explorer21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 OverNight Cup #2 Περιμένω τουλάχιστον μία ινσομνιο-ομάδα να έρθει στο πάρτυ Εγώ είμαι μέσα, όποιοι θέλουν ας το πουν για να φτιάξουμε μια ομάδα και να την δηλώσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 όχι. δε s αρέσει που δεν έχεις kill cam για να τον δεις που είναι και να τον κυνηγήσεις? δε s αρέσει που δεν αναβοσβήνουν όλοι οι κόκκινοι? ......... έλα τώρα..... Ενώ το να κάνεις kills με το ελικόπτερο όταν δε φαίνεται τίποτα στο έδαφος και έχεις friendly fire είναι το πιο εύκολο και απολαυστικό πράγμα σε ένα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThrowDOWN Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 όχι. δε s αρέσει που δεν έχεις kill cam για να τον δεις που είναι και να τον κυνηγήσεις? δε s αρέσει που δεν αναβοσβήνουν όλοι οι κόκκινοι? ......... έλα τώρα..... θελω να κατσω να παιξω καμια ωριτσα με τα φιλαρακια και οχι να βγαλω καρκινο παιζωντας ενα mode στο οποιο δεν μου προσφερει τπτ προσωπικα. αρκετα χρονια φαγαμε παιζωντας και τρεχωντας σε τουρνουα cs. τωρα ειμαστε σε chill mode. σου ειπα για ποιους λογους δεν παιζω αυτο το mode σε προηγουμενο ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά χθες έπαιζα Kharg και ήμουν recon.Προχωράω και μου πετάγεται ένας ξαφνικά.Του βαράω μια με το sniper όπως τον είχα και μετά αφού χορέψαμε tango για κάτι δευτερόλεπτα μου βαράει μια με μαχαίρι και ξαπλώνω.Κοιτάω health 73%.Τι στο καλό αφού του την βάρεσα στα 2 μέτρα μόνο 30% ζημειά έκανε;Ελεεινά πράματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ποιο όπλο συγκεκριμένα; Άμα είχες κάνα SVD και τον πέτυχες στο πόδι λογικό μου ακούγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ενώ το να κάνεις kills με το ελικόπτερο όταν δε φαίνεται τίποτα στο έδαφος και έχεις friendly fire είναι το πιο εύκολο και απολαυστικό πράγμα σε ένα fps. τους συμπαίχτες τους βλέπεις, αν χώνεις εκεί που είναι οι δικοί σου τι να σου πω? εννοείται "λαλακιες" όλοι κάνουμε, άλλο το καταλάθος... προτιμώ να είναι ας real ας it gets, άσχετα αν δεν είναι combat sim..... anyway γούστα του καθενός θελω να κατσω να παιξω καμια ωριτσα με τα φιλαρακια και οχι να βγαλω καρκινο παιζωντας ενα mode στο οποιο δεν μου προσφερει τπτ προσωπικα. αρκετα χρονια φαγαμε παιζωντας και τρεχωντας σε τουρνουα cs. τωρα ειμαστε σε chill mode. σου ειπα για ποιους λογους δεν παιζω αυτο το mode σε προηγουμενο ποστ. με την παρέα και με μικρόφωνα το hardcore είναι super...anyway το chill mode με καλύπτει. have fun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Όντως σε mumble server και τα βρισίδια να πέφτουν βροχή το παιχνίδι παίρνει πολλούς πόντους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ είμαι μέσα, όποιοι θέλουν ας το πουν για να φτιάξουμε μια ομάδα και να την δηλώσουμε... μπορείς να δηλώσεις και αυτόνομος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ουτε λεμε οτι οποιοι παιζετε normal ειστε noobαδες Όποτε βλέπω κάποιον να λέει για τι φοβερό που είναι το HC, εκεί πάει η κουβέντα εμμέσως πλην σαφώς. Με ανύπαρκτη τιμωρία σε ΤΚ (βαριά να σε σκοτώσει ο server σε αντίποινα), ειδικά για οχήματα... Ενώ στο 2 που καθόταν ο κάθε μκας στον αεροδιάδρομο και περίμενε να τον περάσεις από πάνω για να σου ρίξει το punish, ώστε να φας 3 και να σε πετάξει ο server για να πάρει το αεροπλάνο και στην πρώτη στροφή να το ρίξει στο βουνό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
explorer21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 μπορείς να δηλώσεις και αυτόνομος Ναι αν δεν μαζευτούμε εδώ αυτό θα κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ενώ στο 2 που καθόταν ο κάθε μκας στον αεροδιάδρομο και περίμενε να τον περάσεις από πάνω για να σου ρίξει το punish, ώστε να φας 3 και να σε πετάξει ο server για να πάρει το αεροπλάνο και στην πρώτη στροφή να το ρίξει στο βουνό; (Και) για αυτό το λόγο, από ένα σημείο και μετά, inf only. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ όμως έπαιζα κυρίως (μετά το τελευταίο patch όμως που τα γ_μησαν δεν παίζω παρά μόνο προπονήσεις) jets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Βασικά σε normal server είναι παράδεισος για knife με το regen...από εκεί και πέρα ακόμα και στο hc πολλές φορες θέλει αρκετές σφαίρες γιατί το reg είναι λίγο κακό και μαζί με το bullet impact animation άστα αλλα και πάλυ πάντα το bf είχε ψιλό κακό reg. Βασικά πιστεύω ότι στο normal θέλει skill για frag ενώ στο hc skill για να stay alive. Το μονο που ειλικρινά με χαλάει στο normal και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που δεν πεζό (σχεδόν) ποτε είναι το tank το οποιο το dmg στο normal είναι απλά gtp. Imho as always Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δεν καταλαβα τι εννοεις. Πια η διαφορα με το BF2; Moνο ο Commander διπλασιαζε ποντους με την νικη εαν θυμαμαι καλα. Το να παρεις 450(200+250) ποντους με την καταληψη σημαιας δεν ειναι και λιγοι, συν το ποσοι θα σκοτωσεις στην πορεια... εχω την εντύπωση οτι διπλασίαζε όλη η ομάδα και ο commander μαζι,χωρις να ειμαι απολυα σιγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 εχω την εντύπωση οτι διπλασίαζε όλη η ομάδα και ο commander μαζι,χωρις να ειμαι απολυα σιγουρος Όχι. Μόνο ο Commander έπαιρνε διπλό score σε νίκη της ομάδας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα