Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά ναι, τα ξεβαμμένα χρώματα είναι χάλια. Το FXAA Injector πάλι δεν λειτουργεί σε server με PB, οπότε τι να το κάνεις

Δεν λειτουργει η δεν... ενδεικνυται; Δεν εχω βρει κανανα post που να λεει 100% οτι εχεις προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά ναι, τα ξεβαμμένα χρώματα είναι χάλια. Το FXAA Injector πάλι δεν λειτουργεί σε server με PB, οπότε τι να το κάνεις.

Btw, όταν είσαι Ρώσος και χρησιμοποιείς commorose, ακούς την φωνή σου στα αγγλικά (με ΑΣΤΕΙΑ προφορά) άλλα οι άλλοι σε ακούνε στα ρώσικα. Υπάρχει καμιά επιλογή όπως στα παλιά bf, να ακούς την πραγματική γλώσσα (αγγλικά αν είσαι US, ρώσικα αν είσαι RU) ?

ΑΤΤΑΚΟΥΙ ΝΤΙ ΠΟΣΙΤΖΙΟΝ ρε παιδί μου!! :D

Εγώ δεν ακούω τίποτα με το commorose όταν το πατάω!

παιδιά έκανα φορματ στο πισι και θελω να κανω ινσταλ το παιχνίδι.περνάει για αρχή το οριτζιν και μετα το battlefield μου το κατεβάζει απο το Ίντερνετ .γιατι δεν το περνει απο το σιντι;έτσι ειναι ο μόνος τρόπος να το περάσεις;

Btw, όταν είσαι Ρώσος και χρησιμοποιείς commorose, ακούς την φωνή σου στα αγγλικά (με ΑΣΤΕΙΑ προφορά) άλλα οι άλλοι σε ακούνε στα ρώσικα. Υπάρχει καμιά επιλογή όπως στα παλιά bf, να ακούς την πραγματική γλώσσα (αγγλικά αν είσαι US, ρώσικα αν είσαι RU) ?

ΑΤΤΑΚΟΥΙ ΝΤΙ ΠΟΣΙΤΖΙΟΝ ρε παιδί μου!! :D

Εντάξει, δεν είμαι μόνος, θα το λύσουν στο CommoRose 2.0 (στο patch που έρχεται το Φεβρουάριο) :)

παιδιά θελω βοήθεια. έκανα φορματ πέρασα το παιχνίδι με τελευταίες οδηγούς απντειτ και τα σχετικά και όταν ειναι να φορτώσει την πίστα μου λέει we're sorry an error has occurred. there is a problem with your game setup.please reinstall your game.και ειναι η δεύτερη φορά που κανω το ινσταλ και τα ίδια.με τα σεβεν το έπαιζα μια χαρα τώρα που εχω βιστα τπτ.

παιδιά θελω βοήθεια. έκανα φορματ πέρασα το παιχνίδι με τελευταίες οδηγούς απντειτ και τα σχετικά και όταν ειναι να φορτώσει την πίστα μου λέει we're sorry an error has occurred. there is a problem with your game setup.please reinstall your game.και ειναι η δεύτερη φορά που κανω το ινσταλ και τα ίδια.με τα σεβεν το έπαιζα μια χαρα τώρα που εχω βιστα τπτ.

Μην το ξανακατεβάσεις.Όπως είσαι κάνεις update σε internet explorer 9 και θα παίξει μια χαρά.

Btw, όταν είσαι Ρώσος και χρησιμοποιείς commorose, ακούς την φωνή σου στα αγγλικά (με ΑΣΤΕΙΑ προφορά)

Μιας και το ανέφερες (αν και δε μου δουλεύει το commorose), ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί έχουν κάνει τον assault όταν κάνεις revive να ακούγεται σαν τον Βorat; Και γιατί βρίζει την ομάδα του;

• Moderators

Θεωρητικά για τα defibrillator kills. Αλλά τους ξέμεινε και φώναζε όταν έκανε τα revives, οπότε στο τελευταίο patch (κρίμα) το σταμάτησαν. Δεν λέει κάτι πια. :(

Γενικά οι Ρώσσοι ακούγονται σαν τον Borat εδώ. :P

δηλαδη να ανοίξω Ίντερνετ εχπλορερ 9 το battlelog και μετα;

Για να σου δημιουργεί πρόβλημα το παιχνίδι δεν έχεις τον internet explorer 9.Έχεις τον 8.

Μπες εδώ http://windows.microsoft.com/el-GR/internet-explorer/products/ie/home?os=win7&arch=a&browser=ie και κατέβασε τον 9 και κάνε update.

Θεωρητικά για τα defibrillator kills. Αλλά τους ξέμεινε και φώναζε όταν έκανε τα revives, οπότε στο τελευταίο patch (κρίμα) το σταμάτησαν. Δεν λέει κάτι πια. :(

Γενικά οι Ρώσσοι ακούγονται σαν τον Borat εδώ. :P

Παντως ειναι λιγο μαμακια το οτι φωναζουν οταν αφηνουν medkit και ammo (το spotting το καταλαβαινω). Ποσες φορες εχω πετυχει κρυμενους medics να λενε patch yourself up κτλ. Επισης εαν παιρνω σημαια δεν μπορω να ριξω στον εαυτο μου ammo επειδη με ακουνε! Επρεπε εαν δεν υπηρχε κανεις συμπαικτης στα 20μ να μην εχει ηχητικο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...