xtrmsnpr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 bf3 update... 150mb βρήκατε τί φτιάχνει;Το μόνο σίγουρο που έχει είναι,ότι όλοι τρώνε kick από το pb ! NOTICE We are aware of the issue following today´s patch. We are working on resolving this as soon as possible. Thanks for your patience!
tsakonas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 πως γίνεται πάντα, μα πάντα όμως σε όλα τα bf να βγαίνει patch που φτιάχνει 5 k χαλάει 10 a ρε DICE
Athanasios2104 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 πως γίνεται πάντα, μα πάντα όμως σε όλα τα bf να βγαίνει patch που φτιάχνει 5 k χαλάει 10 a ρε DICE είναι ταλέντο φίλε, αν μπορούσαμε να το κάνουμε εγώ κι εσύ δεν θα το συζητούσαμε καν
gavros10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 δεν ειναι μονη η dice. εχει για παρεα την treyarch
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 δεν ειναι μονη η dice. εχει για παρεα την treyarch Η DICE όμως ήταν πρώτη νομίζω. Είπαμε... παράδοση.
Alejandro Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μάλλον παράδοξο αλλά αφού έκανα το update δεν εφάγα κανένα kick από το PB παίζοντας πάνω από μια ώρα.
Athanasios2104 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 [HPX] Hellenic Phalanx : ESL & CB settings 188.165.241.70:25206 GGC + PBBAns streaming
Solmyr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μαλλον χαζη ερωτηση, αλλα θα ηθελα να ξερω: Κερδιζετε κατι χρηματικο απο τον server; Σας πληρωνει η DICE η καποιος αλλος; Παντως καλο θα ηταν να βαζατε που και που κανενα infantry only hardcore (ή εστω χωρις 3D spotting/camera/vehicles). Δεν μπορω να βρω τετοιον server πουθενα
Athanasios2104 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ΚΑRKAND απο ORIGIN 7.5€ ΕΔΩ:Origin
nzeppos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μαλλον χαζη ερωτηση, αλλα θα ηθελα να ξερω: Κερδιζετε κατι χρηματικο απο τον server; Σας πληρωνει η DICE η καποιος αλλος; Παντως καλο θα ηταν να βαζατε που και που κανενα infantry only hardcore (ή εστω χωρις 3D spotting/camera/vehicles). Δεν μπορω να βρω τετοιον server πουθενα Αυτό το έχω κι εγώ απορία. Χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, έχω την εντύπωση ότι οι game service providers χρέωνουν κάπου 1 ευρώ ανά slot ανά μήνα. Δηλαδή για ένα 64άρη server θέλουμε ~770 ευρώ/χρόνο. Πώς καλύπτεται αυτό το ποσό; Το βάζουν απ' την τσέπη τους τα μέλη του εκάστοτε server;
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω τι λέτε για την ΕΑ...πάντως ΔΕΝ υπάρχει άλλη εταιρία με live support,και άμεση επικοινωνία μέσω twitter που σου μιλάνε..Τουλάχιστον είσαι σωστή εκεί! Μου δώσανε και discount coupon -15% το πρωί για την ταλεπορία ...αλλά δεν έχει κάτι που θέλω να πάρω.. τα spectact λένε;
asbatey Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό το έχω κι εγώ απορία. Χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, έχω την εντύπωση ότι οι game service providers χρέωνουν κάπου 1 ευρώ ανά slot ανά μήνα. Δηλαδή για ένα 64άρη server θέλουμε ~770 ευρώ/χρόνο. Πώς καλύπτεται αυτό το ποσό; Το βάζουν απ' την τσέπη τους τα μέλη του εκάστοτε server; καπως ετσι ειναι απο οτι εχω καταλαβει.ο bazo union που τον εχουν τα παιδια απο το thelab ετσι πρεπει να λειτουργει.εχουν μαζευτει χ ατομα και βαζουν απο ενα ποσο για να κρατανε το σερβερ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Που να δεις άμα το clan έχει κάνα 2-3 servers βασικά εγώ στην αρχή τα έδινα όλα μονος μου και μετά από donations. Συνήθως βρίσκεις καλε προσφορες άμα ψαχτείς. Κάποτε θυμάμαι έδινα 30 λίρες το μηνα για 3 cs servers από 20 slot ο καθένας.
aekoriginal21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ΚΑRKAND απο ORIGIN 7.5€ ΕΔΩ:Origin Μεχρι ποτε αραγε..; Μακαρι να προλαβω αυριο να παρω μια paysafe και να το τσιμπησω. Αξιζει;
Athanasios2104 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μεχρι ποτε αραγε..; Μακαρι να προλαβω αυριο να παρω μια paysafe και να το τσιμπησω. Αξιζει; στα 7.5 ευρώ πιστεύω είναι μια χαρά, 4 extra maps + όπλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα