konstantinos77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Eντωμεταξυ ανοιγει το origin παταω πανω στο εικονιδιο του bf3 αλλα δεν αποκρινεται και μετα που πεταει να ξανακανω login .Ρε ουστττ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Possible Workaround: Log into Origin by itself. It will take some time. Once you are in origin, click on the settings tab - and go offline. In your browser run the game. I've just tried it and it works. Hope this helps Μόλις το δοκίμασα με Offline Mode, παίζει κανονικά !
nzeppos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Όντως φαίνεται να δουλεύει. Τουλάχιστον στο Fifa μπήκε αμέσως στα lobby μόλις έκανα το παραπάνω κόλπο. edit: Κι ένας φίλος μόλις μού είπε ότι μπόρεσε να μπει χωρίς καν το κόλπο, ίσως να το ψιλοέφτιαξαν.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Καθιστε ρε παιδια οταν φορτωνω το origin παταω go offline απο τα settings και μετα οταν παταω το εικονιδιο με πεταει στο campaign .
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μπες από τον Browser σου στο Battlelog ρε συ..
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Aααα οκ ναι μπαινει .Μα τι μ@@@@@ιες ειναι αυτες ρε π.... μου πια ελεος ,εντωμεταξυ εχουν αδειασει ολοι οι servers .
stamatisx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 με μόνη διαφορά ότι αυτή τη στιγμή περιμένω σε server με 64... :S
alet Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Λες και το κανουνε επιτηδες για να σκοτωσουνε το παιχνίδι στο pc,απιστευτοι...
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Kαλα κατσε εγω αυριο παω πλαισιο να παρω το mw .Θα τα λεμε στο αλλο thread ...
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 με μόνη διαφορά ότι αυτή τη στιγμή περιμένω σε server με 64... :S Λες και το κανουνε επιτηδες για να σκοτωσουνε το παιχνίδι στο pc,απιστευτοι... που να δείτε τα ladders που έχουν κάνει.ΑΝ είναι δυνατόν! 5v5 ή 4v4 ή 8v8..στα maps του bf!....ΛΕΣ ρε φίλε και είναι cod ή cs..Αυτό και μόνο,το έχει σκοτώσει από θέμα none-public..Τουλάχιστον ένα 16-16, άντε η cb κάτι κάνει,αλλά ότι να ναι..Τέσπα..¨εχουμε και τους χακερσ,χακάρουν ότι θες..
basvlax Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Kαλα κατσε εγω αυριο παω πλαισιο να παρω το mw .Θα τα λεμε στο αλλο thread ... Ετοιμος είμαι και εγώ.Aλλά 46 € μου φαίνονται πολλά.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ετοιμος είμαι και εγώ.Aλλά 46 € μου φαίνονται πολλά. Πολλα ειναι οταν πληρωνεις κατι και δεν παιζει σωστα επειδη την παιζουν καποιοι.Οξυμωρο ε?
nzeppos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Αν είναι να κάνετε το απονενοημένο διάβημα, τουλάχιστον πληρώστε το όσο αξίζει... http://cdkeyshere.co...e-3-cd-key.html Προσωπικά πάντως όσα προβλήματα κι αν έχω με το BF, θεωρώ ότι πλέον δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψω στο MW. Η διαφορά μεταξύ των παιχνιδιών είναι χαώδης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα