gavros10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 ρε πατε καλα; μονο το battlefield νομιζετε οτι τρωει τετοια κολληματα; το steam με το cod ωρες ωρες τρωει κατι κολληματα που ειναι πολυ εκνευριστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Αν είναι να κάνετε το απονενοημένο διάβημα, τουλάχιστον πληρώστε το όσο αξίζει... http://cdkeyshere.co...e-3-cd-key.html Προσωπικά πάντως όσα προβλήματα κι αν έχω με το BF, θεωρώ ότι πλέον δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψω στο MW. Η διαφορά μεταξύ των παιχνιδιών είναι χαώδης. Ο καθενας οπως κρινει ... Εγω το bc2 οταν βγηκε και πηγα το αγορασα το εβαλα και επαιζα το θεωρω πιο σταθερο και αξιοπρεπες προιον απο το bf3 παρολο που το τελευταιο σαν παιχνιδι μπορει να ειναι καλυτερο .Το bf3 εχει πιο πολλα προβληματα στην λειτουργια του και μεσα και εξω απο το παιχνιδι και για μενα ολα αυτα παιζουν σοβαρο ρολο .Χιλιοειπωμενα πραγματα...Εγω μια χαρα γυρναω (οχι πως εφυγα ποτε) στο cod δεν κολλαω σε τετοια . ρε πατε καλα; μονο το battlefield νομιζετε οτι τρωει τετοια κολληματα; το steam με το cod ωρες ωρες τρωει κατι κολληματα που ειναι πολυ εκνευριστικα. Tετοια κολληματα ναι μονο το bf3 και δεν μιλαω εγω μονο για τα κολληματα αλλα και για χιλια αλλα 2 πραγματα.Τουλαχιστον εγω που εχω παιξει ολες τις σειρες cod εκτος απο το mw3 αυτα μονο στο bf3 τα εχω συναντησει εκτος τωρα αν στο mw3 γ@@@@κε ο Διας ξαφνικα δεν ξερω αλλα δεν το νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 (Δείχνει να) δουλεύει, σήμερα. Btw, πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν το browser plugin ώστε να δουλεύει και σε 64bit browsers? Τόσο πια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 να δουλεύει και σε 64bit browsers? Αφού δεν υπάρχουν καλά καλά και αυτοί..αυτό θα φτιάξουν; Αν είναι να κάνετε το απονενοημένο διάβημα, τουλάχιστον πληρώστε το όσο αξίζει... http://cdkeyshere.co...e-3-cd-key.html Προσωπικά πάντως όσα προβλήματα κι αν έχω με το BF, θεωρώ ότι πλέον δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψω στο MW. Η διαφορά μεταξύ των παιχνιδιών είναι χαώδης. Note 1: This key activation requires a Russian IP. You can get your one day Russian VPN έχουμε πει το vpn στο steam είναι κααακαααου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 (Δείχνει να) δουλεύει, σήμερα. Btw, πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν το browser plugin ώστε να δουλεύει και σε 64bit browsers? Τόσο πια? Nαι σημερα δουλευει κανονικα ,παιζω απο το πρωι .Εκανα και ενα παιχνιδι απαπαπα φονιας σκετος εχω γινει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Αφού δεν υπάρχουν καλά καλά και αυτοί..αυτό θα φτιάξουν; IE 64bit, Waterfox/Aurora/Nightly etc. Στο κάτω κάτω, πόσο βαριούνται πια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι θες να το ανοιγεις με 64μπιτο browser? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι θες να το ανοιγεις με 64μπιτο browser? The other way around... Χρησιμοποιώ τον 32bit μόνο για το battlelog και τα trailers στην Apple επειδή δεν υποστηρίζεται ακόμη το qtime lite. Κάθε φορά άντε να κλείσω τον 64, άντε να διαλέξω profile στην αλεπού, και πάλι από την αρχή. Χαζομάρες να περνά η ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 IE 64bit, Waterfox/Aurora/Nightly etc. Στο κάτω κάτω, πόσο βαριούνται πια? ie 64 μούφα.. αυτά δεν είναι όμως beta;Εννοώ δεν τα δίνουν για dl σαν 2η επιλογή.(βασικά δεν έγραψα σωστά).ΟΤΑΝ με το καλό αποφασίσουν να βουν σωστό release τότε το συζητάμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ο καθενας οπως κρινει ... Εγω το bc2 οταν βγηκε και πηγα το αγορασα το εβαλα και επαιζα το θεωρω πιο σταθερο και αξιοπρεπες προιον απο το bf3 παρολο που το τελευταιο σαν παιχνιδι μπορει να ειναι καλυτερο .Το bf3 εχει πιο πολλα προβληματα στην λειτουργια του και μεσα και εξω απο το παιχνιδι και για μενα ολα αυτα παιζουν σοβαρο ρολο .Χιλιοειπωμενα πραγματα...Εγω μια χαρα γυρναω (οχι πως εφυγα ποτε) στο cod δεν κολλαω σε τετοια . Tετοια κολληματα ναι μονο το bf3 και δεν μιλαω εγω μονο για τα κολληματα αλλα και για χιλια αλλα 2 πραγματα.Τουλαχιστον εγω που εχω παιξει ολες τις σειρες cod εκτος απο το mw3 αυτα μονο στο bf3 τα εχω συναντησει εκτος τωρα αν στο mw3 γ@@@@κε ο Διας ξαφνικα δεν ξερω αλλα δεν το νομιζω. δηλαδη το black ops που επαιξες σου φανηκε ενταξει; χωρις προβληματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 δηλαδη το black ops που επαιξες σου φανηκε ενταξει; χωρις προβληματα; Προσωπικα εμενα δεν ειχε κανενα προβλημα απο κολληματα ή παρεμφερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικα εμενα δεν ειχε κανενα προβλημα απο κολληματα ή παρεμφερη. χωρις παρεξηγηση αλλα να το κοιταξεις αυτο... αφου το battlefield 3 σου φαινεται οτι εχει πολλα προβληματα ενω το black ops σου δουλευε ρολοι σηκωνω τα χερια ψηλα, σαν την επιστημη ενα πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 χωρις παρεξηγηση αλλα να το κοιταξεις αυτο... αφου το battlefield 3 σου φαινεται οτι εχει πολλα προβληματα ενω το black ops σου δουλευε ρολοι σηκωνω τα χερια ψηλα, σαν την επιστημη ενα πραγμα Eνταξει μεγαλε θα το κοιταξω και θα σου στειλω την διαγνωση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το Black Ops είχε προβλήματα στα περισσότερα PC. Κάποιοι ήταν ''τυχεροί'' και δεν είχαν πρόβλημα, οι περισσότεροι όμως είχαν και έπρεπε να περιμένουν 4-5 Patch για να ''στρώσει''. Το Battlefield 3 από την άλλη δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα, όμως έχουν πέσει οι επιδόσεις ξαφνικά(Μετά το Patch).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Aκομα και ετσι να ειναι ,που εγω ειχα ακουσει για το black οps θεματα με lag ,δεν μπορει να αμφισβητηθει οτι οι σειρες cod ειναι πιο stable στο multi απο τα bf.Eμενα παντως αυτη η αισθηση μου δημιουργειται τωρα αν καποιος αλλος εχει βιωσει το αντιθετο οκ ,εγω δεν καθομαι να αμφισβητω τωρα αυτο που ξερει καποιος για τον εαυτο του .Ετσι και αλλιως και το bf και τα cod τα πληρωσα δεν εχω λογο να πω ψεματα. Το bf3 ειχε πολλα προβληματα απο την αρχη με τους servers και ακομα εχει ,ξεχωρα οτι οι b2k πιστες ειναι κακογραμμενες και πεφτουν αποτομα τα frames σε διαφορα σημεια ή τα bugs με τo dropping frames σε πιστες οπως η metro .Εμενα αυτο με τους beta drivers της nvidia(μεγαλη η χαρη της ) εχει μειωθει στο ελαχιστο και οποτε εμφανιζεται εχω βρει καποια tips και το φτιαχνω αλλα δεν μπορεις να το παραβλεψεις οτι υπηρχε σαν προβλημα.Επισης σε καποια σημεια που αναβοσβηνουν textures το οποιο το εχουν και αλλοι σαν προβλημα ,ενταξει οχι μεγαλο οκ. Πριν κανα 2 μηνες ειχε προβλημα με το rubber banding lag σε servers απο Αγγλια ,μπορειτε να δειτε video στο youtube και στα forum.Tωρα για το origin ας μην μιλησω καλυτερα... Να πεσουν τωρα τα frames κανενα 5αρακι εμενα δεν μου λεει κατι αυτο ,μακαρι να ηταν μονο αυτο το προβλημα.Τουλαχιστον τωρα καπως εχει φτιαξει η κατασταση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα