Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Διαφωνεις με αυτο που λεω οτι θες 2 γεμιστηρες σε πολλες περιπτωσεις στο normal να σκοτωσεις αντιπαλο ??? Με εκπλησεις . Διαφωνώ και είμαι jet-άκιας. 1 γεμιστήρας φτάνει για 3 στο BF3, σε αντίθεση με το BC2.
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Διαφωνεις με αυτο που λεω οτι θες 2 γεμιστηρες σε πολλες περιπτωσεις στο normal να σκοτωσεις αντιπαλο ??? Με εκπλησεις . αυτό συνέβαινε στο BC2, αν και πάλι ήθελες 1 γεμιστήρα όχι 2 στο BF3 με ένα 30αρη γεμιστήρα μπορείς να βγάλεις και 3 kills με normal σημάδι και εντός βεληνεκούς (δεν μιλάμε να βαράς με f2000 σαν sniper) γενικά στο BF3 το damage level είναι όπως στα παλιά καλά 2142/BF2
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Υπερβολές. Άμα χρειάζεσαι δυο γεμιστήρες για να σκοτώσεις αντίπαλο το πρόβλημα δεν είναι το mode αλλά το σημάδι σου. Και πληροφοριακά, στο Bad Company 2 έπαιζα αποκλειστικά hardcore. To σημαδι μου δεν ειναι το προβλημα γιατι οταν χτυπαω καποιον απο μεση αποσταση αναβει το σταυρουδακι συν του οτι αφου του εχω ριξει τοσα χτυπηματα και δεν τον σκοτωσω ,οταν τον σκοτωσει καποιος αλλος παιρνω ενα ποσοστο assist,αρα ξερω πολυ καλα αν τον χτυπησα ή οχι και με ποσες σφαιρες στο περιπου του εχω κανει στο αντιστοιχο ποσοστο ζημια.Μια χαρα τα λεω μην ανησυχεις . Παρεπιπτοντως αυτος που χτυπαγα χθες στο BAZO και χαλασα 3-4 γεμιστηρες με ΑΕΚ και SUP2 εκλεβε ,ισως να διαβασες τις κουβεντες που εκανα με τον admin. Oταν λεω 2 γεμιστηρες παιδια δεν εννοω οτι θα τελειωσω και τις 2 εννοω οτι εχω χαλασει την μια και εχω αρχισει να ξοδευω την δευτερη .Μην το κανουμε νιανια τωρα το θεμα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 2 λέξεις, random deviation. Γι'αυτό burst fire ή full auto μην πατώντας την σκανδάλη full. Απλά στο HC πεθαίνουν πιο εύκολα και απ'όταν έβαλαν (το μάπα κατ' εμέ) RD πάλι, αρχίσαν τα ωραία. Το δικό μου θέμα είναι ότι μια σφαίρα από το jet, θα έπρεπε να σας κόβει στα 2, αλλά δεν σας πειράζει αυτό ε;
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 2 λέξεις, random deviation. Γι'αυτό burst fire ή full auto μην πατώντας την σκανδάλη full. Απλά στο HC πεθαίνουν πιο εύκολα και απ'όταν έβαλαν (το μάπα κατ' εμέ) RD πάλι, αρχίσαν τα ωραία. Το δικό μου θέμα είναι ότι μια σφαίρα από το jet, θα έπρεπε να σας κόβει στα 2, αλλά δεν σας πειράζει αυτό ε; Εμενα φυσικα και με πειραζει ,ποιος σου ειπε οτι δεν πειραζει .Αρκει να βρισκεις στοχο με την σφαιρα αυτη που λες...
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 To σημαδι μου δεν ειναι το προβλημα γιατι οταν χτυπαω καποιον απο μεση αποσταση αναβει το σταυρουδακι συν του οτι αφου του εχω ριξει τοσα χτυπηματα και δεν τον σκοτωσω ,οταν τον σκοτωσει καποιος αλλος παιρνω ενα ποσοστο assist,αρα ξερω πολυ καλα αν τον χτυπησα ή οχι και με ποσες σφαιρες στο περιπου του εχω κανει στο αντιστοιχο ποσοστο ζημια.Μια χαρα τα λεω μην ανησυχεις . Παρεπιπτοντως αυτος που χτυπαγα χθες στο BAZO και χαλασα 3-4 γεμιστηρες με ΑΕΚ και SUP2 εκλεβε ,ισως να διαβασες τις κουβεντες που εκανα με τον admin. Μου ακούγεται περίεργο να λες πως πετυχαίνεις στόχο και θες ολόκληρο γεμιστήρα. Μήπως παίζεις σε κάνα server με χαμηλό bullet damage modifier; Άλλη εξήγηση δε μπορώ να δώσω. Επίσης, ναι, παρακολούθησα τη συζήτηση χθες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εμενα φυσικα και με πειραζει ,ποιος σου ειπε οτι δεν πειραζει .Αρκει να βρισκεις στοχο με την σφαιρα αυτη που λες... Μια χαρά βρίσκω.
Athanasios2104 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μου ακούγεται περίεργο να λες πως πετυχαίνεις στόχο και θες ολόκληρο γεμιστήρα. Μήπως παίζεις σε κάνα server με χαμηλό bullet damage modifier; Άλλη εξήγηση δε μπορώ να δώσω. ή αυτό ή δεν βαράς θώρακα - κεφάλι ή έχεις πρόβλημα με το ping το πιο πιθανό νομίζω είναι το τελευταίο =/ @Ghost: Όντως τα jet θέλουν boost, αν και έχω πετύχει 1 φορά έναν με warthog που έδινε ρέστα.
alet Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μεσα βάλτε και το απαραδεκτο hit registration του παιχνιδιού
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 @Ghost: Όντως τα jet θέλουν boost, αν και έχω πετύχει 1 φορά έναν με warthog που έδινε ρέστα. Δεν έχω παίξει πολύ Rush jets, αλλά έχω στο μυαλό μου 2-3. Επίσης αυτά τα αεροπλάνα έχουν πιο δυνατό πολυβόλο από των fighters.
outlaw star Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω παίξει πολύ Rush jets, αλλά έχω στο μυαλό μου 2-3. Επίσης αυτά τα αεροπλάνα έχουν πιο δυνατό πολυβόλο από των fighters. πρόσεχε γιατί ότι πετάει το καταρρίπτω το θέμα με τα ping που δε βλέπουμε θα το φτιάξουν άραγε κάποτε?
Athanasios2104 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 το θέμα με τα ping που δε βλέπουμε θα το φτιάξουν άραγε κάποτε? είπαμε, είναι part του socializing project της dice! αμάν πια!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 πρόσεχε γιατί ότι πετάει το καταρρίπτω Με τι όμως; Έχω και καιρό να πετάξω στο BF3, αλλά αν θες να σε φάω... Όσο για τα pings, κάτσε να βγάλουν κανένα patch γενικά, γιατί σαν να μας ξέχασαν νωρίς... Σταμάτησε και ο Demize να είναι στο BF3. :/
konstantinos77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ή αυτό ή δεν βαράς θώρακα - κεφάλι ή έχεις πρόβλημα με το ping το πιο πιθανό νομίζω είναι το τελευταίο =/ Για το δευτερο σου επαναλαμβανω οτι βλεπω σταυρουδακι οταν βαραω και κατα δευτερον εχω kill assist αρα δεν ισχυει ,εκτος αν δεν με πιστευεις οποτε εκει παμε αλλου. Για το τριτο που αφορα το ping εχω μεσες ακρες ping 50-70 ,πιο πολυ θα ταιριαζε να πεις οτι φταιει το lag ή το rubber banding .Περα ομως απο αυτο εγω αναφερθηκα σε ενα αποτελεσμα ,σε ενα χαρακτηριστικο του παιχνιδιου στο normal που δεν το λεω μονο εγω το λενε παρα πολλοι αλλα απτεται και στην υποκειμενικη κριση του καθενος.Αν εσυ ή ο pappoussoulis (που πραγματι ειναι πολυ καλος παιχτης τον εχω δει) σκοτωνετε παντα με headshots σιγουρα δεν θα χρειαστειτε 2 γεμιστηρες ή 3 για 1 kill. Eγω αναφερομαι σε ενα σημαδι μεσης ακριβειας και μεσης αποστασης και επισης σιγουρα σε καμια περιπτωση δεν εχει να κανει με το δικο μου σημαδι για τους λογους που προανεφερα.Αυτα ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Konstantinos77, ποιο είναι το nick σου μέσα είπαμε; (όλο ξεχνάω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα