Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

bf3 update... 150mb

bf3update.jpg

βρήκατε τί φτιάχνει;Το μόνο σίγουρο που έχει είναι,ότι όλοι τρώνε kick από το pb ! :-(

NOTICE We are aware of the issue following today´s patch. We are working on resolving this as soon as possible. Thanks for your patience!
  • Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πως γίνεται πάντα, μα πάντα όμως σε όλα τα bf να βγαίνει patch που φτιάχνει 5 k χαλάει 10

a ρε DICE

είναι ταλέντο φίλε, αν μπορούσαμε να το κάνουμε εγώ κι εσύ δεν θα το συζητούσαμε καν

Δημοσ.

Μαλλον χαζη ερωτηση, αλλα θα ηθελα να ξερω: Κερδιζετε κατι χρηματικο απο τον server; Σας πληρωνει η DICE η καποιος αλλος;

Παντως καλο θα ηταν να βαζατε που και που κανενα infantry only hardcore (ή εστω χωρις 3D spotting/camera/vehicles).

Δεν μπορω να βρω τετοιον server πουθενα :rolleyes:

Δημοσ.

Μαλλον χαζη ερωτηση, αλλα θα ηθελα να ξερω: Κερδιζετε κατι χρηματικο απο τον server; Σας πληρωνει η DICE η καποιος αλλος;

Παντως καλο θα ηταν να βαζατε που και που κανενα infantry only hardcore (ή εστω χωρις 3D spotting/camera/vehicles).

Δεν μπορω να βρω τετοιον server πουθενα :rolleyes:

Αυτό το έχω κι εγώ απορία. Χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, έχω την εντύπωση ότι οι game service providers χρέωνουν κάπου 1 ευρώ ανά slot ανά μήνα. Δηλαδή για ένα 64άρη server θέλουμε ~770 ευρώ/χρόνο. Πώς καλύπτεται αυτό το ποσό; Το βάζουν απ' την τσέπη τους τα μέλη του εκάστοτε server;

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε για την ΕΑ...πάντως ΔΕΝ υπάρχει άλλη εταιρία με live support,και άμεση επικοινωνία μέσω twitter που σου μιλάνε..Τουλάχιστον είσαι σωστή εκεί!

Μου δώσανε και discount coupon -15% το πρωί για την ταλεπορία:P ...αλλά δεν έχει κάτι που θέλω να πάρω.. τα spectact λένε;

Δημοσ.

Αυτό το έχω κι εγώ απορία. Χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, έχω την εντύπωση ότι οι game service providers χρέωνουν κάπου 1 ευρώ ανά slot ανά μήνα. Δηλαδή για ένα 64άρη server θέλουμε ~770 ευρώ/χρόνο. Πώς καλύπτεται αυτό το ποσό; Το βάζουν απ' την τσέπη τους τα μέλη του εκάστοτε server;

καπως ετσι ειναι απο οτι εχω καταλαβει.ο bazo union που τον εχουν τα παιδια απο το thelab ετσι πρεπει να λειτουργει.εχουν μαζευτει χ ατομα και βαζουν απο ενα ποσο για να κρατανε το σερβερ

Δημοσ.

Που να δεις άμα το clan έχει κάνα 2-3 servers :P βασικά εγώ στην αρχή τα έδινα όλα μονος μου και μετά από donations. Συνήθως βρίσκεις καλε προσφορες άμα ψαχτείς. Κάποτε θυμάμαι έδινα 30 λίρες το μηνα για 3 cs servers από 20 slot ο καθένας.

Δημοσ.

Μεχρι ποτε αραγε..;

Μακαρι να προλαβω αυριο να παρω μια paysafe και να το τσιμπησω.

Αξιζει;

στα 7.5 ευρώ πιστεύω είναι μια χαρά, 4 extra maps + όπλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...