Solmyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αν και στον hardcore συνήθως έχω καλύτερο Κ/D ratio λόγω του οτι γίνονται ποιο ευκολα τα κιλλς Και πιο ευκολα πεθαινεις ομως.. Λιγοτερο health και οχι regeneration. α) δεν υπάρχει το camping σε τόσο μεγάλο βαθμό(ειδικά στους snipers) Αφου υπαρχει kill-cam παει το stealth περιπατο συνηθως. γ)κάπιοι στον νόρμαλ φιλοτιμουνται να κάνουνε σποτ κάτι που στον hardcore δεν κάνει σχεδόν κανένας (λες και στον 2d map δεν βοηθάει). Κανουν αρκετοι spot γενικοτερα. Βεβαια αν πέσεις σε σέρβερ που οι 25 απο τους 32 πάικτες της ομάδας σου είναι snipers/support που καμπάρουνε καλά κρασια... Το split ειναι συνηθως σε πιστες με tank (στους δεκα): 4 engineers, 2-3 medics, 2-3 snipers, 1-2 support. Και τους βρισκεις ευκολα τους καμπερς με ενα MAVακι εαν σου σπασουν τα νευρα Εκανα ενα γρηγορο search στους servers μολις και ειδα οτι δεν υπαρχει normal χωρις Killcam και Ηealth Regeneration. Back to hardcore for now..
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Yup, βολεύει πολύ. (προφανώς ) Ghost ποιο joystick έχεις? Γιατί ψάχνω να αγοράσω αλλά θέλω να λειτουργεί και σωστά με το bf3 Όσον αφορά τις ερωτήσεις για τον ήχο που έκανε ενα παιδί. Όχι δεν βάζουμε 5.1 στα windows αν δεν έχουμε 5.1 ηχεία. Ενοεί ότι αν έχεις μια κάρτα ήχου που μπορεί να μετατρέψει τον 5.1 ήχο σε σήμα κατάλληλο για stereo ακουστικά η ηχεία τότε θα μπορείς να έχεις κάποιον στοιχειώδες surround ήχο. Χαρακτηριστηκό παράδειγμα το CMSS-3D της creative. Σε συνδυασμό με την επιλογή cmss και stereo βάζουμε home η war tapes.
alet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Και τους βρισκεις ευκολα τους καμπερς με ενα MAVακι εαν σου σπασουν τα νευρα Σε hardcore, προτιμώ thermal optics στο αρμα (σου λεω με πλάγιο τρόπο οτι δεν μπορω να κάνω sniping της προκοπής ) ...και αυτό μια χαρα δουλεια κάνει
Solmyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Σε hardcore, προτιμώ thermal optics στο αρμα (σου λεω με πλάγιο τρόπο οτι δεν μπορω να κάνω sniping της προκοπής ) ...και αυτό μια χαρα δουλεια κάνει Ε οχι και thermal optics! Χωρις smoke δεν πας πουθενα Με τo CITV ομως κατι γινεται;-)
nzeppos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδες εννοειται οτι το joystick το ηθελα μονο για τα αεροπλανα και τα ελικοπτερα,αλλα τοση ωρα λετε γιαυτα αλλα δεν λετε ποιο απο αυτα ειναι καλα? xD nzeppos εχεις ηδη εσυ?ποιο αν επιτρεπεται? Όπως είπα και πριν, έχω το joypad του Xbox 360 (ενσύρματο). Με βολεύει γιατί έχει τα αναλογικά sticks και το χρησιμοποιώ και σε πολλά άλλα παιχνίδια. Το να είχα joystick μόνο και μόνο για το BF3 θα ήταν υπερβολή (για άλλους πάλι όχι, αφού μπορεί να παίζουν μόνο αυτό το παιχνίδι). Κατ' αρχάς να διευκρινίσω ότι μιλάμε μόνο για joystick με σκοπό να πετάξουμε αεροπλάνα και ελικόπτερα. Δεν νομίζω να προτιμά κανένας joystick αντί για ποντίκι όταν παίζει πεζός ή σε όχημα (τανκ κλπ), αν και πάντα υπάρχουν διάφοροι... αδιόρθωτοι Αν και μπορείς να χρησιμοποιήσεις σχεδόν όλα τα flight sticks που κυκλοφορούν (από Saitek X45 και Χ52, μέχρι...Cougar Hotas/Warthog), πιστεύω πως ένα απλό και φθηνό σαν το Logitech Attack 3 θα σου κάνει τη δουλειά μια χαρά. Το περιφερειακό που ελέγχεις το thrust είναι μάλλον άχρηστο για το BF3 αφού τα αεροπλάνα πετάνε μέσες άκρες με σταθερή ταχύτητα και ούτε πρόκειται να κάνεις ποτέ ομαλές προσγειώσεις Οπότε ένα απλό stick φτάνει και περισσεύει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ghost ποιο joystick έχεις? Γιατί ψάχνω να αγοράσω αλλά θέλω να λειτουργεί και σωστά με το bf3 X-52 Pro, αλλά δεν λέει να το έχεις μόνο για BF3. Επίσης ήθελε αλχημείες για να πιάνει το throttle.
nzeppos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ε ναι, τέτοια joystick δεν είναι για BF3, είναι υπερβολή. Αν βέβαια το έχεις ήδη θα το χρησιμοποιήσεις, δεν το συζητάω. Απλώς είναι too much (που λένε και στα αρβανίτικα, στο χωριό μου) να πάρει κάποιος τέτοιο πράγμα αν έχει σκοπό να παίζει μόνο BF3. Τα X45/52 είναι για άπειρο λιώσιμο σε FSX, X-plane κλπ. Ένα απλό stick των 20-30 ευρώ θα κάνει τη δουλειά μια χαρά.
GIOVINCO Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Τι παιχνιδάρα είναι αυτή! (Single Player)
nzeppos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Είναι καταπληκτικό το άτιμο, αν και θα μπορούσαν να το κάνουν λίγο μεγαλύτερο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να τη σπάσουν και στο CoD με το παραδοσιακά μικρό single player campaign. Ειδικά η αποστολή Going Hunting με τα F-18 απλά δεν υπάρχει...
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδια, ολοι normal παιζετε; Ηardcore ως επι το πλειστον ,εκει φαινεται ο καλος ο παιχτης και η αντιληψη που εχει για το τι γινεται γυρω του .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Είναι καταπληκτικό το άτιμο, αν και θα μπορούσαν να το κάνουν λίγο μεγαλύτερο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να τη σπάσουν και στο CoD με το παραδοσιακά μικρό single player campaign. Ειδικά η αποστολή Going Hunting με τα F-18 απλά δεν υπάρχει... Σαν ατμόσφαιρα είναι η αγαπημένη μου η "Going Hunting", αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, σε gameplay... Ποιος θα άφηνε αντίπαλο στην ουρά του για 2 λεπτά και περιμένοντας για flares; Δώσε μου control και το πολυβόλο μόνο και τους έχω.
Alejandro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Στο remake του "The Girl With The Dragon Tattoo" μπορούμε να δούμε τα γραφεία της DICE, όπως γράφει το imdb: The security office is actually the office building of DICE, a video game company.
klidpsol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Hardcore και ξερό ψωμί... μόνο και μόνο για να μη με εντοπίσουν από που τους βαράω Πιστεύω δίνει περισσότερο suspense το να παλεύεις να εντοπίσεις τους άλλους παρά να τους έχεις έτοιμους από το kill cam
Πέτρος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Λίγο off, μια γνώμη παρακαλώ: Πρόσφατα πήρα ένα πολύμπριζο ασφαλείας, το οποίο μεταξύ άλλων διαθέτει και προστασία LAN. Τη χρησιμοποίησα και έκτοτε έχω την εντύπωση πως έχει ανέβει λίγο (15-25ms) το ping/lag μου. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει αυτή η πιθανότητα (ή να αρχίσω τα tracert με και χωρίς, για σίγουρα)? Το extra μήκος καλωδίου είναι 2m, οπότε δεν παίζει ρόλο.
Solmyr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Hardcore και ξερό ψωμί... μόνο και μόνο για να μη με εντοπίσουν από που τους βαράω Πιστεύω δίνει περισσότερο suspense το να παλεύεις να εντοπίσεις τους άλλους παρά να τους έχεις έτοιμους από το kill cam +1. Εφαγα 8 ατομα καπακια χθες στην B στην Karkand ενω την κατεβαζα με MG36, με τιποτα δεν γινεται αυτο Normal, σε εχουν φαει λαχανο Πάντως βλακεια που εφτιαξαν δυο versions μου φαινεται τελικα. Έπρεπε να βαλουν την kill-cam και το health-regen optional, να αφαιρεσουν το 3d spotting και να αφησουν το hardcore εκτος.. Έτσι χωριζουν τους χρηστες στα δυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα