konstantinos77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εγω δεν μπορω να βλεπω το πιστολι με την διοπτρα ,μου γυρνανε τα αντερα..
konstantinos77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 χαχαχαχαχα ... Καλα ειναι αληθινο τωρα αυτο ? Να βαλεις τετοια διοπτρα σε πιστολι ,υπαρχει περιπτωση πιστολι να εχει ακριβεια σε τοση ή δραστικο βεληνεκες σε τοσο μεγαλη αποσταση ? Δεν ξερω για αυτο ρωταω.
klidpsol Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 xaxaxa... LOL είπαμε μας βολεύει το scope στο .44αρι για kills πανω από 50m αλλό όχι και έτσι... Πάντως το μόνο που με ξενερώνει στα πιστόλια είναι το dmg για το Μ1911 - με το μεγαλύτερο διαμέτρημα (.45 ACP)- και είναι τρίτο σε σειρά μετά το ΜΡ412. Κατ'εμε θα έπρεπε να είναι 2ο σε σειρά DMG (μετά το .44αρι) μόνο κ μόνο επειδή έχει το μεγαλύτερο διαμέτρημα από όλα τα άλλα πιστόλια...
venumis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Αυτο είναι για οποιον δεν εχει λεφτά να αγοράσει ενα sniper τουφέκι ! Πραγματικά εμετικό!! Εχω αγοράσει το BF3 αλλά ακόμα δεν το εχω παίξει, μην μου πείτε οτι υπάρχει αυτη η σαχλαμάρα στο παιχνίδι γιατι θα πηδηχτώ με το παράθυρο !!
konstantinos77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Υπαρχει πιστολι με μικρη διοπτρα και φακο αλλα οχι αυτο .Ενταξει και εσυ μην συγχιζεσαι τοσο ...
alet Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλο είναι να μην δοκιμάσετε να παίξετε bf3 για τις επόμενες ώρες γιατί το Punkbuster τα έχει παίξει και μπανάρει ανξέλεγκτα χωρίς λόγο.Ηδη υπάρχουνε μια ντουζινα thread στο forum του battlelog για αυτό το ζήτημα και μερικοί κάνουνε λόγο για επίθεση χακερ στο punkbuster. Οπως ξανάγραψα για μένα το bf3 είναι προσωπικά η ταφόπλακα για τα online fps στο pc.Τρομερά προβλήματα και μόνο και τίποτα παραπάνω.Απο δω και πέρα κονσόλα και πάλι κονσόλα(που θα παει θα το συνηθίσω το pad)
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Απο δω και πέρα κονσόλα και πάλι κονσόλα(που θα παει θα το συνηθίσω το pad) UDIENOW! ααα!
trelos3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλο είναι να μην δοκιμάσετε να παίξετε bf3 για τις επόμενες ώρες γιατί το Punkbuster τα έχει παίξει και μπανάρει ανξέλεγκτα χωρίς λόγο.Ηδη υπάρχουνε μια ντουζινα thread στο forum του battlelog για αυτό το ζήτημα και μερικοί κάνουνε λόγο για επίθεση χακερ στο punkbuster. Οπως ξανάγραψα για μένα το bf3 είναι προσωπικά η ταφόπλακα για τα online fps στο pc.Τρομερά προβλήματα και μόνο και τίποτα παραπάνω.Απο δω και πέρα κονσόλα και πάλι κονσόλα(που θα παει θα το συνηθίσω το pad) ενταξει τραγικος απλα εχεις μια κονσολα και την υποστηριζεις ειχα παλια ps1 και λιωναμε με την παρεα αλλα τι στο pc με τις ατελειωτες ωρες προ 11 και bf3 το σιχαθηκα το κοσνσολακι που λεγεται ps1,ps2,ps3 για μικρα παιδακια που μαθαινουν την λεξη game αυτα για σενα οσον αφορα το θεμα του bf3 και το οπλακι με την διοπτρα δεν με εχει βολεψει καθολου αλλα το sniper cv88 -98 η οπως λεγεται τα σπαει 1 hit κανεις και ο αντιπαλος κειτεται νεκρος στο πατωμα με τα χερια ψηλα
alet Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ενταξει τραγικος απλα εχεις μια κονσολα και την υποστηριζεις ειχα παλια ps1 και λιωναμε με την παρεα αλλα τι στο pc με τις ατελειωτες ωρες προ 11 και bf3 το σιχαθηκα το κοσνσολακι που λεγεται ps1,ps2,ps3 για μικρα παιδακια που μαθαινουν την λεξη game αυτα για σενα προσπαθησε να διαβάσεις τι εγραψα... Ελπίζω ο εγκεφαλός σου -αν και συρικνωμένος-να μπορεί να κάνει αυτή την διαδικασία. Επίσης βρες τρόπο να πας με γυναικα(ακόμα και αν χρειαστει να πληρωσεις) θα σου κάνει καλό να φύγεις απο το κλαμπ των παρθένων.Αυτα για σενα. Βλεπεις το να προσβαλλω μπορω και γω μπουλη
konstantinos77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 οσον αφορα το θεμα του bf3 και το οπλακι με την διοπτρα δεν με εχει βολεψει καθολου αλλα το sniper cv88 -98 η οπως λεγεται τα σπαει 1 hit κανεις και ο αντιπαλος κειτεται νεκρος στο πατωμα με τα χερια ψηλα http://bf3blog.com/battlefield-3-m98b/ Το m98 εννοεις .Φοβερο οντως ,ειναι ο διαδοχος του m95 απο το bc2 που τρυπαγε και viper.
trelos3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 προσπαθησε να διαβάσεις τι εγραψα... Ελπίζω ο εγκεφαλός σου -αν και συρικνωμένος-να μπορεί να κάνει αυτή την διαδικασία. Επίσης βρες τρόπο να πας με γυναικα(ακόμα και αν χρειαστει να πληρωσεις) θα σου κάνει καλό να φύγεις απο το κλαμπ των παρθένων.Αυτα για σενα. Βλεπεις το να προσβαλλω μπορω και γω μπουλη πρωτον διαβασα καλα δευτερον ποιος ειναι μπουλης το ξερω μονο εγω και τριτον στα εγραψα αυτα γιατι επειδη διαβαζεις σε ενα φορουμ κατι το οποιο μπορει να γινεται επιτηδες δεν σημενει οτι ειναι και αληθεια
alet Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 πρωτον διαβασα καλα δευτερον ποιος ειναι μπουλης το ξερω μονο εγω και τριτον στα εγραψα αυτα γιατι επειδη διαβαζεις σε ενα φορουμ κατι το οποιο μπορει να γινεται επιτηδες δεν σημενει οτι ειναι και αληθεια Το υφος σου μπουλη ειναι το προβλημα γκε γκε? Οταν γραφω κατι και το γραφω κόσμια -στα @@ αν διαφωνεις- θα απαντησεις κόσμια χωρις χαρακτηρισμους. Αν και επειδη οντως μπορει να εχεις προβλημα κατανόησης να στο κανω ποιο λιανα: 1.Το battlelog ειναι το επισημο φορουμ του bf3 και οι ιδιοι οι μοντς που γραφουνε εκει γνωρίζουνε το πρόβλημα. 2.Το τερμα τα "online fps για το pc" δεν είχε να κάνει με την κοντριτσα που εχεις με τους φιλους σου στο σχολειο "κονσολα-pc ποιο ειναι καλύτερο" αλλα στο θέμα σταθερότητας του παιχνιδιού αλλα και υποστηριξης απο προβλήματα σαν και αυτα(την μια με τα massmurder hacks,την αλλη με το punkbuster ,την αλλη κρας χωρις λογο κτλ). Αντε τωρα πιασε δουλεια με την αλλη παλαμη
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εχω αγοράσει το BF3 αλλά ακόμα δεν το εχω παίξει
klidpsol Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 time for zombies!!! http://www.youtube.com/watch?v=KA-O9iyggVQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα