Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το hardcore δεν επιβραβευει κανενα campera απλα ειναι πιο ρεαλιστικο και δυσκολευει .Υπαρχει τροπος να ξετρυπωσεις τον campera μια χαρα ,πρωτον απο το gleam της διοπτρας και δευτερον απο το ποσο εχει εξασκηθει το ματι σου πανω στα textures να διακρινεις απο μακρυα τον χαρακτηρα σε prone που κινειται αναμεσα στα βραχια.Εγω μια χαρα τον ξετρυπωνω και κανει το παιχνιδι εξαιρετικα ενδιαφερον .

Το hardcore επιβραβευει τους campers μεχρι αηδίας επιμένω...

camperas δεν θεωρείται μόνο ο sniper για να δεις την λαμψη της διόπτρας του(τουλάχιστον σε αυτό το game για να είσαι πετυχημένος sniper είναι αρκετα δύσκολο)

Θεωρείται και ο τύπος με σιγαστήρα στο ump-45 που είναι καμπερομενος σε ενα απο τα κτήρια εξω απο το spawn σου στο seine crossing(μπορει να ειναι παντου:σε καποια τρυπα,σε κάποιον όροφο ) που ενω η ομάδα του δίνει αγωνα για να μην χάσει την τελευταία της σημαία(αρα και οι δική σου ομάδα βρίσκεται κατα πλειοψηφεια στην απέναντι πλευρά του ποταμου)αυτος περιμενει να βγει κανένας ξεχασμένος απο το spawn.Οι πιθανότητες να τον ανακαλύψεις ειδικά σε αυτόν το χάρτη με αυτό το hit detection του παιχνιδιού είναι μηδαμινές,ειδικα αν όπως ειπα έχεις περάσει την γέφυρα.Ακόμα και το mav είναι αχρηστο αν ο τύπος μενει την περισσότερη ωρα ακίνητος.

Το αστείο ειναι οτι αυτοί οι καραγκιόζηδες(k/d whores) δεν πάνε καν να πάρουνε κάποια σημαία για να βοηθήσουνε την ομαδα τους...

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτο που λες,το οτι σε σκοτωνει ο αλλος με περισσοτερες σφαιρες δεν εχει να κανει με το σημαδι .Αν ο αλλος εχει 3d spotting τι εχει να λεει ? Εκτος ομως απο αυτο ειναι ασχετο σημαδι με το ποσες σφαιρες πρεπει να ριξεις .Οτι σημαδι ξερεις για το ενα ξερεις για το αλλο ,η δυσκολια που πεθαινεις αλλαζει .Προσεξε και κατι αλλο που ισως να αγνοεις, στο hardcore σκοτωνεις πιο ευκολα ,σκοτωνεσαι και πιο ευκολα ομως ...Σωστος ?

Το σκοτωνεις ποιο ευκολα ακόμα και αν δεν μπορείς να σημαδέψεις τοσο καλά ειναι γεγονός.Σε h2h στο hardcore σε μια απόσταση π.χ 20-25m αν πατήσεις το κουμπί πρώτος εχεις κανει κιλλ κατα 99%,αρκει να πετύχεις κάπου τον αντίπαλο(ποδια,σωμα,οπουδήποτε)πολύ απλα γιατι ο αντίπαλος δεν εχει τον παραμικρό τρόπο λόγω χαμηλου health και suppression effect να αντιδρασει.

Στο νορμαλ δεν ειναι ετσι τα πραγματα.Λογω παραπάνω health αν στο νορμαλ δεν πας για το πάνω μερος του σωματος(κάνοντας και μια προσευχη να πετυχεις κεφάλι :P ) ο αντίπαλος μπορεί να τρέξει και να κρυφτεί ανετα και επειτα να σε αντιμετωπίσει και αυτός με τους δικούς του όρους.Αν δε στο normal οι πρωτες σφαιρες σου χτυπήσουνε πόδια,τοτε το supression του αντιπάλου είναι μικρότερο και σε συνδυασμό με το αυξημενο health του σε σχεση με το hardcore ,ανετα μπορει να ανταποδώσει τα πυρα με οτι αυτό συνεπάγεται.

Γενικα το νορμαλ απο πλευράς στοχευσης δεν συγχωρεί και πρεπει να εισαι αρκετα ποιο σίγουρος για τις βολές σου.

too much bla-bla...

time for practice!

offtopic :mrgreen:

ειδα και το προηγουμενο βιντεο σου με τον παππου...

Αναρωτιέμαι τι συνταξη παίρνει ο μπαγάσας για ολα αυτα τα οπλα και τα πυρομαχικα :blink:

Δημοσ.

Προτιμώ

http://www.youtube.com/watch?v=kKRt2DYMvdU

;)

Αλλά έπρεπε να τα βάλουν στο Rush... :(

Ok σε παραδέχομαι! Είσαι βαμμένος jetάκιας! :P

ειδα και το προηγουμενο βιντεο σου με τον παππου...

Αναρωτιέμαι τι συνταξη παίρνει ο μπαγάσας για ολα αυτα τα οπλα και τα πυρομαχικα :blink:

Nαι ο μπαγάσας, είναι τυχερός που ξοδεύει το χρόνο του με την κ@υλα του... εδώ ούτε για να ζούμε θα έχουμε όταν φτάσουμε σε τέτοια ηλικία, κ αν φτάσουμε... φτου φτου φτου... :mrgreen:

Δημοσ.

Alet σου ξαναλεω οτι το hardcore για καποιο λογο λεγεται ετσι ,δεν επιβραβευει τιποτα.Απλα ειναι ετσι οπως περιπου μια μαχη στην πραξη.Οταν πας στο πολεμο υπαρχουν ειδικα εκπαιδευμενοι sniperades που ενα μερος της εκπαιδευσης τους ειναι να κρυβονται σωστα .Αυτο ειναι το οπλο τους ακριβως,αυτο που λες εσυ καμπερωμα και οχι το αυτο καθεαυτο sniper που κρατανε στα χερια τους.Οταν λοιπον σε χτυπησει καποιος κρυμενος σε μια μαχη τι θα πεις εσυ ?Α καμπερωνεσαι ? Αυτο σημαινει hardcore,oπως και στον πραγματικο πολεμο κρυβεται αυτος ψαξε βρες τον εσυ αν μπορεις .Ξερεις ποσες φορες με εχουν χτυπησει εμενα ?Καθομαι ομως και το μελεταω το παιχνιδι που κανει ο αλλος ,χωρις να ειμαι ο super παιχτης .Σου ξαναλεω υπαρχουν πολλοι τροποι να βρεις snipera σου ειπα ηδη 2 ,ενας τριτος ειναι η αντιληψη του χωρου .Οταν εισαι με squad και ακολουθεις τον μπροστινο ο οποιος προηγειται καποια μετρα και τον χτυπησει sniper αν εισαι συγκεντρωμενος τοτε μπορεις να καταλαβεις απο που του ηρθε ,εκτος που θα δεις το gleam.Eπισης θα σου ξαναπω ,αν και δεν θελω να γινομαι κουραστικος γιατι οκ σεβομαι την αποψη σου ,οτι σκοτωνεις ευκολα στο hc αλλα και σκοτωνεσαι πιο ευκολα τουτεστιν οχι μονο πρεπει να εισαι καλυτερος στο σημαδι απο οτι στο normal αλλα και πιο γρηγορος και πιο ακριβης γιατι αν δεν τον σκοτωσεις αυτος με ενα hit σε ξαπλωσε .Ειπαμε το hardcore ειναι αυτο που λεει η λεξη ,hardcore ...

Δημοσ.

Alet σου ξαναλεω οτι το hardcore για καποιο λογο λεγεται ετσι ,δεν επιβραβευει τιποτα.Απλα ειναι ετσι οπως περιπου μια μαχη στην πραξη.Οταν πας στο πολεμο υπαρχουν ειδικα εκπαιδευμενοι sniperades που ενα μερος της εκπαιδευσης τους ειναι να κρυβονται σωστα .Αυτο ειναι το οπλο τους ακριβως,αυτο που λες εσυ καμπερωμα και οχι το αυτο καθεαυτο sniper που κρατανε στα χερια τους.Οταν λοιπον σε χτυπησει καποιος κρυμενος σε μια μαχη τι θα πεις εσυ ?Α καμπερωνεσαι ? Αυτο σημαινει hardcore,oπως και στον πραγματικο πολεμο κρυβεται αυτος ψαξε βρες τον εσυ αν μπορεις .Ξερεις ποσες φορες με εχουν χτυπησει εμενα ?Καθομαι ομως και το μελεταω το παιχνιδι που κανει ο αλλος ,χωρις να ειμαι ο super παιχτης .Σου ξαναλεω υπαρχουν πολλοι τροποι να βρεις snipera σου ειπα ηδη 2 ,ενας τριτος ειναι η αντιληψη του χωρου .Οταν εισαι με squad και ακολουθεις τον μπροστινο ο οποιος προηγειται καποια μετρα και τον χτυπησει sniper αν εισαι συγκεντρωμενος τοτε μπορεις να καταλαβεις απο που του ηρθε ,εκτος που θα δεις το gleam.Eπισης θα σου ξαναπω ,αν και δεν θελω να γινομαι κουραστικος γιατι οκ σεβομαι την αποψη σου ,οτι σκοτωνεις ευκολα στο hc αλλα και σκοτωνεσαι πιο ευκολα τουτεστιν οχι μονο πρεπει να εισαι καλυτερος στο σημαδι απο οτι στο normal αλλα και πιο γρηγορος και πιο ακριβης γιατι αν δεν τον σκοτωσεις αυτος με ενα hit σε ξαπλωσε .Ειπαμε το hardcore ειναι αυτο που λεει η λεξη ,hardcore ...

και γω σεβομαι την αποψή σου εννοειται,κουβεντα κανουμε για τα modes του bf3 :)

Και παραδεχομαι οτι στο hardcore γίνονται αρκετα ποιο ενδιαφέροντα games και απαιτει περισσότερο teamwork,αλλα έχει μερικά θεματάκια και παθογένειες.

Προσωπικα παντως δεν συνδεω το bf3 και το hardcore mode του με το ρεαλισμό γιατι θα έπρεπε πχ το abrams να ειχε ανετο βεληνεκες μερικα km :P

Τελως πάντων ο καθένας εχει την αποψή του :)

• Moderators
Δημοσ.
Απλα ειναι ετσι οπως περιπου μια μαχη στην πραξη.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Τα BF δεν ήταν ποτέ εξομοίωση.

Γιατί και στον πόλεμο, δεν ψάχνει ο πιλότος τα άρματα να εμφανιστούν στα 50 μέτρα στην οθόνη μου ώστε να ξεχωρίζουν, αλλά έχει ειδικά pods για εύκολη αναγνώριση και βαράει από κανένα μίλι μακριά. Αλλά μην το ζορίσουμε, arcade είναι τα BF ό,τι και να τα κάνουν.

Και όσο για το όνομα "hardcore", θα μπορούσαν να το έλεγαν "fastkill" ή κάτι τέτοιο, αλλά τι θα γουστάρει περισσότερο το e-peen του gamer; ;)

Edit: @Alet, κουβέντα σε forum; Πότε έγινε αυτό; :P

duty_calls.png

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε οτι στις κονσολες το game δουλευει ρολοϊ σε αντίθεση με τα χιλιαμυρια προβληματα του pc οποτε η εταιρία μάλλον δεν υπολογίζει και ιδιαιτερα το pc.

Γιαυτο θα πουλησω το origin account που εχω με crysis2 και bf3 να τελειωνω με τη βλακεια που μου κολλαει ολο το pc...

Mαρεσει που βιαστηκα και πηρα και το b2k..

Δημοσ.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Τα BF δεν ήταν ποτέ εξομοίωση.

Γιατί και στον πόλεμο, δεν ψάχνει ο πιλότος τα άρματα να εμφανιστούν στα 50 μέτρα στην οθόνη μου ώστε να ξεχωρίζουν, αλλά έχει ειδικά pods για εύκολη αναγνώριση και βαράει από κανένα μίλι μακριά. Αλλά μην το ζορίσουμε, arcade είναι τα BF ό,τι και να τα κάνουν.

Και όσο για το όνομα "hardcore", θα μπορούσαν να το έλεγαν "fastkill" ή κάτι τέτοιο, αλλά τι θα γουστάρει περισσότερο το e-peen του gamer; ;)

Edit: @Alet, κουβέντα σε forum; Πότε έγινε αυτό; :P

duty_calls.png

Χαχαχα κοιτα οκ μου αρεσει που εχεις διεισδυτικη σκεψη σε αυτα που λεω.Εγω δεν ειπα οτι ειναι εξομοιωτης πολεμου,θα το ξαναθεσω ομως αλλιως πιο σωστα.Ειναι πολυ πιο κοντα στην πραξη απο οτι το normal.Σε οτι αφορα ομως το καμπερωμα του alet(γιατι εγω σε αυτο αναφερθηκα) ισχυει οτι σαν κινηση ο sniperas ειναι οπως στον πραγματικο πολεμο ,αυτο δεν μπορεις να το αμφισβητησεις .

Για το αλλο τωρα που λες σιγα μην το βγαζανε και Λουκυ Λουκ :P :P ..

Θεωρω παντως οτι ενας σωστος και καλος jetakias(οπως εσυ) πρεπει να παιζει hardcore. :P

• Moderators
Δημοσ.
Θεωρω παντως οτι ενας σωστος και καλος jetakias(οπως εσυ) πρεπει να παιζει hardcore. :P

Έχω εξηγήσει ήδη γιατί ο jetάκιας θα έχει πρόβλημα στο hardcore. Αλλά να ξαναπώ.

Stingers: 1 hit = 30% health left. Αψού και disable.

Δεν μπορείς να δεις πεζούς, γιατί όπως ξαναείπα, όσο καλύτερα τα γραφικά σήμερα, τόσο πιο δύσκολο να ξεχωρίσεις κάτι. Όχι όπως παλιότερα που 0 φωτισμός = μαύρες κουκίδες κλπ.

Air to ground: Δεν έχεις τετραγωνάκι να βλέπει τα οχήματα σε A2G όπως στο BF2 (που είχες μόνο guns/bombs, εκτός του gunner με το TV Missile) για να μπορείς να τα δεις εύκολα, οπότε πάλι πρόβλημα στο να βρεις αντιπάλους. Και το να αρχίσω να ρίχνω ρουκέτες στο κουτουρού μπας και πετύχω κάποιον, μπορεί να την φάει στα δόντια κανένας friendly. :P

Το μόνο σίγουρο είναι το Air Radar που βλέπει τι υπάρχει στον αέρα, αλλά τότε παίζεις άλλο παιχνίδι αν κυνηγάς μόνο τα αντίπαλα ιπτάμενα.

Αν είχαμε box ή/και βόμβες, θα έπαιζα και στο hardcore. :)

Και το έχω ξαναβάλει, αλλά

http://www.youtube.com/watch?v=D3692mWv1hA

δεν γίνεται στο BF3 έτσι άνετα. :P

Και του στραβού το δίκιο, στο BF2 το AA ήταν άθλιο, σαν να μην υπήρχε σχεδόν. Αλλά τώρα με το patch που έβαλαν 70% ζημιά ο ΕΝΑΣ πύραυλος, είναι απλά χαζό.

Δημοσ.

Παντως οντως με τις βομβες ειναι αλλιως...Εγω οσες φορες εχω παρει jet τωρα δεν μπορω να στοχευσω οχηματα ή κατι στο εδαφος παρα μονο ιπταμενους.Λεμε τωρα γιατι και εκει δεν τα παω καλα ...

Δημοσ.

Παιδιά γιατί δεν χρησιμοποιήτε το spec COVR.Εγώ αυτό βάζω και σχεδόν εξαφανίζει το suppression.Την έχω γλυτώσει πολλές φορές.Το θεωρώ απο τα ποιό χρήσιμα.Αυτά που χρησιμοποιώ συνέχεια είναι Cover, Suppression, FLAK.Επίσης το καινούριο patch που θα βγει μήπως θα έχει καμιά επιλογή για το χρώμα ξέρουμε;Αυτο το μπλε με έχει κάνει να μελαγχολήσω ειδικά στο Wake Island.

Δημοσ.

Καλά ναι, τα ξεβαμμένα χρώματα είναι χάλια. Το FXAA Injector πάλι δεν λειτουργεί σε server με PB, οπότε τι να το κάνεις.

Btw, όταν είσαι Ρώσος και χρησιμοποιείς commorose, ακούς την φωνή σου στα αγγλικά (με ΑΣΤΕΙΑ προφορά) άλλα οι άλλοι σε ακούνε στα ρώσικα. Υπάρχει καμιά επιλογή όπως στα παλιά bf, να ακούς την πραγματική γλώσσα (αγγλικά αν είσαι US, ρώσικα αν είσαι RU) ?

ΑΤΤΑΚΟΥΙ ΝΤΙ ΠΟΣΙΤΖΙΟΝ ρε παιδί μου!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...