Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Με τα χρώματα και το πόσο καμουφλάρεται κάποιος στις πίστες, χωρίς 3d spotting it's a camper's paradise.

Sad but true. :/

Και καλή τύχη να φας κάτι με αεροπλάνο, αφού δεν βάζει τετραγωνάκια σε οχήματα εδάφους όπως στο BF2.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Battlefield 3 facts

Κατά τη διαδικασία εκκίνησης του παιχνιδιού επιλέγουμε αρχικά CLASS,SQUAD,WEAPONS,GADGETS,SPECIALIZATIONS,CAMOUFLAGE.Αμέσως μετά πατάμε το DEPLOY για να μπούμε στο παιχνίδι. Μόλις το κάνουμε αυτό το παιχνίδι τελειώνει, η οθόνη ασπρίζει και το μήνυμα που εμφανίζεται είναι YOUR TEAM LOST!

Αμέσως μετά το παιχνίδι επιλέγει νέα πίστα. Θα γίνει LOADING,SAVING ξεχωριστά όπως επίσης και LOADING-SAVING ταυτόχρονα μέχρι να ετοιμαστεί ο νέος χάρτης.

Η αρχική διαδικασία εισόδου επαναλαμβάνεται και τελικά ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της μάχης. Όλοι οι οπλίτες της ομάδας συγκεντρώνονται σε προκαθορισμένα σημεία μέχρι να δοθεί το σύνθημα εκκίνησης. Το παιχνίδι ξεκινάει και όλοι ξεχύνονται για να καταλάβουν τον πρώτο στόχο. Σε εκείνη τη φάση θα ακουστεί και ένας πυροβολισμός και την ίδια στιγμή ένας συνοπλίτης σου θα σκοντάψει και θα σκοτωθεί. Μην ξεγελιέστε δεν είναι ατύχημα. Είναι ένα καλά προμελετημένο μαφιόζικο χτύπημα.

Το παιχνίδι συνεχίζεται και κάθε παίχτης αναλαμβάνει τον ρόλο του.

Όταν αντιληφθείς ότι η ομάδα σου έχει έλλειψη πυρομαχικών επιλέγεις την κλάση του SUPPORT για να βοηθήσεις σε αυτό τον τομέα με το αζημίωτο. Την ίδια ώρα που θα το κάνεις αυτό, θα αντιληφθείς ότι όλοι έχουν επιλέξει την ίδια κλάση και θα υπάρχει αφθονία πυρομαχικών.

Όταν αντιληφθείς ότι δεν υπάρχουν αρκετοί γιατροί στην ομάδα σου επιλέγεις την κλάση ASSAULT για να ασκήσεις αυτό το λειτούργημα αφού ορκιστείς πρώτα στον Ιπποκράτη. Την ίδια ώρα όμως που θα το κάνεις αυτό, θα αντιληφθείς ότι όλοι έχουν επιλέξει την ίδια κλάση και υπάρχει κορεσμός του επαγγέλματος.

Γενικά όποια κλάση και να επιλέξεις αμέσως όλοι μετατρέπονται αυτόματα στην ίδια.

Σε όλους θα μας λείψει το αυθεντικό σκόπευτρο IRNV το οποίο αποσύρθηκε από την αγορά επειδή είχε εξαιρετικά μεγάλη διείσδυση και μπορούσες να διακρίνεις τα εσώρουχα των συμπαιχτών σου καθώς και ποιοι από αυτούς φορούσαν ζαρτιέρες.

Αντικαταστάθηκε από μοντέλο κινέζικης κατασκευής περιορισμένων δυνατοτήτων.

Οι περισσότεροι από τους servers έχουν ορίσει μερικούς περιορισμούς στα όπλα που μπορείς να χρησιμοποιείς ΕΣΥ. Όπλα τα οποία ο αντίπαλος μπορεί να τα χρησιμοποιεί χωρίς κανένα περιορισμό. Αν όμως τα χρησιμοποιήσεις εσύ θα τιμωρηθείς με KICK.Συνήθεις ύποπτοι σε αυτοί την κατηγορία είναι τα RPG,SMAW.SAIGA 12,USAS 12,DAO 12,M320,Μ67.

Όταν πιλοτάρουμε αεροσκάφος δεν πρέπει να πετάμε σε μεγάλο υψόμετρο διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσκρούσουμε στο ταβάνι.

Σε μερικές πίστες όπου μια από τις βάσεις είναι αεροπλανοφόρο πάντα υπάρχουν SNIPERS στο επίπεδο του Simo Häyhä με περισσή αυτοπεποίθηση που μπορούν να δρουν αποτελεσματικά από αυτή την απόσταση.

Ακολουθεί σχετικό link.

http://www.youtube.com/watch?v=hnq_aUYvRls

Δημοσ.

Οι περισσότεροι από τους servers έχουν ορίσει μερικούς περιορισμούς στα όπλα που μπορείς να χρησιμοποιείς ΕΣΥ. Όπλα τα οποία ο αντίπαλος μπορεί να τα χρησιμοποιεί χωρίς κανένα περιορισμό. Αν όμως τα χρησιμοποιήσεις εσύ θα τιμωρηθείς με KICK.Συνήθεις ύποπτοι σε αυτοί την κατηγορία είναι τα RPG,SMAW.SAIGA 12,USAS 12,DAO 12,M320,Μ67.

Όταν πιλοτάρουμε αεροσκάφος δεν πρέπει να πετάμε σε μεγάλο υψόμετρο διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσκρούσουμε στο ταβάνι.

Σε μερικές πίστες όπου μια από τις βάσεις είναι αεροπλανοφόρο πάντα υπάρχουν SNIPERS στο επίπεδο του Simo Häyhä με περισσή αυτοπεποίθηση που μπορούν να δρουν αποτελεσματικά από αυτή την απόσταση.

Ακολουθεί σχετικό link.

+100000

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ αυτό το καταραμένο το M320 είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που έχω δει να το χρησιμοποιούν για λόγους τακτικής.

Bring back smoke grenades ffs!

Δημοσ.

...Έπρεπε να βαλουν την kill-cam και το health-regen optional, να αφαιρεσουν το 3d spotting και να αφησουν το hardcore εκτος..

νομίζω πως το 3d spotting είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, είναι μια βοήθεια από τους συμπαίκτες σου και όχι από το ίδιο το παιχνίδι (kill cam) :rolleyes:

as for the snipers check this out... :mrgreen:

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ αυτό το καταραμένο το M320 είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που έχω δει να το χρησιμοποιούν για λόγους τακτικής.

Bring back smoke grenades ffs!

Φανταζομαι ξερεις οτι περνει smoke canisters το Μ320 ε;

Δημοσ.

Δεν ξερω για εσας παντως το παιχνιδι για μενα εχει αρχισει και γινεται επικινδυνο,χθες επαιζα μεχρι τις 5 τα χαραματα και σημερα επρεπε να ξυπνησω 8.Ετσι για πινελια το ειπα αυτο.

Τωρα, μου εκανε εντυπωση που καποιους απο εσας που εχω στην friend list μπαινω να κανω join και βλεπω παιζετε σε κατι ασχετους servers με 15 20 ατομα .Παιξτε ρε σεις σε τιποτα 64αρια hardcore να κανουμε squads καλες.Αντε θα βαλω και κετσαπ για να γλιστραει...

Δημοσ.

Δεν ξερω για εσας παντως το παιχνιδι για μενα εχει αρχισει και γινεται επικινδυνο,χθες επαιζα μεχρι τις 5 τα χαραματα και σημερα επρεπε να ξυπνησω 8.Ετσι για πινελια το ειπα αυτο.

ακριβώς αυτό δε μας βλέπω καλά....

Δημοσ.

Φανταζομαι ξερεις οτι περνει smoke canisters το Μ320 ε;

Ναι. Και είναι ο μόνος λόγος που χρησιμοποιώ το M320.

Αλλά όπως είπα σχεδόν κανείς δε το χρησιμοποιεί όπως θα'πρεπε.

Επίσης είναι μόνο για assault.

Δημοσ.

Τωρα, μου εκανε εντυπωση που καποιους απο εσας που εχω στην friend list μπαινω να κανω join και βλεπω παιζετε σε κατι ασχετους servers με 15 20 ατομα .Παιξτε ρε σεις σε τιποτα 64αρια hardcore να κανουμε squads καλες.Αντε θα βαλω και κετσαπ για να γλιστραει...

και εγώ μονο 64 hardcore,

το normal είναι απλά τραγικό

Δημοσ.

O μόνος χάρτης που μου έρχεται στο μυαλό(conquest παντα) που μπορει να χρησιμοποιηθει smoke είναι το metro(μπλιαχ) και με την προυπόθεση να υπάρχει διάθεση για "ντου" απο την υπόλοιπη ομαδα και αντε στο Ε απο golf of oman και C απο wake island.Λογικά ίσως στο rush να είναι ποιο χρήσιμος ο καπνος,αλλα δεν παίζω -σχεδον- καθόλου το συγκεκριμένο mode όπότε δεν γνωρίζω με σιγουριά.

Δημοσ.

O μόνος χάρτης που μου έρχεται στο μυαλό(conquest παντα) που μπορει να χρησιμοποιηθει smoke είναι το metro(μπλιαχ) και με την προυπόθεση να υπάρχει διάθεση για "ντου" απο την υπόλοιπη ομαδα και αντε στο Ε απο golf of oman και C απο wake island.Λογικά ίσως στο rush να είναι ποιο χρήσιμος ο καπνος,αλλα δεν παίζω -σχεδον- καθόλου το συγκεκριμένο mode όπότε δεν γνωρίζω με σιγουριά.

Καλα ναι, για ντου καταστασεις ειναι γιατι δεν διαρκει και πολυ... Αντε σε και σε καμια και Karkand που ειναι μικρο το radius στις σημαιες.

Παντως εγω δεν ειμαι πολυ fan των 64 levels, γινεται πολυ πανικος ρε παιδια. 5-6 snipers να εχει η αλλη ομαδα ανεβασμενους με κανα ΜAV δεν κυκλοφορεις πεζος ουτε για πλακα.

Συνηθως παιζω large custom (40-50 παικτες) παντως. Oποιος ειναι μεσα ας με κανει invite ή message οταν μπαινει να squadar-ουμε. Εχω βαρεθει το lone wolf καπως...

Αlet & Tsakonas nicknames?

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα τις έβρισκα ιδιαίτερα χρήσιμες σε περιπτώσεις που σαν engineer είμαι στριμωγμένος απέναντι σ'ένα τανκ. Και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν σαν αντιπερισπασμός, ακόμα και σε ανοιχτά maps.

Δημοσ.

Συνηθως παιζω large custom (40-50 παικτες) παντως. Oποιος ειναι μεσα ας με κανει invite ή message οταν μπαινει να squadar-ουμε. Εχω βαρεθει το lone wolf καπως...

Αlet & Tsakonas nicknames?

πες και το δικο σου να κανουμε καμια squad.εχω βαρεθει κι εγω να παιζω μονος :-(

Δημοσ.

πες και το δικο σου να κανουμε καμια squad.εχω βαρεθει κι εγω να παιζω μονος :-(

Ειμαστε ηδη friends (Ser9eant) αλλα δεν προκοψαμε να παιξουμε! Γενικοτερα μετα την δουλεια (9+) παιζω κανα 3 ωρο καθημερινες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...