Solmyr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Φανταζομαι σε μερικους μπορει να εγινε αυτοματα το update, ενω σε αλλους οχι; Δηλαδη να υπηρχε καποιου ειδους bug οταν οι εκδοσεις δεν ηταν συγχρονισμενες να σε κλοτσαγε. By the way, αυτο δεν εχει σχεση με τα bans που ειπαν καποιοι για hackers, απο οτι φανηκε.
stratigos24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Παιδια εχω κανει κανονικα update το pungbuster οπως λετε. Εχω κανει και downclock την καρτα μηπως εφταιγε το οτι ειναι oc edition και εχω δοκιμασει και με κλειστο το internet security kasperky μου. Δυστυχως κολλαει αρκετες φορες... Ετσι να μου κολλαει ολο το pc αλλα και γενικα να κολλαει το παιχνιδι δεν το ειχα τις πρωτες μερες που το πηρα. Σε φιλους μου κολλαγε και σε εμενα τιποτα. Τι να ειναι τωρα??
Ruthl3ss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Παίδες για διαφωτίστε με λίγο σχετικά με το τι να χρησιμοποιήσω για τις πτήσεις, μιας και μου αρέσει αρκετά το όλο concept στο παιχνίδι αλλά με το ποντίκι δεν παλεύεται μιας και θέλω 5 στρέμματα mouse pad και με πληκτρολόγιο only αν και ανεκτό σίγουρα δεν είναι οτι καλύτερο. Παλιότερα έπαιζα xbox και ξέρω οτι το χειριστήριο για τέτοιες δουλειές είναι λουκούμι αλλά μου ρθε και η άλλη ιδέα του joystick! Το ψαξα λίγο χτες και ψιλοκατέληξα σε αυτά τα δύο, και τα δύο με αρκετά μειονεκτήματα για αυτούς που το έχουν κοιτάξει λίγο το θέμα. Saitek Cyborg F.L.Y 5 | Skroutz.gr Thrustmaster T-16000M | Skroutz.gr Αν και μου αρέσει πολύ η ιδέα του joystick, το θέμα είναι οτι θα πάει μάλλον ψιλοχαμένο μιας και δεν παίζω παιχνίδια πτήσεων (άντε να παίξω κανα HAWX στο μέλλον) ενώ του xbox 360 θα είναι χρήσιμο και για άλλα games. Όμως αναφορικά με τον έλεγχο του ιπτάμενου οχήματος στο bf3 και τη στόχευση με αυτό τι είναι καλύτερο, αναφέρομαι σε "ωμές" επιδόσεις χωρίς να κοιτάμε pros & cons out of the game. Ελπίζω να μη σας κούρασα have fun fragging.
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που ξέρω είναι ότι με απλά-φθηνά joysticks, δεν έχεις precision aiming. Τα ακριβά joysticks από την άλλη κοστίζουν και πάλι δεν ξέρω αν ένας συνηθισμένος με fps (ποντίκι) μπορεί να αποδώσει το ίδιο.
Solmyr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Παιδια εχω κανει κανονικα update το pungbuster οπως λετε. Εχω κανει και downclock την καρτα μηπως εφταιγε το οτι ειναι oc edition και εχω δοκιμασει και με κλειστο το internet security kasperky μου. Δυστυχως κολλαει αρκετες φορες... Ετσι να μου κολλαει ολο το pc αλλα και γενικα να κολλαει το παιχνιδι δεν το ειχα τις πρωτες μερες που το πηρα. Σε φιλους μου κολλαγε και σε εμενα τιποτα. Τι να ειναι τωρα?? Τι εννοεις κολλαει; Πεφτουν τα fps ξαφνικα; Εχεις stuttering; Σε πετάει στο desktop;
stratigos24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Παγωνει ολο το pc. Μονο με το κουμπι reset ξεκολλαει, ουτε alt ctrl del ουτε τιποτα...
Solmyr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Οταν κολαει τι σου δειχνει; Φαινεται μονο ο 'θολος' της πιστας (το background); Παιζεις native αναλυση (ie, την full της οθονης σου);
stratigos24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Οταν κολλαει απλα μενει ακινητο σε μια εικονα και ο ηχος ακουγεται κολλημενος (σαν να λουπαρει ενα πολυ μικρο ηχιτικο δειγμα, ξερεις οπως οταν κολλαει κατι...). Παιζω σε 1920χ1080. Τοσο βγαζει η οθονη.
Solmyr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Σκεφτηκα μηπως τρως kick (λογω των τελευταιων περιστατικων) και προσπαθει να σε στειλει desktop και κολαει ο υπολογιστης... Εμενα αφαιρει τα textures (μενει μονο ο 'θολος' της πιστας) και μετα απο 10 seconds με πεταει desktop, για αυτο σε ρωτησα. Δοκιμασε να βαλεις τις ρυθμισεις απο την ATI σε application, μηπως και παιζει προβλημα με την αλλαγη σε περιβαλλον windows..
stratigos24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μπορει να παιζει ρολο αυτο με την ατι? Αφου για τις πρωτες 1.5 - 2 βδομαδες δεν ειχα προβλημα. Τι μπορει να αλλαξε? Παιζω τοσα παιχνιδια, μονο σε αυτο αντιμετωπιζω προβλημα και δυστυχως ενω μαρεσει πολυ δεν μπορω να το ευχαριστηθω. Eιχα να μπω καποιες μερες αφου απογοητευτικα, μπηκα εχθες και παλι κολλησε. Ε, ελεος.. Να με πεταγε στο ντεσκτοπ θα το εκανα θεμα αλλα πιο χαλαρα, αλλα αμα ειναι να κλεινω το pc με το reset ειναι προβλημα...
Solmyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μετα το χθεσινο με τον πανκμπαστερ μου φαινεται οτι το παιχνιδι εχει πεθανει. Εχουν περασει 2 μηνες χωρις κανενα patch, με την μοναδικη official ανακοινωση απο τοτε να εγινε απο καποιον που δεν ειναι πια στην ομαδα του BF3/DICE... Γιατι τοση νεκρα ρε παιδια; Πριν που ειδα online users ηταν 81.000 PC, 80.000 PS3 kai 72.000 Xbox, συνολο επαιζαν πανω απο 230 χιλιαδες ατομα. Δεν μπορω να καταλαβω.
venumis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Το BC2 για BFάκηδες δεν ήταν γενικά. Απλά παίξαμε, γιατί το BF2 ήταν από το 2005 και έπρεπε να πάμε σε κάτι νέο. Προτιμώ χίλιες φορές περισσότερο το BF3 από το BC2 κι ας είχα στο BC2 χιλιάδες μαχαίρια. Γράψε απλά οτι δεν σου άρεσε το BFBC2 και θα το σεβαστούμε, όλα τα άλλα περί "Το BC2 για BFάκηδες δεν ήταν" ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας σου και απλά γίνεσαι προκλητικός. Μια χαρά παιχνίδι είναι το BC2 και φυσικά είναι σειρά Battlefield.. Στο Battlefield 2 οι πίστες ευνοούσαν τρομερά τους καμπεράδες και αυτό είναι κάτι που μου την έσπαγε αφάνταστα.
alet Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μετα το χθεσινο με τον πανκμπαστερ μου φαινεται οτι το παιχνιδι εχει πεθανει. Εχουν περασει 2 μηνες χωρις κανενα patch, με την μοναδικη official ανακοινωση απο τοτε να εγινε απο καποιον που δεν ειναι πια στην ομαδα του BF3/DICE... Γιατι τοση νεκρα ρε παιδια; Πριν που ειδα online users ηταν 81.000 PC, 80.000 PS3 kai 72.000 Xbox, συνολο επαιζαν πανω απο 230 χιλιαδες ατομα. Δεν μπορω να καταλαβω. Μωρε μπορει να ήτανε συνδεδεμενοι στο battlelog στο PC 80.000 το θέμα είναι ποιος αριθμος απο αυτούς έπαιζε Μην ξεχνάμε οτι στις κονσολες το game δουλευει ρολοϊ σε αντίθεση με τα χιλιαμυρια προβληματα του pc οποτε η εταιρία μάλλον δεν υπολογίζει και ιδιαιτερα το pc. ΥΓ Για patch διαβασα φλεβαρη,αν και πλέον εχω αρχίσει να τα φοβάμαι...Στο προηγούμενο βαλανε οι ηλίθιοι το random spread στα όπλα και τα μαμήσανε.Στο επόμενο παίζει να βάλουνε και random mortar στο κεφαλι αν κανεις πάνω απο 2 kill σερι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Γράψε απλά οτι δεν σου άρεσε το BFBC2 και θα το σεβαστούμε, όλα τα άλλα περί "Το BC2 για BFάκηδες δεν ήταν" ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας σου και απλά γίνεσαι προκλητικός. Μια χαρά παιχνίδι είναι το BC2 και φυσικά είναι σειρά Battlefield.. Στο Battlefield 2 οι πίστες ευνοούσαν τρομερά τους καμπεράδες και αυτό είναι κάτι που μου την έσπαγε αφάνταστα. Μια χαρά είναι ένα παιχνίδι που έκοψε τα jets, έκανε τα ελικόπτερα φορτηγά και είχε bottlenecks σχεδόν συνέχεια; Επίσης το autopilot μαχαίρι, no prone και διάφορα άλλα, βαριέμαι να τα ξαναλέω, γιατί τα έχουμε πει άπειρες φορές στο φόρουμ του BF της ΕΑ UK. Όχι. Δεν γίνομαι προκλητικός. Εσύ γίνεσαι λέγοντας για σφαίρες φαντασίας και τέτοια που το πας στο προσωπικό. Υπήρχε λόγος που το BC ήταν μόνο στις κονσόλες, γιατί ευνοούσε εκείνο το στυλ. Το BC2 μας το έδωσαν για να μην γκρινιάζουμε και αν και ήταν πολύ καλό σε τεχνικούς τομείς, ήταν πολύ mainstream. Και ήταν γνωστό ότι θα ήταν διαφορετικό γιατί όπως και η ίδια η DICE το είχε πει, είναι spin-off σειρά και όχι main. Άλλο αν πια προσπαθούν να τα ενώσουν γιατί πούλησε περισσότερο αφού απλό = πουλάει. Το πρόβλημα είναι ότι διάφορα πράγματα του BC2, πέρασαν και στην main σειρά με το BF3. Αλλά και πάλι προτιμώ το BF3 περισσότερο. Όσο για τους campers του BF2: Commander -> UAV -> Radar-> MANUAL SPOT του Commander. Να μου πεις ότι υπήρχε πρόβλημα με τα ελικόπτερα/αεροπλάνα που διέλυαν τα πάντα να το σεβαστώ, αλλά να λες ότι ήταν για campers, (λες και το BC2 και το BF3 δεν είναι), τότε εσύ γίνεσαι προκλητικός. Επίσης δεν βρίσκω nickname Venumis, έτσι για να δω με τι στυλ έπαιζες. Μην ξεχνάμε οτι στις κονσολες το game δουλευει ρολοϊ σε αντίθεση με τα χιλιαμυρια προβληματα του pc οποτε η εταιρία μάλλον δεν υπολογίζει και ιδιαιτερα το pc. ΥΓ Για patch διαβασα φλεβαρη,αν και πλέον εχω αρχίσει να τα φοβάμαι...Στο προηγούμενο βαλανε οι ηλίθιοι το random spread στα όπλα και τα μαμήσανε.Στο επόμενο παίζει να βάλουνε και random mortar στο κεφαλι αν κανεις πάνω απο 2 kill σερι Το είχαν πει σε interview ότι κάπου στην μέση του development, οι κονσόλες έγιναν main platform ενώ ήταν το PC. Κλασσικά. Εδώ για να βάλουμε να παίζει throttle στο X52 έπρεπε με μέσους τρόπους και δεν είναι όπως το θέλουμε. Δυστυχώς δεν γίνεται ποτέ η DICE να βγάλει ένα παιχνίδι που να μην έχει ένα σωρό bugs. Καλά, εδώ κατάφεραν το F-35 να το κάνουν χειρότερο του BF2...
klidpsol Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ο καλυτερος τρόπος να ξεφτιλίσεις τους καμπέριδες είναι το μαχαίρι! θυμάμαι σκηνικό με sniperά καμπεράκο που βάραγε από τη βάση του και με είχε ξεφτιλίσει κάμποσες φορές με το sissy semi-auto sniper μέχρι να καταλάβω από που με βάραγε... ε μετά, τα υπόλοιπα είναι γνωστά... τρέχεις σαν λουης όλη την πίστα, αν χρειαστεί βγαίνεις κ λίγο εκτός map για να τον συνουσιάσεις με τη χατζάρα του rambo, του γράφεις κ τπτ καλό στο chaterbox και αμά τον ξαναδείς στο ίδιο σημείο?!...ε, επαναλαμβλάνεις την παραπάνω λούπα βημάτων... υ.γ. δεν το παίζω μαχαιράς, άλλωστε λίγα είναι αυτά που έχω κάνει μεχρι στιγμής... λίγα κ καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα