Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ξέρετε τι θέλω να δω; Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeets! (playable )
activex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Κάτσε ρε φίλε...αν αυτό το 60αρίζει η 580 είναι ευτύχημα Υ.Γ 1) Γαμώ! μάλλον βιάστηκα να κατηγορήσω τον άλλον που πούλησε το νεφρό του για ένα ipad2 Υ.Γ 2) Με αυτά και με αυτά η "επανάσταση" παλι στις οθόνες θα γίνει - μείνει
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν κατάλαβα ρε μάγκες?Που είναι το περίεργο να έχει 60 fps το 580? Εγώ ΔΕΝ βλέπω το λόγο μια κάρτα των 500+ ευρώ να μην έχει 60 fps........
nickarmy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ξέρετε τι θέλω να δω; Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeets! (playable ) θέλω να δώ στο online τη θα γίνετε !!! έδω ενα ελικόπτερο υπάρχει και σχεδόν τρέχουν όλη,θα ΄΄ηταν ωραία να υπάρχου και πίστες μ΄΄ονο με οχήματα !
Stavrakas13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 τόση σιγουριά βρε αδερφέ; Εγώ, βάσει λογικής (frostbite 2 optimized + netcode), πίστεύω ότι θα έχει απαιτήσεις ελαφρώς πιο πάνω από το BC2. Τώρα κάτι φίλτρα τύπου HBAO, Bloom κτλ τα οποία ούτως ή άλλως κάποιοι τα απενεργοποιούμε γιατί θέλουν σύστημα 2 γενιές πιο πάνω ή/και γιατί έχουμε άλλη άποψη "αισθητικής", μπορεί μία ΑΤΙ/NVIDIA σειράς 5-6/5 να μην τα σηκώνει, άλλα μην τρελένεστε. Το ΜΟΝΟ πράμα που ίσως ζορίσει τωρινά συστήματα πιστεύω ότι είναι το σύστημα φωτισμού που έχουν ενσωματώσει στο παιχνίδι (η τεχνολογία της Intel, δεν θυμάμαι πως τι λένε), γιατί ως τώρα κανένα ουάου tessellation δεν είδα στα βίντεο, οπότε θα έλεγα "ωπ, εδώ έχουμε πρόβλημα". Ας παίξουμε πρώτα την beta-demo και μετά βλέπουμε για upgrade PS: jvgrjohn, κι εγώ q9550 και όπως ξέρεις ο συγκεκριμένος είναι σκυλί σκέτο, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα εκεί. Την καρτούλα σου φοβάμαι (εγώ έχω 5850 @ 950/1200), άλλα όπως είπα, περίμενε πρώτα το demo. wishful thinkin my man (ελληνικοζ)
Stavrakas13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 μετάφραση κανείς; struggle in unexpected places in the united states middle east and europe ελληνικοζ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Θέλω πίστα στο Σύνταγμα! "Struggle against Aganaktismenoi"
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 μετάφραση κανείς; Τι να μάθεις?Η κοπελιά τα λέει όλα
privateer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Video Platform θα δειξει 4 ωρες multiplayer οχι μονο gameplay βεβαια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέχρι στιγμής μπλα μπλα μπλα. Και αυτοί οι 3 console amigos πριν... μπρρρρ!
SlackulatoR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέχρι στιγμής μπλα μπλα μπλα. Και αυτοί οι 3 console amigos πριν... μπρρρρ! Whitechocolate, χαχα τ'ειν τούτοι ρε...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Console nooooobs. zh1nt0 Daniel Matros Hahah! "Mw2, that is what it looks like".. Yea.. if you´re blind and have glaucoma 3 minutes ago πωπωπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα