asbatey Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 και τωρα παλι εμφανιστηκαν μερικοι,οχι ολοι οτι να 'ναι κανει αυτο το battletlog,μονο του βαζει ,βγαζει!
Crypton-R- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασε τα εξης: 1. Απενεργοποιηση οποιουδηποτε anti-aliasing απο τα γραφικα της καρτας. Mηπως ειναι το Μorphological πανω; 2. Παιξε με το vsync 3. Η αναλυση του dekstop να ειναι native. 4. Εχεις την καρτα overclock; Εχεις αρκετα watt στο psu; 1.2.3. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις. Σε off, σε low, στο custom τα είχα κατεβάσει όλα και όλες τις αναλύσεις. Τι είναι το Μorphological. 4. Όχι δεν έχω κάνει overclock στην κάρτα, μόνο στον επεξεργαστή αλλά και πριν το overclock είχε το ίδιο πρόβλημα. Το PSU είναι 1000W. To PC είναι στην υπογραφή μου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως φταίνε οι οδηγοί ; Μόνο στο BF3 έχεις αυτό το πρόβλημα ;
tb50 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά συγνώμη αλλα προσπαθώ να βγάλω άκρη με την #@$@%$@% ΕΑ και δεν μπορώ. Επειδη έχω ίντερνετ μέσω ιντερνετ στικακι και δεν μπορώ να κατεβάσω το Back to Karkand (Μου έκαναν δώρο το Limited Edition). υπάρχει τρόπος να κατεβάσω με direct link το update ή να παίξω το παιχνίδι χωρίς να πρέπει να κάνω την ενημέρωση? ευχαριστώ εξαρχής για την βοήθεια.
Crypton-R- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως φταίνε οι οδηγοί ; Μόνο στο BF3 έχεις αυτό το πρόβλημα ; Έχω δοκιμάσει και τους τελευταίους Stable και τους Beta drivers της nVidia. Ναι, μόνο στο BF3 έχω το πρόβλημα. Σε ξένα sites είχα βρει οτι είναι πρόβλημα του παιχνιδιού και πρέπει να γίνει απενεργοποίηση του hyperthreading από το Bios. Όμως αν θυμάμαι καλά αυτή είναι τεχνολογία των Pentium 4 γιατί δεν βρήκα τίποτα ρυθμίσεις για hyperthreading στις ρυθμίσεις του Bios.
pappous_soulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Το hyperthreading αφορά όσους έχουν Core i7 επεξεργαστές. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ένα defrag στο σκληρό και να τσεκάρεις θερμοκρασίες συστήματος. Αν όλα δείχνουν καλά και το πρόβλημα παραμένει δοκίμασε επανεγκατάσταση. Επίσης, τσέκαρε και το Nvidia control panel, μήπως γίνονται force τίποτα φίλτρα από κει.
Crypton-R- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως μου φαίνεται παράξενο. Έχω ελέγξει τον σκληρό με το Hard Disk Sentinel και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Επίσης προχθές έκανα format στον σκληρό με τα Windows, δηλαδή έκανα νέα εγκατάσταση και στο παιχνίδι. Από το nVidia Control Panel δοκίμασα να βάλω το Anisotropic και Antialiasing στο Off και άλλες διάφορες ρυθμίσεις αλλά κάνει τα ίδια.
Solmyr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Σε τι αναλυση παιζεις; Full HD σε 40αρα οθονη; Μου φαινεται λιγο δυσκολο να το τραβαει η GTX260 αυτο... Σε ποσα frames παιζεις; Πεφτουν αποτομα οταν κινησε;
SOADNICK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ΜΗΝ κανεις κατευθιαν απεγκατασταση-εγκατασταση δοκιμασε πρωτα επανεγκατασταση απο το origin δεξι κλικ στο battlefield 3 και reinstall αυτο με τους σερβερς μου το κανε και μενα και μαλιστα με τον αγαπημενο μου caspian border 24h conquest large 3000tickets ειχα και μικρο ping (90) και επαιζα caspian border συνεχομενα ελπιζω να μου τον ξαναεμφανισει..
Crypton-R- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Σε τι αναλυση παιζεις; Full HD σε 40αρα οθονη; Μου φαινεται λιγο δυσκολο να το τραβαει η GTX260 αυτο... Σε ποσα frames παιζεις; Πεφτουν αποτομα οταν κινησε; Ξαναλέω το έχω δοκιμάσει σε όλες τις αναλύσεις. Σε 640x480 έπαιζε στα 70fps και υπήρχε ακόμα το πρόβλημα.
Solmyr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασε στο command renderdevice.forcerenderaheadlimit 2
Crypton-R- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες; Στην συντόμευση εννοείς; Στο cmd χύμα; Που;
Solmyr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Πατας ~ ingame και το γραφεις. Για να ξεκιναει παντα Googlaρε το φιλε
Crypton-R- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν, έκανα search και βρήκα αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=bVN3RQKYvAk WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256 RenderDevice.TrippleBufferingEnable 0 RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1 Έκανα τις ρυθμίσεις που γράφει και το παιχνίδι παίζει κανονικά σε 1920x1080 στο Medium στα 30fps. Ευχαριστώ πολύ!
Solmyr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256 : Η αναλυση των shadows, default ειναι 1024, εγω το εχω 512 RenderDevice.TrippleBufferingEnable 0: Σε μερικους εαν το εχεις 1 αυξανει fps εαν εχεις vsync πανω, δεν μου εκανε διαφορα. RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1: Το εχω στο 2 εγω, οσο μεγαλυτερο value τοσα frames γινονται render νωριτερα και το παιχνιδι ειναι πιο smooth. Απο την αλλη χανεις λιγο στο lag, σαν να εχεις μεγαλυτερο ping, οπως σε βολευει. Υπαρχει και μια ακομα επιλογη CS shadows κατι, μου δινει 3-4 fps οταν ειναι disabled, ψαξτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα