Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το αλλο με το jet ειναι σε τυχαια στιγμη ΧΩΡΙΣ να γραφω στο chat απλα τα κοντρολς τον παιζουν

μηπως ειναι το joypad?

δοκιμασε το παιχνιδι με αποσυνδεμενο το joypad

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το αλλο με το jet ειναι σε τυχαια στιγμη ΧΩΡΙΣ να γραφω στο chat απλα τα κοντρολς τον παιζουν

Σου συμβαίνει όταν είσαι ψηλά (πολύ) μήπως? Κάθε map έχει όριο στο υψος που μπορεις να πετάς.

μηπως ειναι το joypad?

δοκιμασε το παιχνιδι με αποσυνδεμενο το joypad

παιζω με πληκτρολογιο/ποντικι

Σου συμβαίνει όταν είσαι ψηλά (πολύ) μήπως? Κάθε map έχει όριο στο υψος που μπορεις να πετάς.

οχι δεν ειναι το stall ρε συ :P

• Moderators

οχι δεν ειναι το stall ρε συ :P

Όταν στρίβεις να σταματήσει τελείως για μισό δευτερόλεπτο να δέχεται οτιδήποτε το jet;

Αν αυτό, μου έχει τύχει πολλές φορές. Εκνευριστικό ειδικά σε κλειστή στροφή αερομαχίας.

Όταν στρίβεις να σταματήσει τελείως για μισό δευτερόλεπτο να δέχεται οτιδήποτε το jet;

Αν αυτό, μου έχει τύχει πολλές φορές. Εκνευριστικό ειδικά σε κλειστή στροφή αερομαχίας.

οχι μονο στην στροφη και οχι για μισο δευτερο αλλα μεχρι να βγει απο τα ορια η να στουκαρει

Σχετικά με το πρόβλημα χειρισμού των jet, η δική περίπτωση είναι ότι αρκετές φορές 2-3 δευτερόλεπτα μετά την απογείωση, με μεγάλη ταχύτητα και ελάχιστη κλίση (άρα δεν παίζει stall κλπ) τα controls πρακτικά σταματούν να αποκρίνονται. Παίζω με gamepad αλλά σίγουρα το πρόβλημα δεν είναι σε αυτό.

Πατάω πχ. δεξιά όμως το αεροπλάνο στρίβει ελάχιστα και απλώς πετάει ακυβέρνητο. Αν στα καπάκια ξαναπάρω αεροπλάνο και κάνω ακριβώς τα ίδια (ίδια απογείωση κλπ), τότε δουλεύει μια χαρά. Πιο πολύ για bug του παιχνιδιού μου κάνει...

Μια γρήγορη ερώτηση.

Αυτές τις ημέρες ο υπολογιστής μου αναπαύεται στο σαλόνι φίλου με μια 3δ 47"LG (47LX9500) η οποία θεωρητικά είναι συμβατή με το HD3D της AMD και με το σύστημά μου (2χ5770) .

Έβαλα το HDMI, φωτίστηκε η επιλογή για 3δ, την ενεργοποίησα, ρύθμισα ανάλυση/frames (fullhd@24fps) μου δείχνει εικόνα κανονικά... αλλά κανονικά.

3δ δεν βλέπουμε. Η τηλεόραση το αντιλαμβάνεται σαν σήμα 3δ και μπαίνει στην ανάλογη λειτουργία, αλλά η εικόνα είναι κανονική 2δ. Δεν υπάρχει διαφορά με οn/off με γυαλιά (ενεργά, μάλιστα) ή χωρίς.

Από όσο έχω καταλάβει, υποτίθεται πως απαιτείται καλώδιο συμβατό με το πρότυπο HDMI 1.4, αλλά οι κάρτες μου έχουν έξοδο 1.3 (όπως όλες της σειράς 5000 και νομίζω κα 6000).

Αν δεν το σήκωνε ή δεν ήταν συμβατό, υποθέτω δε θα μου φωτιζε τη σχετική επιλογή στο menu του παιγνιδιού.

Στο Witcher2, btw, κατάλαβα πως πρέπει να τρέχω είτε το iZ3D είτε κάποιο αντίστοιχο (DDD) για να το δω. Στο BF όμως, αν αντιλαμβάνομαι σωστά, υποστηρίζεται εγγενώς.

Ιδέες?

Ευχαριστώ.

Τούτοι εδώ έλυσαν το πρόβλημά τους με καλώδιο 1.4 (αντί για 1.3): http://www.ddd.com/forum/viewtopic.php?t=1701&f=2

Αλλά το δικό σου πρόβλημά λογικά είναι η 5770 και σε κάποιο σημείο λέει ότι:

Work-Around. (Using the built in steriographic drivers not Tridef.)

I had the exact same problem with a ATI 5870. I can now get 3D without the dark right eye by setting BOTH the catalyst driver (using beta 12.1) to 720p AND the game to 720p. (Both 60 hz. [game says 59.9 hz....])

Για δες το. Αν θυμάμαι καλά όλες οι 5xxx έχουν έξοδο HDMI 1.3, άρα οι τύποι βρίσκονται στην ίδια κατηγορία με σένα κι ας έχουν την 5870.

ρε τοσο καιρο δεν χρησιμοποιουσα το μινιμαπ καθολου μονο στο jet με το ρανταρ

παταω Μ και Ν για ζουμ και γαμιεμαι στα kills ρε τι cheat ειναι αυτο βλεπεις τους παντες επειδη πυροβολανε φαινονται στο μαπ 2D

ποσο νουμπας ειμαι που δεν το ειχα κανει τοσο καιρο mrgreen.png

• Moderators

Αν δεν έχεις κόσμο ψηλά να σε βαράει, τότε ναι, βάλε minimap, αφού το air radar είναι πια μόνο για... air. :P

Αλλά αν έχεις καλό πιλότο απέναντι, screw the minimap, grab the radar.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...