Athanasios2104 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ελπιζω να μαθουν απο τις κακες πωλησεις και να αλλαξουν την επομενη φορα( τακτικη. με 5 εκατομμύρια 14χρονα αμερικανάκια, δεν νομίζω να βάλουν μυαλό. Ούτε η ΕΑ ούτε η Activision. RIP BF (το COD είχε πεθάνει από μετά το MW)
braindebug Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Έκανα install το παιχνίδι μέσω origin αλλά δεν ανοίγει. Μου ανοίγει τον browser στο battlelog αλλά και εκέι δεν μπορώ να κάνω login.
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Battlefield 3 Hacker Reveals Startling Numbers Πραγματικά αξίζει να το διαβάσετε, γιατί είναι πληροφορίες εκ των έσω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Thanx αθανάσιε αλλα δεν ήταν και κάτι που τουλάχιστον προσωπικά δεν ήξερα...από την άλλη πες μου popular game που δεν έχει hacks. Θυμάμαι εποχές cs και bf2 που τα bans πήγαιναν σύννεφο σε άτομα που κάναν φανερό hack, θυμάμαι είχα στο clan άτομο για 3 μήνες που hackare αλλα και πουλούσε hacks, φαντάσου...τι να κανεις? Να σταματήσεις να παίζεις?!? Απλά παίζεις σε γνωστούς servers με admins.
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Thanx αθανάσιε αλλα δεν ήταν και κάτι που τουλάχιστον προσωπικά δεν ήξερα...από την άλλη πες μου popular game που δεν έχει hacks. Θυμάμαι εποχές cs και bf2 που τα bans πήγαιναν σύννεφο σε άτομα που κάναν φανερό hack, θυμάμαι είχα στο clan άτομο για 3 μήνες που hackare αλλα και πουλούσε hacks, φαντάσου...τι να κανεις? Να σταματήσεις να παίζεις?!? Απλά παίζεις σε γνωστούς servers με admins. όπως έγραψα και στο thelab, δυστυχώς χωρίς BR δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Απλά είναι ένα ενδιαφέρον άρθρο, γιατί τα γράφει πρώην (?) hackερας και έχει την απόδειξη του πως καταλαβαίνεις άλλους hackers (δεν το είχα ξαναδιαβάσει αυτό). BF3 RIP.-
nzeppos Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ενδιαφέρον, αλλά θα ήθελα να ήξερα πόσοι απ' αυτούς θα το αγόραζαν αν γνώριζαν εκ των προτέρων τα διάφορα κουσούρια του.
Silverage Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Εγώ πάντως όχι δεν θα το αγόραζα.Τόση αδιαφορία απο εταιρία δεν έχω ξαναδεί.Ότι θέλει κάνει χωρίς να λαμβάνει υπόψην της τα σχόλια.Άσε που βγάζει patch όποτε θυμάται.Αν δηλαδή βγει καινουριο bug την πάτησες.Μετά απο 3 μήνες πάλι.Ήθελα να ήξερα τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν μερικά mini patchάκια να φτιάξει λίγο το πράμα;Αλλά ξέχασα ήρθε η ώρα να μας βομβαρδίσει με dlc για να προσπαθήσει να ξεζουμίσει περισσότερο μερικούς αφελείς και παιδιάκια που που ήρθαν απο το cod. Απαράδεκτη Τώρα είδα σε email που μου έστειλε πως με 20 ευρώ σου ξεκλειδώνει όλα τα οπλα, upgrades κτλ...σαν την Activision-Blizzard έχει καταντήσει.Εγώ δεν ξανακάνω προπαραγγελία Battlefield αν δεν έχουν περάσει 3-4 μήνες και αφού βεβαιωθώ πως είναι καλό.
pappous_soulis Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Εγώ δεν ξανακάνω προπαραγγελία Battlefield αν δεν έχουν περάσει 3-4 μήνες και αφού βεβαιωθώ πως είναι καλό. Πως θα το προπαραγγείλεις μετά από 3-4 μήνες;
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Πως θα το προπαραγγείλεις μετά από 3-4 μήνες; αμέσως εσύ πάντως εννοεί ότι "δεν προπαραγγέλνω, ας περάσουν 3-4 μήνες και μετά βλέπουμε"
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Παιδιά, γίνεται να πουλήσω το dvd, ή «πάει» ο κωδικός;
stratigos24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Εννοεις να δωσεις και dvd αλλα και κωδικο για online κλπ?
nzeppos Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αν ο κωδικός έχει χρησιμοποιηθεί, τότε προφανώς έχει συνδεθεί με το origin account σου. Συνεπώς δεν θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει άλλος, εκτός πια κι αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις ολόκληρο το account.
stratigos24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ναι, αυτο ηθελα να πω. Να ξεκαθαρισει αν εννοει μονο το dvd αυτο καθε αυτο ή ολο το παιχνιδι. Αν θελει ολο, φυσικα μπορει να δωσει το account του origin του οπως ειχα κανει εγω. Αλλαξα το εμαιλ μου στο origin και εβαλα του αγοραστη και οτι ονομα - κωδικο ηθελε εκεινος και τελος. Τωρα ποια δεν φαινεται καν οτι το ειχε καποιος αλλος περαν απο αυτον (και το battlelog και γενικα). Πανω σε αυτο που λες nzeppos για το αν καποιος ειναι διατεθημενος να δωσει το origin account του ολο (ειτε steam κλπ), ετσι οπως εχουν καταληξει τα πραγματα, κατα την αποψη μου παντα, ειναι προτιμοτερο καποιος να εχει ενα account για καθε παιχνιδι....χαχα. Δηλαδη εγω για παραδειγμα ειχα στο origin το fifa 12 που ηξερα οτι δεν ηθελα να το δωσω. Αλλα οταν πηρα το bf3 και το expansion δεν ημουν σιγουρος αν θα μαρεσε πολυ κλπ και ετσι εκανα νεο account μονο για το bf3. Οταν αποφασισα να το δωσω δεν το σκεφτηκα καν μιας και το ειχα μονο του...(με το crysis 2 μαζι βασικα διοτι ειχα βαρεθει να κανω και νεο origin account για το crysis 2 που το αγορασα μετα το bf3 και να που το μετανοιωνω). Ή τουλαχιστον να εχεις ενα account με τα παιχνιδια που ξερεις οτι θα ειναι οκ για σενα και δεν θα σε νοιαξει να τα δωσεις καποια στιγμη (ας πουμε το βασικο σου account) και για καθε ενα αλλο να κανεις νεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα