klidpsol Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι όντως το παιχνίδι έγινε επι τροχαδιν για αυτό και έχουμε όλα αυτά που έχουμε, ακόμα δεν χορτάσαμε με το BC2 (το έχω αφήσει στο lvl 47 )και μας πλάσαραν εμέσως το BF3. Βέβαια εμένα περισσότερο με τσάντισε η ιδέα με το ORIGIN που σε υποχρεώνει να παίζεις το παιχνίδι μέσω browser παρά κάποιες γραφικές ατέλειες του παιχνιδιού... Πάντως δεν αποκλείεται να είναι μια πάγια τακτική που ακολουθεί η DICE για να μας προετοιμάσει σε κανά χρόνο πάλι για το νέο BF... για αυτό μη τα ζητάτε όλα από τώρα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ήθελες να χορτάσεις την αηδία το BC2 κιόλας;
klidpsol Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Πλάκα έχει και αυτό (BC2) με τους snipers σαν αρκούδες να ξεχωρίζουν από παντού... με τους χαρακτίρες να είναι πιο χιουμοριστικοί (ειδικά ο ρώσσος engineer όταν έριχνε μπινελίκια ) από ότι τα κρέατα στο BF3 που ζόριζονται να πηδήξουν ένα πεζούλι Αλλά για jetάκιδες δεν είναι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Το BC2 για BFάκηδες δεν ήταν γενικά. Απλά παίξαμε, γιατί το BF2 ήταν από το 2005 και έπρεπε να πάμε σε κάτι νέο. Προτιμώ χίλιες φορές περισσότερο το BF3 από το BC2 κι ας είχα στο BC2 χιλιάδες μαχαίρια.
Locko Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Για όσους δεν έχουν πάρει ακόμα το παιχνίδι (υπάρχει κάποιος τέτοιος? ) μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους εδώ,
beh6moth Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Κούκος ελληνική ευρωπαϊκή φίλο. Συγγνώμη που δεν μιλούν πολύ καλά σας γλώσσα, έτσι ορθογραφία μου μπορεί να είναι αξιολύπητη. Σας βλέπω Σχετικά με το φόρουμ σας. Έρχομαι εδώ για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. 1) αν ήμουν réaparraisais σας σημείο A στο Damavand είναι όλα υπήρχε μόνο μια γόνος σημείο την αναγνώριση ότι θα καταστρέψουν. Είχα ένα στην ομάδα μου, αναγνώρισε ότι κάθε θα ξεκουραστεί σε ένα réaparaissait αναπαράγονται σε ένα σημείο σωστοί. Έτσι, αντί να φωνάξει έναν εξαπατώντας μάθουν να παίζουν αναγνώριση. 2) Η PBBans're δεν εξαπατά, αλλά απλώς ένα αρχείο winject ονομάζεται και με τους οποίους δουλεύω και για PB είναι ένα εξαπατήσει πρόγραμμα. Έχουν επίγνωση του λάθους και θα κάνει ένα evenbalance. Ζητώ συγγνώμη για τις προσβολές που έχω διαβάσει. Είστε σε κρίση και δεν είχαν πλέον μια υπο έτσι καταλαβαίνω σας Παρά. Θα σας δούμε στο παιχνίδι recrosses
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Google translate νομίζω;
stratigos24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδια συγνωμη και παλι αλλα συνεχιζει να μου κολλαει το bf3. Εχθες μου κολλησε τελειως στο loading της πιστας. Κολλαει ολο το pc. Και εκει ολο το pc κολλησε στο loading. Τι να φταιει? Μηπως μαθαμε τιποτα ακομα για τα παγωματα?
konstantinos77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 εγώ πάλι δεν έχω θέμα Ασε αν εχεις θεμα ή οχι .Το μηνυμα αυτο στο βγαζει στο battlelog ?
alet Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδια συγνωμη και παλι αλλα συνεχιζει να μου κολλαει το bf3. Εχθες μου κολλησε τελειως στο loading της πιστας. Κολλαει ολο το pc. Και εκει ολο το pc κολλησε στο loading. Τι να φταιει? Μηπως μαθαμε τιποτα ακομα για τα παγωματα? Υπαρχει θέμα με το punkbuster για δες μηπως εκει ειναι το πρόβλημα.Κατεβασε το pbsetup και κανε manual update . Υπόψιν οτι σε πολλους ουτε το παραπάνω λύνει το πρόβλημα. Π.χ εγω χτες βραδυ έπαιζα κανονικα,ενω ενας φίλος μου γινότανε συνέχεια kick με το μυνημα PunkBuster kicked player 'αβγδ' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffab. Εχει γεμίσει το φορουμ toy battlelog με το συγκεκριμενο θεμα καθως 24 ωρες μετά δεν έχει βρεθει ακόμα λύση
gavros10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 εγω ειχα αυτο το προβλημα την κυριακη το βραδυ, με πεδεψε λιγο αλλα το εφτιαξα
Solmyr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Manually update punkbuster και μετα restart το πισι. Εγινα kick 3-4 φορες καπακια εχθες και με το που το εκανα αυτο λυθηκε το προβλημα. Επισης εσβησα και το user.cfg απο το BF3 directory (ειχα μεσα frame caps και triple buffering options), αλλα δεν ξερω εαν εχει σχεση.
asbatey Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 εμενα παντως δεν μου εχει κανει τετοια προβληματα,τουλαχιστον χθες που παιζαμε με solmyr.μια φορα κολλησε στο co-op.απο αυτο ηταν?κατι αλλο? δεν ξερω.παντως ουτε update pb/manual update εκανα ουτε τπτ μεχρι τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα