Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα ιδια προβληματα μου κανει και εμενα με την 5870,ετσι οπως παιζω τρωει ξαφνικα σκαλωμα,ψιλοκολλαει,παιζει κανονικα μετα και το ξανακανει... Δεν ειμαι σιγουρος οτι φταει η Vram..

Μα το θεμα ειναι οτι τοσους μηνες επαιζα μια χαρα, δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Τωρα ξαφνικα μετα το φορματ ξεκινησε να το κανει, γι'αυτο παραξενευομαι και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Εχει κανεις καμια ιδεα;

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το λογικό στο Origin δεν υφίσταται ! Στο Steam ισχύει αυτό, στο battlefield είχα κάνει backup ολα τα αρχεία λόγο format και αλλαγή δίσκου και η βλακεία κατέβασε ξανά τα update ενω είχα τον φακελο update, και εγκατάσταση ξανά απο το dvd !!

Ωραία.

Δεύτερη μούτζα καβάτζωσα για προσωπική χρήση.

Δημοσ.

Update in progress, Check back soon, Soldier .... δεν μου λετε πως μπορω να παιξω offline το campaign δηλ. Εχω το BF3 αγορασμενο και τα παντα τα κανω εκκινηση απο τον browser.

Δημοσ.

Update in progress, Check back soon, Soldier .... δεν μου λετε πως μπορω να παιξω offline το campaign δηλ. Εχω το BF3 αγορασμενο και τα παντα τα κανω εκκινηση απο τον browser.

Δυστυχώς ναι, μόνο από τον browser. :(

Πάντως εμένα μπαίνει κανονικά τώρα.

Δημοσ.

Με το τελευταίο Update είδα μεγάλη βελτίωση, αν και είχα μέρες να το παίξω δεν νομίζω να είναι της ιδέας μου.

Το "Check back soon, Soldier" είναι μεγάλο σπάσιμο και τραγικό να μην μπορείς να παίξεις ουτε campaign !!

Επειδή είμαι noob στο bf3 απορώ πως καταστρέφεται ενα όχημα !! Βάζω 3 νάρκες και απλά ενα τανκ γράφει οτι απενεργοποιείτε, δεν ψωφάει το πλήρωμα !!! Πόσες νάρκες θέλει ενα τανκ τελος πάντων ?

Ρίχνω με RPG σε τζιπ και την μια ψωφάνε οι εχθροί ενω την άλλη απλά χαλάει, είναι δυνατόν να τρώει ολόκληρη ρουκέτα ενα τζιπάκι και να μην σκοτώνονται τα φαντάρια ?

Να καταρρίψω αεροπορία δεν μπορώ, κάνω lock το αεροπλάνο/ελικόπτερο πετάει καπνό ο μάγκας ο πιλότος και απλά ρίχνω βεγγαλικά στον αέρα !!!

Για βοηθήστε οι πιο παλιοί :)

Δημοσ.

Επειδή είμαι noob στο bf3 απορώ πως καταστρέφεται ενα όχημα !! Βάζω 3 νάρκες και απλά ενα τανκ γράφει οτι απενεργοποιείτε, δεν ψωφάει το πλήρωμα !!! Πόσες νάρκες θέλει ενα τανκ τελος πάντων ?

Ρίχνω με RPG σε τζιπ και την μια ψωφάνε οι εχθροί ενω την άλλη απλά χαλάει, είναι δυνατόν να τρώει ολόκληρη ρουκέτα ενα τζιπάκι και να μην σκοτώνονται τα φαντάρια ?

Υπαρχει ενα βιντεακι που του ριχνεις 2 c4 πανω και μετα το πυροβολας και μπαμ τελος και το τανκ και το τζιπ

Να καταρρίψω αεροπορία δεν μπορώ, κάνω lock το αεροπλάνο/ελικόπτερο πετάει καπνό ο μάγκας ο πιλότος και απλά ρίχνω βεγγαλικά στον αέρα !!!

για τα αεροπλανα ειχα δει αλλο βιντεο που με οπλο με διοπτρα πυροβολουσε τον πιλοτο headshot και τελος

practise :P

Δημοσ.

για τα αεροπλανα ειχα δει αλλο βιντεο που με οπλο με διοπτρα πυροβολουσε τον πιλοτο headshot και τελος

practise :P

αντε σε ελικοπτερο που μπορει να μεινει στατικο στον αερα το καταλαβαινω παιζει να γινει αν και παλι λιγο χλωμο το κοβω ...να πετυχεις πιλοτο σε jet ομως που συνεχεια ειναι εν κινησει τι να πω θελει και λιγο κολ.φ.ια :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...