xlapatsas4000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 καταρχήν μιλάμε για τελείως διαφορετικά παιχνίδια, εγώ αρχικά έπαιζα μόνο cod (το 4) δέν ήξερα ότι υπήρχε το battlefield αλλά το 2008 όταν έπαιξα το bf2 όλα άλλαξαν το υποστηρίζω και το παίζω ακόμη και σήμερα.τα cod είναι "εύκολα" τρέχεις,σκοτώνεις,πεθαίνεις,χτυπιέσαι γιατί πέθανες γρήγορα, γενικά είναι γρήγορο παιχνίδι χωρίς δράση για εμένα αλλά έχει την χάρη του, τα battlefield είναι ποιο "δύσκολα" απαιτούν σκεψη και στρατηγική, το παιχνίδι κυλάει ομαλά και δεν πρέπει να είσαι συνέχεια στην τσίτα.Εγώ τα συμπαθώ και τα δύο αλλά α΄πο τα ocd απεχθάνομαι το call of duty 5; world at war, kai call of duty; black ops !
Doc1355 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εγώ πάλι που τα έχω δεί όλα και απο τις 2 σειρές μου φαίνονται ίδια με την μόνη εξαίρεση ότι το bc2 έκανε την μεγάλη διαφορά και ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα λόγο του destruction 2.0 και του multi του στο οποίο το black ops έμεινε στάσιμο.. Απο εκεί και πέρα νομίζω πως και τα δύο κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και είναι εξίσου καλά
xlapatsas4000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ο καθένας έχει δικά του κριτήρια, θα διαφωνήσω. από το πρώτο bf μέχρι και το bf 20142 τα γραφικά είναι πάνω κάτω ίδια, στο bfbc2 έχουμε την επανάσταση, στο bf3 συνεχίζεται. όλα τα cod έχουν πάνω κάτω ακόμη την ίδια μηχανή...και εκεί που διαφωνώ τελείως είναι ο τύπος του παιχνιδιού, το ένα αργοοοοο και καλό ενώ το άλλο πολυ γρήγορο ρε συ αλλά είπα έχει και αυτό την χάρη του....
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ο καθένας έχει δικά του κριτήρια, θα διαφωνήσω. από το πρώτο bf μέχρι και το bf 20142 καλά το ξέσκισες, ηρέμισε, είπαμε skifi ήτανε άλλα όχι κι έτσι jk
xlapatsas4000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 καλά το ξέσκισες, ηρέμισε, είπαμε skifi ήτανε άλλα όχι κι έτσι jk xaxaxaxaxax κεκτιμένη ταχύτητα :mrgreen: :mrgreen: Υ.Γ. πάω για ύπνο....
xlapatsas4000 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δεν πειράζει στο συγχωρούμε Y.Γ. Καληνύχτα ;P :lol:
dfk_7677 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 So what can you expect from the Battlefield 3 multiplayer? Powered by the Frostbite 2 engine, Battlefield 3 features some of the biggest and most spectacular maps that we have built. At the same time, we are also able to create more intense close-quarter combat than ever before. The multiplayer map, “Operation Métro,” available for press to play on the show floor, combines both sides of the scale into one cohesive experience. Gamers will experience a physical battlefield and be able to temporarily disable vehicles, go prone, mount weapons, lay down suppressive fire and more. Under the hood, the brand-new engine ensures cutting-edge visuals and immersion. All things combined, big and small, add up to the best Battlefield game we have ever created! Of course there are things we will not be showing at E3, including the game’s extensive co-op campaign, the introduction of Team Death Match mode and the Battlefield 3 Battlelog web destination – featuring powerful social tools, feeds and detailed player stats. Battlelog also lets you manage your friends lists, squad up, create platoons, use voice chat and follow your friends’ progress in real-time, and more. Battlelog will be available for the monthly fee of (drum roll)... zero dollars. We look forward to providing more information on these features in the near future! Πηγή: BF3 goes to E3! (Battlefield Blog)
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Of course there are things we will not be showing at E3, including the game’s extensive co-op campaign, the introduction of Team Death Match mode and the Battlefield 3 Battlelog web destination – featuring powerful social tools, feeds and detailed player stats. Battlelog also lets you manage your friends lists, squad up, create platoons, use voice chat and follow your friends’ progress in real-time, and more. Battlelog will be available for the monthly fee of (drum roll)... zero dollars. We look forward to providing more information on these features in the near future! Η χρυσή ευκαιρία της EA να φάει το φίλετο... Source Τα ρέστα μου κύριοι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Το TDM θα είναι για infantry μόνο; Αλλιώς air assets party. Όσο για το ότι "zero dollars", αν θυμάσαι και την άλλη φορά για το BC2 είπαν για τα dedicated servers αμέσως αφού μάθαμε ότι το COD δεν θα είχε. Προλαβαίνει το marketing department τους. Btw, Battlelog = BF's Autolog?
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Btw, Battlelog = BF's Autolog? δεν νομίζω, από τις δηλώσεις πάνε να το κάνουν κάτι σαν "global BF community site" με stats, friends/clan support κτλ. Όχι απλώς stat tracking, άλλα το αντίστοιχο του cod:elite. Θέλω να δω πάντως τι εννοούνε με το "create platoon". Παλιότερα υπήρχε η φήμη για μεγαλύτερη οργάνωση μέσα στις ομάδες (που παίζουν σε κάθε server), κάτι ευρύτερο από τις squads...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ενδιαφέρον ακούγεται, για να δούμε τί σόι πράγμα θα είναι τελικά ή απλά fancy name για πράγματα που είχαμε ήδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα