Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα έπαιζα ένα ματσάκι και τα πήγαινα πολύ καλά.

Ήμουν στη πίστα Karkand και έπαιζα conquest,και είχα στήσει το type88 LMG στο gatehouse,και έλεγχα τη περίμετρο ενώ από παντού βγαίναν εχθροί,και είχα 10+ kills χωρίς κανένα death!

Και μετά από κάνα μισάωρο και αφού η ομάδα μας νίκαγε με 200 πόντους διαφορά,το παιχνίδι κάνει auto-balance και με βάζει στην άλλη ομάδα που της είχαν μείνει λιγότεροι από 60 πόντοι!

:mad: :cry:

Btw,έχω παρατηρήσει κάτι τώρα τελευταία.

Σε μερικούς server,πριν προλάβει καν να φορτώσει η πίστα και να μπω στο μενού τους,τρώω kick.

Αλλά γιατί άραγε ? Δεν μου δίνει το λόγο που το παθα,και δεν έχω ούτε cheats,ούτε τεράστιο ping...

:unsure:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτο με τα parties οταν πας να κανεις join απροσκλητος και δεν σε δεχεται ισχυε και πριν το update ? Γιατι μεχρι προχθες θυμαμαι οσα party εβλεπα και εκανα join με δεχοντουσαν .

Αυτο με τα parties οταν πας να κανεις join απροσκλητος και δεν σε δεχεται ισχυε και πριν το update ? Γιατι μεχρι προχθες θυμαμαι οσα party εβλεπα και εκανα join με δεχοντουσαν .

Μου φαινεται εχεις δικιο, το παρατηρησα και εγω εχθες.

Έχει και τα καλά του το HC, αλλά πολλές φορές καταντά αηδία. Πχ. πριν λίγο έπαιζα 40άρα Strike at Karkand Hardcore και το καμπεροsniping πήγαινε σύννεφο (αφού γενικά ευνοείται από το mode). Χωρίς πλάκα αν με φάγανε 20 φορές, οι 15+ πρέπει να ήταν από sniping, αφού οι περισσότεροι είχαν πιάσει τις γωνίες και βάραγαν στο ψαχνό. Φυσικά μετά από κάποιο σημείο δεν τόλμαγα να ξεμυτίσω και αναγκαστικά πήγαινα τοίχο-τοίχο χωρίς να μπορώ να παίξω το objective.

Κλασικά άρχισα τα τρολαρίσματα* του στιλ "ban snipers from all FPS's, they destroy the game" και ίσως για πρώτη φορά συμφώνησαν κι αρκετοί άλλοι μαζί μου, σε σημείο να ζητάνε από τον admin να διώξει όσους παίζουν camping/sniping επί 50 λεπτά...

* τρολάρισμα μεν, αλλά πραγματικά το πιστεύω ακράδαντα ότι οι snipers καταστρέφουν τα περισσότερα παιχνίδια. Έπρεπε να υπήρχαν sniper-free modes. Δεν γίνεται από τα 40 άτομα, οι 15 να είναι snipers.

κοίτα, μπορείς πολύ εύκολα με scriptάκι να απογορεύσεις τα όπλα που θες σε πίστες της επιλογής σου με το να κάνει αυτόματα kick τον παίχτη που το χρησιμοποιεί.

πχ στο δικό μας server δεν αφήνουμε στη metro τα RPG, M320 και τα σχετικά γιατί πολύ απλά χαλάνε το παιχνίδι σε μια τόσο κλειστή πίστα.

Και στην τελική αμα είσαι regular σε κάποιον server ή μαζεύεστε πολλά άτομα που γνωρίζεστε μεταξύ σας, επικοινωνίστε με τους admin και πολύ πιθανόν να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές αν δουν οτι υπάρχει ζήτηση από πολλά άτομα.

πχ στο δικό μας server δεν αφήνουμε στη metro τα RPG, M320 και τα σχετικά γιατί πολύ απλά χαλάνε το παιχνίδι σε μια τόσο κλειστή πίστα.

Περιμένω την άγια εκείνη μέρα που θα απαγορευτούν τα παραπάνω όπλα από το bazoserver του thelab.gr... :-(

* τρολάρισμα μεν, αλλά πραγματικά το πιστεύω ακράδαντα ότι οι snipers καταστρέφουν τα περισσότερα παιχνίδια. Έπρεπε να υπήρχαν sniper-free modes. Δεν γίνεται από τα 40 άτομα, οι 15 να είναι snipers.

Δεν ξερω για τα αλλα fps αλλα στο bf3 για να εισαι καλός sniper είναι παρα πολυ δύσκολο.

Ο κυριότερος λόγος είναι πως πλέον δεν υπάρχει το 1 shot απο την μεση και πάνω = kill που θυμάμαι υπήρχε στο bf2.

Ετσι ο sniper ή πρέπει να είναι πολύ ικανος και να σε πετυχει headshot στην κίνηση ή να μείνεις πολύ ώρα ακίνητος χωρίς την απαιτούμενη κάλυψη και να σημαδέψει με την ησυχία του το κεφάλι.

Στο normal mode οι snipers δεν αποτελούνε πρόβλημα λόγω 3d spotting,στο hc που απουσιάζει το 3d spotting υπάρχει ομολογώ ενα θεματάκι,αλλά εφ όσον στο χαρτη υπάρχουνε οχηματα(αρματα ή ΑΑ) με thermal optics μπορείς να τους εντοπίσεις και να τους εξουδετερώσεις.

Επίσης αν μένουνε πολύ ωρα καμπαρισμένοι ,μπορείς σηκώνοντας το MAV στα νώτα τους, να τους κάνεις kill (αν και θέλει εξάσκηση η τεχνική)

• Moderators
σηκώνοντας το MAV στα νώτα τους, να τους κάνεις kill (αν και θέλει εξάσκηση η τεχνική)

Δηλαδή... τους βάζεις το MAV στον κ__ο; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...