Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτσε ρε φίλε...αν αυτό το 60αρίζει η 580 είναι ευτύχημα :P

Υ.Γ 1) Γαμώ! μάλλον βιάστηκα να κατηγορήσω τον άλλον που πούλησε το νεφρό του για ένα ipad2 :-D

Υ.Γ 2) Με αυτά και με αυτά η "επανάσταση" παλι στις οθόνες θα γίνει - μείνει :X

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ρε μάγκες?Που είναι το περίεργο να έχει 60 fps το 580?

Εγώ ΔΕΝ βλέπω το λόγο μια κάρτα των 500+ ευρώ να μην έχει 60 fps........

Δημοσ.

Ξέρετε τι θέλω να δω;

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeets! (playable :P)

θέλω να δώ στο online τη θα γίνετε !!! έδω ενα ελικόπτερο υπάρχει και σχεδόν τρέχουν όλη,θα ΄΄ηταν ωραία να υπάρχου και πίστες μ΄΄ονο με οχήματα !

Δημοσ.

τόση σιγουριά βρε αδερφέ; -_-

Εγώ, βάσει λογικής (frostbite 2 optimized + netcode), πίστεύω ότι θα έχει απαιτήσεις ελαφρώς πιο πάνω από το BC2.

Τώρα κάτι φίλτρα τύπου HBAO, Bloom κτλ τα οποία ούτως ή άλλως κάποιοι τα απενεργοποιούμε γιατί θέλουν σύστημα 2 γενιές πιο πάνω ή/και γιατί έχουμε άλλη άποψη "αισθητικής", μπορεί μία ΑΤΙ/NVIDIA σειράς 5-6/5 να μην τα σηκώνει, άλλα μην τρελένεστε.

Το ΜΟΝΟ πράμα που ίσως ζορίσει τωρινά συστήματα πιστεύω ότι είναι το σύστημα φωτισμού που έχουν ενσωματώσει στο παιχνίδι (η τεχνολογία της Intel, δεν θυμάμαι πως τι λένε), γιατί ως τώρα κανένα ουάου tessellation δεν είδα στα βίντεο, οπότε θα έλεγα "ωπ, εδώ έχουμε πρόβλημα".

Ας παίξουμε πρώτα την beta-demo και μετά βλέπουμε για upgrade ;)

PS: jvgrjohn, κι εγώ q9550 και όπως ξέρεις ο συγκεκριμένος είναι σκυλί σκέτο, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα εκεί. Την καρτούλα σου φοβάμαι (εγώ έχω 5850 @ 950/1200), άλλα όπως είπα, περίμενε πρώτα το demo.

wishful thinkin my man (ελληνικοζ)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...