gavros10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 μην ανησυχεις. υπαρχουν και χειροτερα εγω περσυ πηρα το god of war 3 για το ps3 το ανοιξα μετα απο κανα μηνα; και επαιξα 4-5 μηνες μετα 1 χρονος εχει περασει και δεν εχω περασει την 4η πιστα. δεν το ακουμπαω καν το ps3
alet Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 UDIENOW! ααα! χαχαχαχα κοιτα να δεις σοβαρα τωρα ποια ήτανε η εμπειρια μου μεχρι στιγμης απο το bf3(δεν παίζω αρκετα games πλεον λογω χρόνου και ειχα να παιξω bf απο το bf2) Mεχρι το patch του Δεκεμβρίου συνεχη crash (προβλημα οχι δικό μου μονο αλλα μεγάλης μερίδας των παικτων στο πισι).Εκει που λόγω φορτου δουλειας τον Νοεμβρη είχα μια-δυο ωρες ελευθερες,αντι να παίζω το game,εψαχνα να βρω λυση σε ενα διαρκες πρόβλημα(search στο battlelog,βαλε-βγαλε drivers,σβήσε το TM απο το εικονίδιο του exe).Tελικα το προβλημα διορθωθηκε μόνο με το patch στις 6 Δεκεμβρη.Οποτε εδωσα 35 ευρω προπαραγγελια (με το Β2Κ) για να παιξω τελικα ανθρωπινα το game μετα απο 1μιση μηνα οταν ετσι κι αλλιως το bf3 ειχε 20ευρω σε προσφορα απο το αμαζον και 15ευρω το Β2Κ. Το παιχνιδι δυστηχως κανει μπαμ οτι σχεδιαστηκε κυρίως για κονσολα και run n gun.Απουσια commander,στο normal δεν είχε friendly fire,οι χαρτες για 64 στο pc είναι(conquest παντα) στην ουσία ενα πρόχειρο κατασκευασμα με βαση τους μικρότερους χάρτες των κονσολών.Δεν μπορω να πιστεψω οτι αφήσανε τόσο ανεκμετάλευτο χώρο αδειο στα ακρα ,σε χάρτες όπως Caspian Border,operation firestorm,canals,kharg και αντί να βαλουνε καποιες conquest flags(αρα θα υπήρχε και η εννοια του flanking) ,αφησανε διακοσμητικες δεξαμενές,εκτασεις ερημου ή ορεινων όγκων...ετσι για να υπάρχουνε. Το πρόβλημα διορθωθηκε εν μερη στους Β2Κ maps αλλα πλέον αν παίξεις ενα αξιοπρεπες game ειναι θεμα τύχης, λόγω στο ότι στους συγκεριμένους χάρτες η απουσία commander να κατευθήνει τις squad είναι καθοριστική(π.χ αν στο wake island οι παίκτες δεν εχουνε την εμπειρία να καταλάβουνε οτι αν χάσεις το c (airport) εχεις στην ουσια χάσει και το game). Ενα αλλο στοιχειο που δειχνει οτι game σχεδιάστηκε για άλλο target group(κονσολα) απο οτι αυτό των προηγούμενων bf είναι πως η νίκη πλέον δεν έχει καμία σημασία...Κανονικά παίρνεις τους πόντους σου,τα ribbons σου και αν κερδίσεις τον γύρο παίρνεις ...300 ολοκληρους πόντους παραπάνω.Τουλάχιστον στο bf2 η ομαδα που κερδιζε διπλασίαζε τους πόντους της ...Το αποτελεσμα...Κανένας(πολλοι λίγοι για να ειμαι ποιο ακριβης) δεν παιζει το objective.Ποιο πολύ κοιτανε οι παικτες το K/D ratio και τους πόντους-ribbons πάρα μπαινουνε στην φωτια για να κάνουνε capture ή arm κάποιο mcom. Αλλο ενα γνωρισμα έιναι το cheating στο pc καθως το πραγμα έχει ξεφτιλιστει πλέον... Και δεν μιλάω για cheaters που χρησιμοποιουνε ενα esp ή aimbot αλλά για τα massmurder hacks που αδειάζουνε τον σερβερ σε δευτερόλεπτα.Υπήρχανε μέρες που σε 6 σερβερ επαιξα και οις 6 σερβερ αδειάζανε στο λεπτό λόγω τέτοιων ηλιθιων(τουλάχιστον στους hardcore servers τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα). Και συγκρίνω την εμπειρία μου με την εμπειρία ενος παίκτη κονσολών στο συγκεκριμένο game. Ο οποιος τις 2 ωρες ελευθερο χρόνο πχ που είχε για να παίξει το game απλα έβαζε το dvd και ...έπαιζε ενα game χωρις crash,σχεδιασμένο για το μηχανημά του,χωρις να αλλαζει συνέχεια σερβερ που αδειαζαν λόγω massmurder hack,χωρις να κανει manual update το punkbuster,χωρίς να να ρίχνει ζαρια αν οταν εχει τον χρόνο να παίξει το origin θα ειναι down ή οχι ...Νομίζω δεν θελει και ερωτημα ποιος το επαιξε αξιοπρεπέστερα και ειχε ενα ολοκληρωμενο προιον στα χερια του παρ οτι και οι 2 πληρώσαμε περιπου τα ιδια χρήματα για αυτο το προϊον ΕDIT:Ηδη 5 ωρες μετα το θεμα με το punkbuster το πρόβλημα συνεχίζεται και το παιχνίδι είναι unplayble.Στο batllelog υπάρχει τοπικ για επίθεση χακερ σε κάποιο anti-cheat όπου κατάφεραν να προκαλεσουνε bans σε πολλους νόμιμους παίκτες. Αυτην τη στιγμή το ps3 και το xbox360 έχουνε 120.000 παικτες ονλαιν που παιζουνε το game...το pc έχει 25.000 συνδεδεμενους στο battlelog και ζήτημα είναι αν το game το παιζουνε μερικές χιλιαδες απο αυτους
Solmyr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εγραφα και εγω ενα κατεβατο και κολησε ο browser... Grrr Συμφωνω απολυτα με alet. Η εμπειρια bf2 δεν με εχει αγγιξει ακομα. Πολυ κριμα γιατι τα οπλα του παιχνιδιου και το περιβαλλον δεν συγκρινονται. Ειναι λιγα ομως τελικα..
konstantinos77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ειναι λιγα γιατι παντα το πρωτο πραγμα που μετραει ειναι να παιζεις απροβληματιστα και μετα ολα τα αλλα.Παντως εμενα ρε παιδια τι να πω ,καλα ολα τα αλλα αλλα αυτα τα γραφικα του δεν με εχουν εντυπωσιασει τοσο πολυ πια οπως ακουω και διαβαζω απο αλλους .Αφηνω ενα μικρο παραθυρακι οταν παρω μια dx11 gpu μην τυχον δω διαφορες αλλα δεν νομιζω πια ,τι HBAO, τι SBAO εχω αλλαξει screen captures τραβαω και συγκρινω μεταξυ τους ,ΑΑ βγαζω -βαζω τιποτα ομως.Δεν λεω οτι ειναι ασχημα γραφικα αλλα δεν ειναι και αυτο το wow οπως στο metro2033 ή το crysis οταν τα ειχα πρωτοδει .
Silverage Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έχει πρόβλημα το punkbuster;Γι'αυτό μου έβγαλε το Avira πως το punkbuster.sys είναι trojan και εγώ ο βλαμμένος το έστειλα καραντίνα.Τώρα πάτησα να το κάνει restore και μόλις έκανα login στο battlelog μου βγάζει πάνω πάνω NOTICE Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors are beeing looked into right now. Αυτό το βγάζει και σε εσάς;
alet Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έχει πρόβλημα το punkbuster;Γι'αυτό μου έβγαλε το Avira πως το punkbuster.sys είναι trojan και εγώ ο βλαμμένος το έστειλα καραντίνα.Τώρα πάτησα να το κάνει restore και μόλις έκανα login στο battlelog μου βγάζει πάνω πάνω NOTICE Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors are beeing looked into right now. Αυτό το βγάζει και σε εσάς; Δεν εκανα κάν τον κόπο να κάνω join καποιο game αλλα ναι υπαρχει θεμα με το punkbuster όπως και με το οτι το avira αναγνωρίζει καποιο αρχειο σαν trojan.Τσεκαρε τα forum του battlelog
konstantinos77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Nα ειδες τωρα ? Εδω πχ εχει δικιο ο alet που διαμαρτυρεται με τις μ@λ@κιες αυτες που συμβαινουν.Ωρες ωρες δηλαδη σου δινει την εντυπωση ενος προχειρογραμμενου και προχειροσερβιρησμενου παιχνιδιου...
Solmyr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Λες και δεν εμαθαν απο τα λαθη του BF2... Εγω το ειπα, ελπιζω να τα φτιαξουν αυτα τα θεματα. Tοσο δυσκολο ειναι πια; Δεν ειναι και τοσο πολλα πια. Αντι να ασχολουνται με νεα dogtags και εαν το χ οπλο θα εχει recoil 0.2 ή 0.15. Τα βασικα: - Flying MAV - Prone legs που χανονται στα textures (το full destruction μας μαρανε...) - Commander mode - Ανοιχτε τις σημαιες - Φτιαξιμο chatbox και comorose - Punkbuster και cheaters Εχουν πουλησει οπως λενε 7-8 εκατ. κοπιες (χ 30 ευρω μεσω ορο) ειναι 240μυρια. Να εχουν ενα profit margin 20% (και λιγο λεω, εβγαλαν 48 εκατ). Δωσε το 1 ρε DICE σε 50 programmers να την φτιαξεις την φαση.
nzeppos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δεν εκανα κάν τον κόπο να κάνω join καποιο game αλλα ναι υπαρχει θεμα με το punkbuster όπως και με το οτι το avira αναγνωρίζει καποιο αρχειο σαν trojan.Τσεκαρε τα forum του battlelog Δεν ξέρω για το "punkbuster.sys", πάντως το Avira σίγουρα αναγνωρίζει σαν trojan το ίδιο το BF3.exe (μετά το τελευταίο patch).
alet Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 H ανακοινωση της ΕΑ για τους pc players ειναι για γελια... Μετα απο σχεδον 12 ωρες το παιχνιδι να ειναι unplayble σε ranked servers λογω punkbuster,προτεινει να παίζουμε σε ...unranked μεχρι να λυθεί το πρόβλημα. Τρομερή ιδέα! http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654778033266463/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το Punkbuster το έχει η ΕΑ και φωνάζουμε;
konstantinos77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Εμενα παντως μου βγαζει αυτο στο battlelog The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now. Μπαινω και παιζω κανονικα ομως σε servers.Με εσας τι γινετε?
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Εμενα παντως μου βγαζει αυτο στο battlelog The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now. Μπαινω και παιζω κανονικα ομως σε servers.Με εσας τι γινετε? NOTICE The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now. ανακοίνωση στο battlelog..
Bizniz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Εμενα παντως μου βγαζει αυτο στο battlelog The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now. Μπαινω και παιζω κανονικα ομως σε servers.Με εσας τι γινετε? εμένα σε άλλους servers μπαίνει και παίζω κανονικά και σε άλλους με το που μπαίνω και ξεκινάει με πετάει στο desktop και όλοι είναι με pb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα