klidpsol Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπον σημερα επαιζα kharg island και ειδα εναν που πηγε να παρει σημαια και μου ειχε χωθει μεσα στον τενεκε για τα μπαζα χαχαχαχα ,τον ειχα δει απο μακρυα .Πλησιαζω τον τενεκε κοιταω απο πανω και μου ειχε κατσει και σε σταση prone μεσα στον τενεκε ,μπηκα και εγω μεσα και του πηρα το tag χαχαχαχαχαχαχα.Πραγματικα πιστευω το καλυτερο dog tag που εχω παρει ποτε δηλαδη ακομα γελαω .. μέσα στο τενεκέ και οι δυο σας εε?!... ανωμαλιάριδες!!!
mavrospete Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 μεχρι και τους beta drivers εβαλα της nvidia αλλα παλι τα ιδια Καμία βοήθεια για μενα;
gozzar07 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Replay σε fast forward και μουσική Benny Hill. Έπρεπε... και να το έστελνα και στο "Only In Battlefield".. Χαλαρά είχα την πρώτη θέση..
konstantinos77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μόνο εγω τους κυνηγάω σαν ηλίθιος δηλαδή?? Ειδικά εναν τον είχα πάρει στο κυνήγι απο το Α της Caspian Border και τελικά λίγο πριν το C λαχάνιασα και τον πυροβόλησα.. Τραγικά σκηνικά για τα μαχαίρια! Μα δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες το εχω κανει χαχαχα.Να τον κυνηγαω τον αλλο ποσα μετρα και λιγο πριν παω να τον μαχαιρωσω να αλλαζει κατευθυνση ο τυπος .Εντωμεταξυ να περναω μπροστα απο τανκς ,αντιπαλους κτλ χαμπαρι ομως .... Παντως περα απο την πλακα εχει αρχισει και χαλαει παιδια το παιχνιδι πολυ με τους cheaters ,πλεον σε οποια πιστα μπαινω βλεπεις και εναν με 140-4 score και απλα ολοι τον αγνοουν .Γιατι απο καποιο σημειο και μετα βαριεσαι να αλλαζεις συνεχεια maps για τον καθε ηλιθιο .Ας ελπισουμε το επομενο patch να τους καθαρισει ολους αυτους ...
klidpsol Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 αυτό έπρεπε να υπάρχει και στο παιχνίδι... κάποια στιγμή από την πολληωρη χρήση του μορταρ να πάθαινες αυτό... http://www.youtube.com/watch?v=3qehUdr-d4A
pappous_soulis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mpLITguMhpI&feature=g-u-u&context=G245b099FUAAAAAAAAAA Seriously, WTF?!
konstantinos77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Σημερα παλι ειδα οτι μου εφαγε 1 kill ,ενω εγραψε enemy killed δεν το μετρησε .Αξιο το παιχνιδι !!! Keep going...
Insignificant Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ImJ5Q2UwLpA
Michaels_V2 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μα δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες το εχω κανει χαχαχα.Να τον κυνηγαω τον αλλο ποσα μετρα και λιγο πριν παω να τον μαχαιρωσω να αλλαζει κατευθυνση ο τυπος .Εντωμεταξυ να περναω μπροστα απο τανκς ,αντιπαλους κτλ χαμπαρι ομως .... Παντως περα απο την πλακα εχει αρχισει και χαλαει παιδια το παιχνιδι πολυ με τους cheaters ,πλεον σε οποια πιστα μπαινω βλεπεις και εναν με 140-4 score και απλα ολοι τον αγνοουν .Γιατι απο καποιο σημειο και μετα βαριεσαι να αλλαζεις συνεχεια maps για τον καθε ηλιθιο .Ας ελπισουμε το επομενο patch να τους καθαρισει ολους αυτους ... δεν χρειαζεται patch για να μην μπλεκεις με cheaters...σωστους servers να βρισκεις που δεν τους επιτρεπουν....
konstantinos77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εγω μια φορα στους περισσοτερους servers που μπαινω καθε μερα υπαρχει τουλαχιστον ενας με ενα score της ταξης πχ του 120-4 και φωναζουν ολοι στον admin αλλα φωνή βοώντος εν τη ερήμω...Το προβλημα αυτο αυτοι πρεπει να το λυσουν οχι εγω ,δεν ειναι δικη μου ευθυνη που καποια ειναι κομπλεξακια .Οι cheaters ειναι η αιτια που οι περισσοτεροι στα conquests καμπερωνονται με τα snipers και δεν θελουν να ξεμυτησουν γιατι δεν γουσταρει ο αλλος να σκοτωνεται απο ενα λαλακα με το πολυβολο του Τ90 απο την απεναντι πλευρα του map.
Michaels_V2 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 δεν εχεις αδικο!αλλα στους servers που παιζω οι cheaters αντεχουν το πολυ 1 λεπτο..
kostacurtas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 DICE working on multiple Battlefield 3 fixes Battlefield 3 developer DICE has told fans it is working on a number of fixes for the game. The upcoming tweaks will address issues relating to "balance and gameplay, performance, stability and the overall feature set". More details will apparently be announced "in the coming weeks," according to DICE's Battlefield community man Daniel Matros, writing on the official Battlefield blog. A number of PC bugfixes will also hit this week. These include: Support for Intel's new Ivy Bridge product line (as yet unreleased) Fixes for two reproducible client crashes: Oilfields- Conquest Large - Fixed a client crash when users spawn in certain vehicles. Canals - Rush - Fixed a client crash at the 2nd set of mcoms if the player drives a vehicle into the vicinity of the exploding rocket battery. AMD Radeon 7xxx series performance improvements Those changes go live via Origin at 8am on Valentine's Day.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δεν την χάλασε την AMD Edit: Έχει γεμίσει ο τόπος νουμπάδες με USAS-12, πραγματικά, πόσο ψέμα παίζει να' ναι αυτό το όπλο..
klidpsol Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Edit: Έχει γεμίσει ο τόπος νουμπάδες με USAS-12, πραγματικά, πόσο ψέμα παίζει να' ναι αυτό το όπλο.. Είναι που τους έχει επηρεάσει ο fpsrussia http://www.youtube.com/watch?v=WOoUVeyaY_8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα