konstantinos77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Eντωμεταξυ ανοιγει το origin παταω πανω στο εικονιδιο του bf3 αλλα δεν αποκρινεται και μετα που πεταει να ξανακανω login .Ρε ουστττ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Possible Workaround: Log into Origin by itself. It will take some time. Once you are in origin, click on the settings tab - and go offline. In your browser run the game. I've just tried it and it works. Hope this helps Μόλις το δοκίμασα με Offline Mode, παίζει κανονικά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Για να δω και εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Όντως φαίνεται να δουλεύει. Τουλάχιστον στο Fifa μπήκε αμέσως στα lobby μόλις έκανα το παραπάνω κόλπο. edit: Κι ένας φίλος μόλις μού είπε ότι μπόρεσε να μπει χωρίς καν το κόλπο, ίσως να το ψιλοέφτιαξαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Καθιστε ρε παιδια οταν φορτωνω το origin παταω go offline απο τα settings και μετα οταν παταω το εικονιδιο με πεταει στο campaign . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μπες από τον Browser σου στο Battlelog ρε συ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Aααα οκ ναι μπαινει .Μα τι μ@@@@@ιες ειναι αυτες ρε π.... μου πια ελεος ,εντωμεταξυ εχουν αδειασει ολοι οι servers . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Άστα..Origin my A$$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 με μόνη διαφορά ότι αυτή τη στιγμή περιμένω σε server με 64... :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Λες και το κανουνε επιτηδες για να σκοτωσουνε το παιχνίδι στο pc,απιστευτοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Kαλα κατσε εγω αυριο παω πλαισιο να παρω το mw .Θα τα λεμε στο αλλο thread ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 με μόνη διαφορά ότι αυτή τη στιγμή περιμένω σε server με 64... :S Λες και το κανουνε επιτηδες για να σκοτωσουνε το παιχνίδι στο pc,απιστευτοι... που να δείτε τα ladders που έχουν κάνει.ΑΝ είναι δυνατόν! 5v5 ή 4v4 ή 8v8..στα maps του bf!....ΛΕΣ ρε φίλε και είναι cod ή cs..Αυτό και μόνο,το έχει σκοτώσει από θέμα none-public..Τουλάχιστον ένα 16-16, άντε η cb κάτι κάνει,αλλά ότι να ναι..Τέσπα..¨εχουμε και τους χακερσ,χακάρουν ότι θες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basvlax Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Kαλα κατσε εγω αυριο παω πλαισιο να παρω το mw .Θα τα λεμε στο αλλο thread ... Ετοιμος είμαι και εγώ.Aλλά 46 € μου φαίνονται πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ετοιμος είμαι και εγώ.Aλλά 46 € μου φαίνονται πολλά. Πολλα ειναι οταν πληρωνεις κατι και δεν παιζει σωστα επειδη την παιζουν καποιοι.Οξυμωρο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Αν είναι να κάνετε το απονενοημένο διάβημα, τουλάχιστον πληρώστε το όσο αξίζει... http://cdkeyshere.co...e-3-cd-key.html Προσωπικά πάντως όσα προβλήματα κι αν έχω με το BF, θεωρώ ότι πλέον δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψω στο MW. Η διαφορά μεταξύ των παιχνιδιών είναι χαώδης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα