Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Στο δικό σου "επάγγελμα" θα προτιμούσα να του την κάρφωνα στα μάτια από την άλλη άκρη. Γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι πιο personal, όταν κοντράρεσαι στο ίδιο πράγμα. Π.χ. jet vs jet.
remalis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μπορει να παιζει ρολο αυτο με την ατι? Αφου για τις πρωτες 1.5 - 2 βδομαδες δεν ειχα προβλημα. Τι μπορει να αλλαξε? Παιζω τοσα παιχνιδια, μονο σε αυτο αντιμετωπιζω προβλημα και δυστυχως ενω μαρεσει πολυ δεν μπορω να το ευχαριστηθω. Eιχα να μπω καποιες μερες αφου απογοητευτικα, μπηκα εχθες και παλι κολλησε. Ε, ελεος.. Να με πεταγε στο ντεσκτοπ θα το εκανα θεμα αλλα πιο χαλαρα, αλλα αμα ειναι να κλεινω το pc με το reset ειναι προβλημα... να το επανεγκαταστήσεις δοκίμασες μαν?
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Κοιταξτε και οι 2 λαθος ειστε.Ουτε ξεφτιλα ειναι να σκοτωσεις καποιον με μαχαιρι που πλεον το κανει και η κουτση Μαρια,ουτε με το ιδιο οπλο .Για μενα μαγκια ειναι να εισαι prone κατω στο χωμα να σου ριχνει ο sniperas απο το παραθυρο κρυμενος σε σπιτι και εσυ να βλεπεις το gleam απο την διοπτρα του και με οπλο val ή Μ16 και διοπτρα acog να του την καρφωνεις απο του διαολου την μανα .Οτι εκανα εγω δηλαδη χθες και καποιες αλλες φορες Aυτα ομως θελουν hardcore που το παιχνιδι γινεται σοβαρο καταλαβατε? Γιατι στο normal ,που οπως σας εχω πει και θα σας ξαναλεω ειναι της πλακας, που να σκοτωσεις με M16 τον snipera οταν σε σποταρει ?Εκει καθεται εκ του ασφαλους και σε σημαδευει γιατι ξερει οτι οσο καλος και να εισαι σε normal mode και αποσταση θες πολλες σφαιρες για να τον κατεβασεις.Τωρα ξερω θα πεσετε πανω μου να με φατε αλλα ετσι ειναι παιδια τι να κανουμε οι αληθειες πρεπει να λεγονται
klidpsol Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Στο δικό σου "επάγγελμα" θα προτιμούσα να του την κάρφωνα στα μάτια από την άλλη άκρη. Γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι πιο personal, όταν κοντράρεσαι στο ίδιο πράγμα. Π.χ. jet vs jet. Συμφωνώ, αλλά λίγο δύσκολο με μαχαίρι... εξάλλου το να διανήσεις το μισό map μόνο κ μόνο για ένα μαχαίρι, μπορεί να μη σταθείς κ τυχερός, αλλά τη στιγμή που θα κοιτάς τον καμπερά από πίσω θα είναι η χαρά διπλάσια για σένα και ο ξεφτιλισμός για εκείνον... ουυυυ στο θεό, γιατί εκει που σε έτρωγε από κάμποσα μέτρα μακριά ξαφνικά βρίσκεσαι πίσω του και του τη φοράς, το μαχαίρι εεε!!.... υπάχρει κ εναλλακτική λύση, το MAV! Το παν είναι να του μαμήσεις την ψυχολογία του αλλου και μετά τα υπόλοιπα γίνονται είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο...
Solmyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Κοιταξτε και οι 2 λαθος ειστε.Ουτε ξεφτιλα ειναι να σκοτωσεις καποιον με μαχαιρι που πλεον το κανει και η κουτση Μαρια,ουτε με το ιδιο οπλο .Για μενα μαγκια ειναι να εισαι prone κατω στο χωμα να σου ριχνει ο sniperas απο το παραθυρο κρυμενος σε σπιτι και εσυ να βλεπεις το gleam απο την διοπτρα του και με οπλο val ή Μ16 και διοπτρα acog να του την καρφωνεις απο του διαολου την μανα .Οτι εκανα εγω δηλαδη χθες και καποιες αλλες φορες Aυτα ομως θελουν hardcore που το παιχνιδι γινεται σοβαρο καταλαβατε? Γιατι στο normal ,που οπως σας εχω πει και θα σας ξαναλεω ειναι της πλακας, που να σκοτωσεις με M16 τον snipera οταν σε σποταρει ?Εκει καθεται εκ του ασφαλους και σε σημαδευει γιατι ξερει οτι οσο καλος και να εισαι σε normal mode και αποσταση θες πολλες σφαιρες για να τον κατεβασεις.Τωρα ξερω θα πεσετε πανω μου να με φατε αλλα ετσι ειναι παιδια τι να κανουμε οι αληθειες πρεπει να λεγονται Να προσθεσω οτι θα φαει δυο τρεις σφαιρες με damage 35 η καθεμια, και μετα θα χωθει στον βραχο μεχρι να ξαναγεμισει το health του... Συμφωνω παντως οτι ο καλυτερος τροπος ειναι να του σκασεις με ενα ΑΕΚ φαση, holo και heavy barrel μπαμ μπαμ, δυο στο glare και παπαλα Ασχετο, πηγα να παιξω λιγο Karg εχθες με support χωρις σιγαστηρα. Με διελυσαν (k/d ratio 1 με το που ετρωγα εναν μπαμ και κατω) αφου φαινομουν συνεχως στο minimap. Απο εδω και περα heavy barrel μονο σε τιποτα metro, bazar και seine που γινεται γρηγορο παιχνιδι. Ασχετο δυο, επαιξα χθες λιγο με 2xMSAA και post AA low, 8X AF. Το συμβουλευω 100% εαν το τραβαει η καρτα σας. Δεν κανουν καθολου crawl (αυτο το κουνημα) οι φραχτες και φαινονται πολυ καλυτερα τα κτηρια με αποτελεσμα να πιανει το ματι πολυ ευκολοτερα κινηση. Δοκιμαστε το.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Αν θες να το πάμε καλύτερα, η μαγκιά είναι να του φέρεις μια βόμβα στο κεφάλι, αλλά δυστυχώς στο 3 δεν έχουν βόμβες τα αεροπλάνα και δεν μπορείς να βρεις πεζό εύκολα χωρίς commander στο hardcore. Το hardcore Θα ήταν καλό επίσης αν δεν βόλευε περισσότερο τους campers (όπως και στο BC2) αφού δεν σε βλέπει κανείς στο σκοτάδι και κάνεις ό,τι θες. Εγώ προσωπικά θα δοκίμαζα HC αν (όπως έχω ξαναπεί) μπορούσαν τα jets να βλέπουν οχήματα εδάφους με target lock όπως στο BF2. Γιατί στο 3, απλά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις πολλά πράγματα (λόγω shading, ότι σήμερα καμουφλάρονται πιο καλά τα γραφικά μεταξύ τους, κλπ.) πριν φτάσεις πολύ κοντά, όπου και πια είναι άχρηστη η αναγνώριση. Και το παιχνίδι είναι αρκετά σοβαρό και στο normal. Ναι, έχει τα doritos, αλλά ευτυχώς δεν βλέπουν μέσα από τους τοίχους (πάλι όπως στο BC2). Στην τελική αν θέλω να παίξω 1-hit kill infantry game, βάζω ARMA 2. Το hardcore δυστυχώς δεν είναι σαν το BF2 normal, έχει διαφορές και το έχουν κάνει ώστε να βολεύει να έχεις τα βλαμμένα doritos.
klidpsol Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 με οπλο val ή Μ16 και διοπτρα acog να του την καρφωνεις απο του διαολου την μανα Είναι κ αυτό μια εναλλακτική την οποία κάνω με το .44 scoped ή με το τέρας (870MCS)...
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνω παντως οτι ο καλυτερος τροπος ειναι να του σκασεις με ενα ΑΕΚ φαση, holo και heavy barrel Aπορω πως ξεχασα να αναφερω το AEK .Mε τετοιο την εκανα χθες ,μιλαμε το οπλο ειναι θανατος .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Aπορω πως ξεχασα να αναφερω το AEK .Mε τετοιο την εκανα χθες ,μιλαμε το οπλο ειναι θανατος . Από την μια hardcore και από την άλλη παίζοντας με ένα από τα πιο βολικά όπλα του παιχνιδιού; Γιατί δεν παίζετε με μούφες;
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Στην τελική αν θέλω να παίξω 1-hit kill infantry game, βάζω ARMA 2. Δεν ειναι καθολου 1-hit kill εκτος αν βαρεσεις κεφαλι.Μα για αυτο ειναι πιο σοβαρο παιχνιδι το hc γιατι εκει νιωθεις πραγματικα τις διαφορες που εχουν τα οπλα μεταξυ τους ,το δραστικο βεληνεκες τους,το recoil τους και την ζημια που κανει το καθενα με τα χαρακτηριστικα του στον αντιπαλο αναλογα και τα σημεια που τον βαρας.Κοιτα το normal μου εχει κακοφανει σε πολλα του σημεια περα απο τα doritos ,βαραγα χθες με το πολυβολο πανω στο τανκ εναν απο κοντινη αποσταση και αναβε συνεχομενα ο σταυρος και δεν πεθαινε ο αθανατος με τιποτα.Μετα τον σκοτωσε ενας πεζος και μου εδωσε 70 assist ,ε ελεος δηλαδη ρε φουστη μου...Οι σφαιρες που τον βαραγα στο μεγεθος δεικτη χεριου ειναι δηλαδη ,ελεος ... Από την μια hardcore και από την άλλη παίζοντας με ένα από τα πιο βολικά όπλα του παιχνιδιού; Γιατί δεν παίζετε με μούφες; Ελα ρε οχι και βολικο ...Ποιο ειναι αβολο δηλαδη για να καταλαβω το σκεπτικο σου ? Ολα τα οπλα εχουν καλα και κακα.
Solmyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 AEK-971 1 m 10 m 20 m 30 m 40 m 50 m 60 m Bullets to Kill Normal 4 5 5 5 6 6 6 Bullets to Kill Hardcore 3 3 3 3 4 4 4 Δυο σφαιρες διαφορα, εκτος και εαν εισαι φατσα καρτα.
alet Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Για μενα και το hardcore και το normal εχουνε παθογένειες. Το νορμαλ θα ήτανε άψογο σαν mode αν δεν υπήρχε το 3d spotting και το health regeneration ( o medic στο normal εχει νόημα μόνο στα revives) Το hardcore απο την άλλη είναι γεγονος οτι επιβραβευει τους campers σε βαθμό αηδίας.Πετυχαίνω άτομα με σιγαστηρα εξω απο το spawn(ας ειναι καλα thermal optics) που βρίσκονται εκει μόνο για easykills αδιαφορόντας για σημαίες κτλ ...κατάντια.Επίσης το 60% στο health παρα είναι λιγο ,για να γυρίσεις και να αντιμετωπίσεις τον campera οταν σου ριχνει(μαζι με το suppresion effect σχεδόν αδύνατο) Το μόνο καλό είναι οτι στο hardcore γίνονται ποιο ενδιαφέροντα games απο πλευρας τακτικής(εχεις σχεδόν πλήρη ελευθερία να κινηθείς όπως θέλεις για να πάς στα objectives και δεν σπαμάρεις ασυστολα rpg κτλ λόγω ύπαρξης teamkill) και μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα σου τα attachments ανάλογα με το στύλ παιχνιδιού σου(ποιο το νόημα του bipod σε assault rifle στο normal αραγε; ) Το κακό με το hardcore είναι οτι στο σημάδι σε κάνει χειρότερο...Στο νορμαλ πρεπει να σημαδευεις για το κεφάλι αν θες να είσαι ανταγωνιστικός ενω στο hardcore δεν εχεις τέτοια προβλήματα.Γενικά οι παικτες του normal στην ικανότητα χρήσης όπλου εχω την εντύπωση οτι είναι αρκετα καλύτεροι. Για μενα το ιδανικό θα ητανε μια μιξη αυτών των δύο modes σε στυλ bf2:υποχρεωτικό friendly fire,οχι 3d spotting(ντορίτος που λέει και ο φίλος ποιο πάνω),100% health,no health regeneration,commander και το κυριώτερο: πραγματική επιβραβευση της ομάδας που κερδίζει για να παίζει περισσότερος κόσμος τα objectives.Το πως θα γίνει αυτό;Υπάρχουνε τρόποι... Ενας εξαιρετικά σατανικός θα ήτανε οι χαμένοι να παίρνουνε 0 πόντους,0 kills και όλους τους τους θανάτους
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Για μενα το ιδανικό θα ητανε μια μιξη αυτών των δύο modes σε στυλ bf2:υποχρεωτικό friendly fire,οχι 3d spotting(ντορίτος που λέει και ο φίλος ποιο πάνω),100% health,no health regeneration,commander και το κυριώτερο: πραγματική επιβραβευση της ομάδας που κερδίζει για να παίζει περισσότερος κόσμος τα objectives. +1 Αν και για την δική μου "δουλειά" πάλι (τα jets ), θα έπρεπε να αλλάξουν αρκετά πράγματα. Γιατί ο καθένας και η μάνα του βγάζει stinger και σε καταρίπτει (και μετά-patch που το έκαναν 70% damage). Ή Javelin/SOFLAM combo. Αλλά από το πολύ QQ, ούτε το SOFLAM βλέπουμε με το Air Radar πια (ναι, έβλεπε σχεδόν τα πάντα πριν, αλλά βοήθαγε γιατί γινόσουν ένα μεγάλο UAV και έλεγες στην ομάδα σου τι παίζει. Πολύ σπάστηκα που το άλλαξαν σε air μόνο -όπως έλεγε το description-. Ας το είχαν AIR-ONLY από την αρχή), ούτε έχουμε πολλή ενέργεια μετά το πρώτο hit.
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Το hardcore απο την άλλη είναι γεγονος οτι επιβραβευει τους campers σε βαθμό αηδίας.Πετυχαίνω άτομα με σιγαστηρα εξω απο το spawn(ας ειναι καλα thermal optics) που βρίσκονται εκει μόνο για easykills αδιαφορόντας για σημαίες κτλ ...κατάντια.Επίσης το 60% στο health παρα είναι λιγο ,για να γυρίσεις και να αντιμετωπίσεις τον campera οταν σου ριχνει(μαζι με το suppresion effect σχεδόν αδύνατο) Το hardcore δεν επιβραβευει κανενα campera απλα ειναι πιο ρεαλιστικο και δυσκολευει .Υπαρχει τροπος να ξετρυπωσεις τον campera μια χαρα ,πρωτον απο το gleam της διοπτρας και δευτερον απο το ποσο εχει εξασκηθει το ματι σου πανω στα textures να διακρινεις απο μακρυα τον χαρακτηρα σε prone που κινειται αναμεσα στα βραχια.Εγω μια χαρα τον ξετρυπωνω και κανει το παιχνιδι εξαιρετικα ενδιαφερον . Το κακό με το hardcore είναι οτι στο σημάδι σε κάνει χειρότερο...Στο νορμαλ πρεπει να σημαδευεις για το κεφάλι αν θες να είσαι ανταγωνιστικός ενω στο hardcore δεν εχεις τέτοια προβλήματα.Γενικά οι παικτες του normal στην ικανότητα χρήσης όπλου εχω την εντύπωση οτι είναι αρκετα καλύτεροι. Δεν ισχυει αυτο που λες,το οτι σε σκοτωνει ο αλλος με περισσοτερες σφαιρες δεν εχει να κανει με το σημαδι .Αν ο αλλος εχει 3d spotting τι εχει να λεει ? Εκτος ομως απο αυτο ειναι ασχετο σημαδι με το ποσες σφαιρες πρεπει να ριξεις .Οτι σημαδι ξερεις για το ενα ξερεις για το αλλο ,η δυσκολια που πεθαινεις αλλαζει .Προσεξε και κατι αλλο που ισως να αγνοεις, στο hardcore σκοτωνεις πιο ευκολα ,σκοτωνεσαι και πιο ευκολα ομως ...Σωστος ?
klidpsol Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 too much bla-bla... time for practice! http://www.youtube.com/watch?v=2ulrNh_OiD8 offtopic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα