konstantinos77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Konstantinos77, ποιο είναι το nick σου μέσα είπαμε; (όλο ξεχνάω) from-hell-1977
gavros10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 και εγω ειμαι δεινος πιλοτος. κανω κατι ακροβατικα ενω σκοτωνω κοσμο...
konstantinos77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Α για ακροβατικα και εγω δεινος πιλοτος ειμαι .Κανω σβουρες ,δεν πετυχαινω κανενα και σκαω πανω στην κεραια στην caspian ...
gavros10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 κανω φιγουρες αλλα σκοτωνω κιολας. στην κεραια παω κατα πανω της και τελευταια στιγμη στριβω, και περναω πλαγια. απορω πως δεν κοβονται τα σχοινια
alet Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Α για ακροβατικα και εγω δεινος πιλοτος ειμαι .Κανω σβουρες ,δεν πετυχαινω κανενα και σκαω πανω στην κεραια στην caspian ... εσυ εισαι καλός...εγω με τζετ δεν μπορώ ουτε την κεραία να κεντραρω για να σκάσω πάνω της
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τις φιγούρες να τις κάνετε μετά το kill. Alet, "There is an art, it says, or rather, a knack to flying. The knack lies in learning how to throw yourself at the ground and miss." - Hitchhiker's Guide to the Galaxy.
alet Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τις φιγούρες να τις κάνετε μετά το kill. Alet, "There is an art, it says, or rather, a knack to flying. The knack lies in learning how to throw yourself at the ground and miss." - Hitchhiker's Guide to the Galaxy. +1 στο εδαφος δεν αστοχώ ,την κεραία δεν μπορώ να κεντραρω
konstantinos77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 εσυ εισαι καλός...εγω με τζετ δεν μπορώ ουτε την κεραία να κεντραρω για να σκάσω πάνω της A υπαρχει κολπο,απλα προσπαθησε να την αποφυγεις.
alet Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 A υπαρχει κολπο,απλα προσπαθησε να την αποφυγεις. :lol: θα το προσπαθήσω!
roverangas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 παιδια help.. μπορω να αγορασω online ενα cdkey μονο? και μετα να το κατεβασω απο οριγιν και να παιξω? η πρεπει να αγορασω ολο το πακετο dvd κτλ? απο που μπορω να το βρω φθηνα? το cdkey?
asbatey Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 παιδια help.. μπορω να αγορασω online ενα cdkey μονο? και μετα να το κατεβασω απο οριγιν και να παιξω? η πρεπει να αγορασω ολο το πακετο dvd κτλ? απο που μπορω να το βρω φθηνα? το cdkey? κοιτα εδω για κλειδι. Link κατεβαζεις origin,κατεβαζεις το παιχνιδι και παιζεις. εχει οπως ειδα και την limited edition σε καλη τιμη,ετσι θα εχεις και to back to karkand dlc δλδ επιπλεον 4 χαρτες.ολοκληρωμενα πραγματα
outlaw star Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Με τι όμως; Έχω και καιρό να πετάξω στο BF3, αλλά αν θες να σε φάω... Όσο για τα pings, κάτσε να βγάλουν κανένα patch γενικά, γιατί σαν να μας ξέχασαν νωρίς... Σταμάτησε και ο Demize να είναι στο BF3. :/ με τα ΑΑ tanks βέβαια μερικές φορές όταν παίζω με κανά φίλο και είναι κάποιοι τελειωμένοι με ελικόπτερα που δε προλαβαίνεις να ξεμυτίσεις παίρνουμε και οι 2 stinger, ώστε να ρίχνουμε σχεδόν ταυτόχρονα, ώστε κάποιος απο τους 2 να τον πετύχει όσον αφορά τα jets, πολύ δύσκολα κάποιος θα με πετύχει, αλλά ακόμη πιο δύσκολα θα φάω εγώ κάποιον διότι τα πετάω σα μεθυσμένος
gavros10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 GhostRiderLSOV ησουν το σαββατο το απογευμα στους αγωνες που διοργανωσε το battlefield.gr ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Όχι, γιατί έπρεπε να πάω σε κοπή βασιλόπιτας προσκόπων.
Athanasios2104 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 AN-94: ΜΑΚΡΑΝ το πιο μάπα όπλο. 5 unlocks μου έμειναν και μετά δεν θέλω ούτε να το ξαναδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα