Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Config editor είναι, μπορείς να πειράξεις κάποια πράγματα στο config file του παιχνιδιού τα οποία δεν μπορείς μέσα από το παιχνίδι. Αντί να ανοίξεις με έναν text editor το config file το κάνεις σε GUI περιβάλλον. Δεν πειράζεις κάτι στο kernel του παιχνιδιού για να είναι hack.

Μην κολλάς στη συγκεκριμένη λέξη (hack).

Το σκηνικό με τα "αερόφρενα" μου έκανε εντύπωση, γιατί ουσιαστικά αλλάζεις κάτι από τη συμπεριφορά του Α/Σ, αποκτώντας έτσι πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Δλδ αν υπήρχε τρόπος να αλλάξω το reload speed σε RPG ή στα άρματα (πέρα από το συγκεκριμένο addon, φυσικά) και να γίνεται στο 1/5 του κανονικού, δε θα είχα πλεονέκτημα, αθέμιτο?

Η αλλαγή στο χρόνο/χώρο στροφής, δε σου προσφέρει τρομακτική διαφορά σε dogfights?

Αυτό ρωτάω, κι όχι τπτ άλλο αλλά προφανώς το χρησιμοιποιούν κι άλλοι (κι αναρωτιόμουν πως και με βάζουν συνέχεια πλάτη :P ), και μπορέι ξαφνικά να φας κανένα ban χωρίς να "φταις".

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατεβασε το και διαβασε τη λεει σχετικα με το fix. Δεν χρειαζεται να το ενεργοποιησεις.

Απο οτι καταλαβα (δεν πεταω αεροπλανα), υπαρχει καποιο θεμα με τα keys του παιχνιδιου. Ο τροπος με τον οποιο εχουν γινει bind εχει ενα bug, 'κρυβωντας' κατα καποιον τροπο ενα κουμπι για χαρην απλοποιησης.

Δεν εχει να κανει με καποια αλλαγη στον τροπο που λειτουργει (physics, timing κτλ) το αεροπλανο και αρα φαινεται αθωο...

Δημοσ.

While we know cheating can’t be totally eliminated, we do think it is possible to curb it in such a way that will make cheating at Battlefield much less attractive.

Τι "less attractive" και πίπες μπλε; Αυτό που χρειάζεται είναι perma-ban στους cheaters. Τέλος. Την τρίτη φορά που θα σε πιάνουν με cheat, το BF3 σου να τρώει μόνιμο ban από το Origin.

Δημοσ.

Ο κανονας των τριων χτυπιματων;

Δεν νομιζω οτι νομικα μπορουν παντως να αρχισουν μαζικα bans βασιζομενοι σε υποθεσεις, πχ SPM>1500, εκτος και εαν υπαρχει προειδοποιηση στους ορους του παιχνιδιου.

Υπαρχουν πιστευω βαθυτεροι λογοι που δεν την φτιαχνουν την κατασταση μαχαιρι.

Μου φαινεται ειναι πολλα τα λεφτα...

Δημοσ.

Ε, αυτό ακριβώς. Για τα λεφτά γίνεται όλη η ιστορία. Θα αλλάξουν πολιτική μόνο όταν γεμίσει ο τόπος cheaters και η κατάσταση δεν πάει άλλου (αφού θα επηρεαστούν αρνητικά οι πωλήσεις).

Το πρόβλημα βέβαια είναι το παιχνίδι όσο ήταν να πουλήσει, πούλησε (τουλάχιστον στα PC). Ειδικά αν έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν κανα... BF2375, εκεί είναι που δεν πρόκειται να ασχοληθούν καθόλου με το 3.

Δημοσ.

Τι "less attractive" και πίπες μπλε; Αυτό που χρειάζεται είναι perma-ban στους cheaters. Τέλος. Την τρίτη φορά που θα σε πιάνουν με cheat, το BF3 σου να τρώει μόνιμο ban από το Origin.

Την τρίτη φορα?!? Με την μια perm ban και ένα fu email από dice και πάνε ξανά αγοραστό άμα θες...έλεος μιλάμε ένα cheatερι μπορεί να "μαμισει" το game άλλον 63 ατόμων. No mercy το the fire!

Δημοσ.

Την τρίτη φορα?!? Με την μια perm ban και ένα fu email από dice και πάνε ξανά αγοραστό άμα θες...έλεος μιλάμε ένα cheatερι μπορεί να "μαμισει" το game άλλον 63 ατόμων. No mercy το the fire!

Α καλα εισαι,εδω εμενα καθε φορα μου σπανε τα αρ....α και δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος τωρα ο αλλος να εχει ενα σκορ τυπου 40-5 .Εγω αν συνεχιστει αυτο το βιολι θα το γυρισω στο mw3 .Βεβαια οταν περνω χαμπαρι οτι παιζουν cheaters καμπερωνομαι και τους αρχιζω με το sniper και οποιον παρει ο χαρος, και τους δικους μου μαζι .

Δημοσ.

Παίδες ψάχνοντας τις τελευταίες 30 σελίδες του τοπικ και κάνοντας google search δεν εβγαλα άκρη σε πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το BF. Το αγόρασα σημερα το έκανα setup όλα καλά. Ανοίγει παίζω 5 λεπτά είτε online είτε campaign και μετά κρασάρει με το μήνυμα BF has stopped working. Απ οτι είδα το έχει αρκετός κόσμος αυτό το πρόβλημα αλλά δεν είδα κάποια λύση η οποία δουλεύει 100%. Έχων την GTX285 της NVIDIA και προσπάθω να παίξω με τα γραφικά στο auto τα οποία μου τα βγάζει σχεδόν όλα στο medium με εξαίρεση τα textures που τα βγαζει στο high. Υπάρχει κάποια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα?

Φίλε μου νομίζω ότι έχεις ξεχάσει το UPnP ανοικτό.Μπες στις ρυθμίσεις του router και απενεργοποίησε το.

Δημοσ.

Ο κανονας των τριων χτυπιματων;

Δεν νομιζω οτι νομικα μπορουν παντως να αρχισουν μαζικα bans βασιζομενοι σε υποθεσεις, πχ SPM>1500, εκτος και εαν υπαρχει προειδοποιηση στους ορους του παιχνιδιου.

Υπαρχουν πιστευω βαθυτεροι λογοι που δεν την φτιαχνουν την κατασταση μαχαιρι.

Μου φαινεται ειναι πολλα τα λεφτα...

+1

Συμφωνώ απόλυτα,αν και πιστευω οτι οι βαθύτεροι απλά είναι έλλειψη ενδιαφέροντος απο την εταιρία.Δεχομαι οτι τεχνικά μπορεί να είναι πολύ δυσκολο να χτυπήσεις τα cheats ,αλλα καλλιστα μπορείς να χτυπήσεις τα σαιτ που τα φιλοξενούνε(εδω ολοκληρο megaupload κλεισανε,στο μαγαζακι ΄με τα cheats θα κολλησουνε)

Το ban δεν λεει κατι..με 10ευρώ (που είναι πολυ λιγότερα χρήματα απο οτι η μηνιαια συνδρομη στα χακερο σαιτ που δινουνε καθε μηνα οι cheaters )παιρνεις καινουργιο κλειδι και ουτε γατα ουτε ζημια.Μια καλη-αν και ακραία- κίνηση της εταιρίας ίσως θα ήτανε να κινηθεί νομικά και εναντίον των χρηστων που χρησιμοποιούνε cheats λογω παραβιασης του EULA(π.χ επέμβαση στον κωδικα χωρις αδεια που εχει σαν αποτέλεσμα την δυσφήμιση του προιοντος αρα και διαφυγοντα κερδη) αλλα απο την αλλη σκέφτομαι οτι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι και εξαιρετικά επικύνδινο με την βλακεια που δέρνει τετοιες εταιρίες και παίζει να δούμε κανένα τύπο που κυκλοφόρισε κάποιο mod κατηγορούμενο

Α καλα εισαι,εδω εμενα καθε φορα μου σπανε τα αρ....α και δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος τωρα ο αλλος να εχει ενα σκορ τυπου 40-5 .Εγω αν συνεχιστει αυτο το βιολι θα το γυρισω στο mw3 .Βεβαια οταν περνω χαμπαρι οτι παιζουν cheaters καμπερωνομαι και τους αρχιζω με το sniper και οποιον παρει ο χαρος, και τους δικους μου μαζι .

Το 40-5 ειναι φυσιολογικότατο σκορ και δεν αποδεικνυει τιποτα.Μια φορα σε hardcore στο grand bazaar με τον gunner μου να κανει repairs είχα με το όχημα 52-3.Καποιος καλος πιλότος στο ελικόπτερο μπορει επίσης να κάνει τετοια σκορ ή και μεγαλύτερα.Εξάλλου τα φανερά cheats δεν πιστεύω οτι αποτελούνε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Τυποι με σκορ 120-1 που οφείλεται σε aimbot έχουνε γκετοποιηθει σε χαρτες όπως το μετρο οπότε np.

Υπαρχουνε και οι cheaters που δεν χρησιμοποιούνε aimbot αλλα κάποιο radar και wallhack και ανα πάσα στιγμη γνωρίζουνε την θέση και τις κινήσεις των αντιπάλων και έτσι σε οποιαδήποτε προσπάθεια για κάποια οργανωμένη κίνηση σε κάποια σημαία εχεις σημαντικό πρόβλημα,αλλα και πάλι εφόσον ο χαρτης έχει οχηματα, τετοια προβλήματα λύνονται(εκτος και αν είναι ο αγαπημενος των cheaters ,λογω ελλειψης οχημάτων, μετρο.

Το σοβαρότερο για μενα πρόβλημα με τα cheats ειναι το massmurder που σε κάνει κιλλ οταν κανεις spawn σε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη και αυτό γιατι ο σερβερ αδειάζει σε δευτερόλεπτα και στην ουσία καταστρέφει το game.Ειναι πραγματικά λυπηρό να εισαι σε 64αρι σερβερ οπου γινόντουσαν πολυ ωραία και αμφιρροπα games και εξ αιτιας ενός τέτοιου λακαμ ο σερβερ να μένει με συνολικα 15 ατομα :mad:

Δημοσ.

Το 40-5 ειναι φυσιολογικότατο σκορ και δεν αποδεικνυει τιποτα.Μια φορα σε hardcore στο grand bazaar με τον gunner μου να κανει repairs είχα με το όχημα 52-3.Καποιος καλος πιλότος στο ελικόπτερο μπορει επίσης να κάνει τετοια σκορ ή και μεγαλύτερα.Εξάλλου τα φανερά cheats δεν πιστεύω οτι αποτελούνε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Τυποι με σκορ 120-1 που οφείλεται σε aimbot έχουνε γκετοποιηθει σε χαρτες όπως το μετρο οπότε np.

Υπαρχουνε και οι cheaters που δεν χρησιμοποιούνε aimbot αλλα κάποιο radar και wallhack και ανα πάσα στιγμη γνωρίζουνε την θέση και τις κινήσεις των αντιπάλων και έτσι σε οποιαδήποτε προσπάθεια για κάποια οργανωμένη κίνηση σε κάποια σημαία εχεις σημαντικό πρόβλημα,αλλα και πάλι εφόσον ο χαρτης έχει οχηματα, τετοια προβλήματα λύνονται(εκτος και αν είναι ο αγαπημενος των cheaters ,λογω ελλειψης οχημάτων, μετρο.

Το σοβαρότερο για μενα πρόβλημα με τα cheats ειναι το massmurder που σε κάνει κιλλ οταν κανεις spawn σε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη και αυτό γιατι ο σερβερ αδειάζει σε δευτερόλεπτα και στην ουσία καταστρέφει το game.Ειναι πραγματικά λυπηρό να εισαι σε 64αρι σερβερ οπου γινόντουσαν πολυ ωραία και αμφιρροπα games και εξ αιτιας ενός τέτοιου λακαμ ο σερβερ να μένει με συνολικα 15 ατομα :mad:

Koιτα οταν σου λεω οτι κλεβει δεν το βγαζω το συμπερασμα κοιτοντας μονο ενα score πχ 40-5 και λεω οτι αυτος ειναι cheater,oχι.Το βλεπω μεσα απο την γενικη εικονα του παιχνιδιου και το καταλαβαινεις και απο τα score των υπολοιπων και επισης και απο τα χτυπηματα του .Τελος παντων ,ενδεικτικα το ειπα το συγκεκριμενο score απλα μην χρησιμοποιεις και διπλη συνεπαγωγη στα συμπερασματα σου δηλαδη επειδη καποιος μπορει να κανει τετοιο score χωρις να ειναι cheater ισχυει και το αντιστροφο οτι ενα τετοιο score ντε και καλα ειναι παντοτε τιμιο.Εξαλλου ποτε δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα εκτος αν ειναι κανενα εξοφθαλμο οπως αυτο που ειπες 125-1 αλλα πχ και στο 20-15 δεν σημαινει οτι δεν κλεβει .Εμενα πιο πολυ με προβληματιζει οτι σε καποιους server νιωθεις οτι οι σφαιρες σου ειναι χαρτινες,ή το κλασσικο που προλαβαινεις να κρυφτεις και μετα σκοτωνεσαι ,προβληματα δηλαδη με συνδεσεις και servers .

Nα σας ρωτησω κατι ,απο προχθες σε ενα συγκεκριμενο server που παω να μπω μου γραφει το εξης:

Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: guid .

Moνο σε αυτον μου τον κανει ,το εχει συναντησει ξανα κανενας ?

Δημοσ.

Ότι για κάποιο λόγο σου έχουν κάνει ban το GUID. Έτρωγες κανέναν admin; :P

Κοιτα ειχα μπει σε εναν server προχθες δεν θυμαμαι, αν ηταν αυτος και εβρισα αυτους που κλεβανε τους cheaters και την χωρα τους ...Μαλλον μου εβαλε ο admin και σως για να μην γλυστραει ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...