Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πριν καν αρχισω να παίζω, το βίντεο της πρώτης αποστολής είναι πάρα πολύ αργό και αυτό φαίνεται και απο τον ήχο. τα έχω δοκιμάσει όλα τα επίπεδα ρυθμίσεων.

specs: win7 32bit

asus ngtx560

4gb ram

intel core2duo E8600

Δημοσ.

Το Black Ops είχε προβλήματα στα περισσότερα PC.

Κάποιοι ήταν ''τυχεροί'' και δεν είχαν πρόβλημα, οι περισσότεροι όμως είχαν και έπρεπε να περιμένουν 4-5 Patch για να ''στρώσει''.

Το Battlefield 3 από την άλλη δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα, όμως έχουν πέσει οι επιδόσεις ξαφνικά(Μετά το Patch)..

Άρα δηλαδή δεν συμβαίνει μόνο σε μένα ε ? :o

Μετά από το τελευταίο update παρατήρησα αρνητικές επιπτώσεις.

Καταρχάς όταν μπαίνω σε ένα server,τα πρώτα 1-2 λεπτά έχω πολύ lag,κάτι όμως που στη συνέχεια φτιάχνεται από μόνο του και το lag εξαφανίζεται...

Και εκτός αυτού από τη τελευταία ενημέρωση και έπειτα άρχισε πάλι να μη μπορεί να συνδεθεί σε μερικούς server και να μου πετάει μηνύματα λάθους,τις περισσότερες φορές χωρίς καν εξήγηση,και μερικές άλλες λέγοντας μου "You have been disconnected from EA Live".

Τέτοιο κακό είχα να συναντήσω από τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του παιχνιδιού,πίσω στις αρχές Νοεμβρίου...

:mellow:

Δημοσ.

Άρα δηλαδή δεν συμβαίνει μόνο σε μένα ε ? :o

Μετά από το τελευταίο update παρατήρησα αρνητικές επιπτώσεις.

Καταρχάς όταν μπαίνω σε ένα server' date='τα πρώτα 1-2 λεπτά έχω πολύ lag,κάτι όμως που στη συνέχεια φτιάχνεται από μόνο του και το lag εξαφανίζεται...

Και εκτός αυτού από τη τελευταία ενημέρωση και έπειτα άρχισε πάλι να μη μπορεί να συνδεθεί σε μερικούς server και να μου πετάει μηνύματα λάθους,τις περισσότερες φορές χωρίς καν εξήγηση,και μερικές άλλες λέγοντας μου "You have been disconnected from EA Live".

Τέτοιο κακό είχα να συναντήσω από τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του παιχνιδιού,πίσω στις αρχές Νοεμβρίου...

:mellow:[/quote']

Για το τελευταιο επειδη το συναντουσα και εγω πριν το patch εβαλα το battlelog σε αυτονομη εφαρμογη στον google chrome και οταν το κανει κλεινω battlelog-origin και φτου απο την αρχη.

Sent from my WT19i using Insomnia

Το Black Ops είχε προβλήματα στα περισσότερα PC.

Κάποιοι ήταν ''τυχεροί'' και δεν είχαν πρόβλημα' date=' οι περισσότεροι όμως είχαν και έπρεπε να περιμένουν 4-5 Patch για να ''στρώσει''.

Το Battlefield 3 από την άλλη δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα, όμως έχουν πέσει οι επιδόσεις ξαφνικά(Μετά το Patch)..[/quote']

Το black ops patch-παρα-patch επαιζε σωστα, οχι μονο σε μενα.

Οταν επαιζε καλα παρακαλουσαμε να μην βγαλουν νεο patch.

Sent from my WT19i using Insomnia

Δημοσ.

τα patch του black ops εφτιαχναν την κατασταση για 1-2 μερες το πολυ. μετα χαλαγε παλι

και πρεπει να παραδεχτουμε οτι το cod στο multiplayer ασχετα με το πως ειναι, ειναι πιο εμπειρο και ξερει τι του γινετε

το bf3 ουσιαστικα τωρα ξεκινησε

Δημοσ.

και πρεπει να παραδεχτουμε οτι το cod στο multiplayer ασχετα με το πως ειναι, ειναι πιο εμπειρο και ξερει τι του γινετε

:shock: :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

ImpliedFacepalm.jpg

Δημοσ.

εχει τυχει σε κανεναν οταν παει να γραψει κατι in game εμφανιζονται τα γραμματα αορατα και μετα κολλανε ολα, ουτε να γραψεις τιποτα ουτε με esc να βγεις απο το chat μεχρι να πεθανεις για να ξεκολησει..

η οταν πεταω με το jet και ξαφνικα τα controls δεν δουλευουν αλλα συνεχιζει να πεταει το jet μεχρι να στουκαρει καπου η να βγει απο τα ορια και μετα το respawn παιζει κανονικα

Δημοσ.

εχει τυχει σε κανεναν οταν παει να γραψει κατι in game εμφανιζονται τα γραμματα αορατα και μετα κολλανε ολα, ουτε να γραψεις τιποτα ουτε με esc να βγεις απο το chat μεχρι να πεθανεις για να ξεκολησει..

η οταν πεταω με το jet και ξαφνικα τα controls δεν δουλευουν αλλα συνεχιζει να πεταει το jet μεχρι να στουκαρει καπου η να βγει απο τα ορια και μετα το respawn παιζει κανονικα

Αυτό με τα γράμματα το παθαίνω κι εγώ συχνά, επειδή έχω βάλει το Alt για prone, οπότε σε συνδυασμό με το τρέξιμο (shift) το πληκτρολόγιο γυρίζει στα ελληνικά. Ωστόσο δεν κολλάνε όλα, αρκεί να πατήσω ένα shift-alt ή σκέτο Escape και ξαναγυρίζω το "κανονικό" παιχνίδι.

Το άλλο με τα jet όμως μου έχει σπάσει τα @@. Μου το κάνει κι εμένα κάποιες φορές, ακόμα κι όταν παίζω με joypad. Δεν είμαι σίγουρος αν το πρόβλημα είναι τα ελληνικά (μακάρι να είναι ώστε να καταφέρω επιτέλους να το λύσω).

Δημοσ.

Έχει γυρίσει η γλώσσα στα ελληνικά. Alt shift και problem solved.

Αυτό με τα γράμματα το παθαίνω κι εγώ συχνά, επειδή έχω βάλει το Alt για prone, οπότε σε συνδυασμό με το τρέξιμο (shift) το πληκτρολόγιο γυρίζει στα ελληνικά. Ωστόσο δεν κολλάνε όλα, αρκεί να πατήσω ένα shift-alt ή σκέτο Escape και ξαναγυρίζω το "κανονικό" παιχνίδι.

Το άλλο με τα jet όμως μου έχει σπάσει τα @@. Μου το κάνει κι εμένα κάποιες φορές, ακόμα κι όταν παίζω με joypad. Δεν είμαι σίγουρος αν το πρόβλημα είναι τα ελληνικά (μακάρι να είναι ώστε να καταφέρω επιτέλους να το λύσω).

το ξερω οτι ειναι η αλλαγη γλωσσας που τα δειχνει αορατα αλλα το θεμα ειναι οτι εκεινη την στιγμη ουτε αλλαζει σε αγγλικα και κολλανε τα controls τελειως... δεν δουλευει το esc ουτε τιποτα

το αλλο με το jet ειναι σε τυχαια στιγμη ΧΩΡΙΣ να γραφω στο chat απλα τα κοντρολς τον παιζουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...