου εχω δοκιμασει τα παντα πλεον.Εχει να φαει πειρατια η ΕΑ απο εμενα που θα παει συννεφο.
kinitos Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 οχι το τμ ειναι για το ιμιτασιον κανονικα πρεπει να υπαρχει αν θυμαμαι καλα. και εγω λιγα εδωσα και κακος αλλα τελος παντων... θα βρουμε ακρη υπομονη
fearwhatnow Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 οχι το τμ ειναι για το ιμιτασιον κανονικα πρεπει να υπαρχει αν θυμαμαι καλα. και εγω λιγα εδωσα και κακος αλλα τελος παντων... θα βρουμε ακρη υπομονη Δεν εχει σημασια.Αφου τη δευτερη φορα που εκανα εγκατασταση δεν το εβαλε καν το ΤΜ.Αποκλειεται να παιζει ρολο αυτο.Υποψιαζομαι οτι το προβλημα ειναι οτι δεν δινεται η σωστη εγκριση απο τα κωλοπρογραμματα της ΕΑ για να κανει launch το παιχνιδι.Αφου κανει με το modified exe σημαινει οτι το προβλημα ειναι καθαρα της γελοιας πολιτικης που ακολουθει η ΕΑ.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Ρε παιδια αγορασα ενα cd-key, εκανα εγγραφη στην ΕΑ, εγκαταστησα το Origin, κατεβηκε και εγκατασταθηκε το παιχνιδι, αλλα οταν κανω launch μου δειχνει οτι ξεκιναει αλλα δεν γινεται τιποτα.Στο task manager τρεχει το bf3.exe αλλα δεν ανοιγει κανενας browser με servers και επιπλεον δεν μου κανει και login στο battlelog παρολο που βαζω τον ιδιο λογαριασμο με τον οποιο συνδεομαι σε ΕΑ και Origin.Τι στην ευχη.Εχω δοκιμασει τα παντα: Administrator,repair,clean repair,σβησιμο του antivirus και των firewalls,τα παντα.Κατα την εκκινηση δεν πρεπει να ανοιγει αυτοματα ενας εκ των browsers?Για help λιγο διοτι θα αρχισω τα καντηλια στην κωλοεταιρια. το κλειδί είναι ρωσικό;ΑΝ ναι τότε,πρέπει να patchάρεις με το κατάλληλο αρχείο το παιχνίδι,για να μην είναι ρώσικα κυρίως..Στο registry πείραξες τίποτα; Τί σύστημα έχεις; Με το battelog πολύ περίεργο..θα έπρεπε να σου ζητήσει να φτιάξεις στρατιώτη την 1η φορά που θα έτρεχες το πρόγραμμα . (με ποιον browser προσπαθείς; ) το crack δεν έπρεπε να το βάλεις..
fearwhatnow Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 το κλειδί είναι ρωσικό;ΑΝ ναι τότε,πρέπει να patchάρεις με το κατάλληλο αρχείο το παιχνίδι,για να μην είναι ρώσικα κυρίως..Στο registry πείραξες τίποτα; Τί σύστημα έχεις; Με το battelog πολύ περίεργο..θα έπρεπε να σου ζητήσει να φτιάξεις στρατιώτη την 1η φορά που θα έτρεχες το πρόγραμμα . (με ποιον browser προσπαθείς; ) το crack δεν έπρεπε να το βάλεις.. Δεν ειναι ρωσικο.Το συστημα δεν εχει σημασια διοτι με το crack τρεχει το παιχνιδι ολα σε ultra.Επισης δεν μπηκα online με το crack.
ChRis6 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Το exe του battlefield δεν θα το ανοιξεις καθολου. Μπαινεις στο battlelog απο τον browser ( battlelog.battlefield.com ) με το account που εχεις το παιχνιδι στο origin.Απο εκει μπορεις να διαλεξεις να παιξεις online ή co op ή single.Αν θες να συδεθεις σε σερβερ , πατας join server απο το battlelog και αυτοματα ανοιγει το origin και μετα απο λιγο και το bf3.exe . Αν μπορεις να κανεις login στο origin μου φαινεται καπως δυσκολο να μην σε βαζει στο battlelog
Herculess Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά ισχύει για αυτο το Σ/Κ οι διπλοί πόντοι που είχαν ακυρώσει αρχές μαϊου? γιατί δεν βλέπω κάτι στο battlelog?
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 αχαχαχαχαχα, απίστευτο ειδικά εκεί με το tanks και στο τέλος που πλακώνουν hammers κτλ, και αναγκάζονται να βομβαρδίσουν την περιοχή
Grobath Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Battlefield Premium Service – Launches in June 4th, offers two weeks early access to future DLCs
Silverage Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BzJL776HjT8 Τώρα το θυμήθηκαν το destruction μετά απο τόσους μήνες και όλος τυχαίος σε ένα dlc επι πληρωμής.Επίσης δεν βλέπω και κάτι φοβερό.Οι περισσότερες σκηνές είναι ξύλα που σπάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα