Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Και main theme και in-game.
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πιστεύω ότι όλα μετράνε σε ένα παιχνίδι, μουσική, Intro Video, Cutscenes κλπ γι' αυτό και το Crysis ήταν παιχνιδάρα..
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Και main theme και in-game. Δεν αναφερθηκα στο in-game καθοτι εκει ,κυριως στην μετα amiga εποχη ,κυριαρχησαν τα sound effects οπου παιζουν και τον πρωταγωνιστικο ρολο .Βεβαια υπαρχει και η μουσικη στα video που σου δειχνει ενδιαμεσα .
xlapatsas4000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Κοιτάξτε τι έκανε ο καμένος !!!! Tower με θέμα το BATTLEFIELD 3 :-D
klidpsol Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Γενικότερα ο καλός ήχος σε βάζει σε κατάλληλη ατμόσφαιρα, θυμάμαι όταν έπαιζα το Splinter Cell - Chaos Theory με soundtracks από Amon Tobin (ninja tunes...) είχα ενθουσιαστεί τόσο που το ξαναέπαιξα σχετικά πρόσφατα... Επίσης ο καλός ήχος στα sounds effects σε κάνει να αναρωτιέσαι μα καλά στο COD γιατί το Μ1911 ακούγεται σαν ακούρδιστο τομ, δεν έχουν καλύτερους ήχους?! Για μένα ο καλός ήχος είναι σχεδόν το 1/3 του παιχνιδιού, τα υπόλοιπα είναι γραφικά και story. Μέχρι στιγμής το μοναδικό FPS με τα καλύτερα sounds effects (για τα όπλα κυρίως- όχι ότι ξέρω πώς ακούγονται στην πραγαματικότητα ) για μένα είναι το G.R.A.W. Και κάτι τελευταίο, δεν έχω δει (μαλλον ακούσει) άλλο παιχνίδι που να έχει το ΑΚ-47 μέσα με ήχο κοντά στο πραγματικό, όσο το CS
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Κοιτάξτε τι έκανε ο καμένος !!!! Tower με θέμα το BATTLEFIELD 3 :-D w00t..χαχαχα
Solmyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Πολύ χρήσιμο εξωτερικό tool, μεταξύ των οποίων, έχει και key bindings για το MAV. http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/downloads Μεγαλε φοβερο το εργαλειο! Επαιξα με τις ρυθμισεις των γραφικων και τα αποτελεσματα ηταν τρομερα! Επεσε αισθητα το lag που ειχα με το MSAAx2.
konstantinos77 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Και κάτι τελευταίο, δεν έχω δει (μαλλον ακούσει) άλλο παιχνίδι που να έχει το ΑΚ-47 μέσα με ήχο κοντά στο πραγματικό, όσο το CS +1 και οχι μονο τον ηχο αλλα και ολα τα υπολοιπα...
pappous_soulis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 For the record.. http://www.youtube.com/watch?v=nYXqXm_LLHg&feature=related
gavros10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 σιγουρα το bf εχει καλυτερους ηχους και το ξερουμε οτι το κολλ σε αυτο τον τομεα ειναι χαλια φετος ολοι οι ηχοι του bf3 απο τα οπλα μου φαινονται ιδιοι παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα